NK Čelik
Re: NK Čelik
Da je bar stadion gorio, a ovako cemo popit kaznu zbog 3-4 baklje. Bezveze sami sebi izbijamo pare iz dzepa. Znam da ce neko reci da ce navijaci platiti tu protiv Viteza ali ja to gledam da cejf nije vrijedan 2000 maraka. Bolje bi bilo da su se ta sredstva skupila i ulozila za kupovinu dodatne opreme da igraci ne moraju nosati Legeinu opremu. A za ove sto bacaju, misljenja sam da svaki pravi navijac i na zapadnoj strani ima obavezu da zaustavi pa i fizicki te likove koji se nekontrolisano ponasaju. Kako delegat slika ove sto pale baklje i oni koji sjede oko tih likova sto pale i bacaju treba da ih slikaju pa i postavljaju ovdje da ih nadjemo i popricamo malo. Jarane ako dodje 10,000 kerma kazne za Posusje vas 4-ica s bakljama i ovaj sto je bacao predmete da se udarite po dzepu po dvije milje i to platite. Nece nam niko ocistiti taj hamelj medju nama ako mi to sami ne uradimo.
Puno pametujete o nekim stvarima posebno navijacima, hajd ove seljacine sa zapada sto gadjaju i ubacuju predmete u teren, ali momke s juga ne treba niko da komentarise
Sada sam pogledao sazetke utakmice. Prvo sto sam primijetio je da smk ocajno pjevali himnu. Tribina za tribinom nije toliko kasnila koliko smo zajedno kasnili za razglasom. Smijesno smo zvucali i moramo poraditi na tome. Druga stvar koju sam zapazio jeste da je zapad bio cak i sekundu slabije popunjen nego protiv Tuzle. Vidjet cemo sve po kartama, ali ja sam takvog dojma. Zato se istok popravio pa ukupna brojka ce u biti u 5 deka s Tuzlom. Baklje jesu glupost (osmisljena bakljada ne, ali paljenje jedne pojedinacne je skupa zajebancija, a nepotrebna).
Najbolje bi bilo da kad truba odsvira i krene "Srce moje.." da se kroz razglas utisa, pa da mi probamo otpjevati himnu.
Onako sa zapada, meni ce cinilo vrh.
Sto se tice pirotehnike, poslije objave pravila kluba vezano za ovu utakmicu, bezobrazno je doci na zapad / istok sa bakljom i namjerom da je upalis. Pogotovo sto znas da to tebe nece nista kostati ali klub itekako hoce. Mada ni Jug nije trebao paliti, ali Jug je druga prica,. Da je Jug sam palio, zna se ko treba platiti kaznu i gotovo, a ove hinje sa ostalih tribina, nemam rijeci.
Da sam na mjestu kluba, slijedeca Kup utakmica ako bude u Zenici, tri kontrole i prekopavanja bih uveo pri ulasku navijaca, pa nek ulazak traje pola sata, pa nek udje na kraju prvog poluvremena, zaboli me. I to prekopavanja kakva su nama nekad prije sarajeski policajci radili, a ne kao danasni zastitar, "imas li upaljac - nemam - ok prodji"
Za posjetu se slazem, manje je bilo na zapadu nego protiv TCa
Onako sa zapada, meni ce cinilo vrh.
Sto se tice pirotehnike, poslije objave pravila kluba vezano za ovu utakmicu, bezobrazno je doci na zapad / istok sa bakljom i namjerom da je upalis. Pogotovo sto znas da to tebe nece nista kostati ali klub itekako hoce. Mada ni Jug nije trebao paliti, ali Jug je druga prica,. Da je Jug sam palio, zna se ko treba platiti kaznu i gotovo, a ove hinje sa ostalih tribina, nemam rijeci.
Da sam na mjestu kluba, slijedeca Kup utakmica ako bude u Zenici, tri kontrole i prekopavanja bih uveo pri ulasku navijaca, pa nek ulazak traje pola sata, pa nek udje na kraju prvog poluvremena, zaboli me. I to prekopavanja kakva su nama nekad prije sarajeski policajci radili, a ne kao danasni zastitar, "imas li upaljac - nemam - ok prodji"
Za posjetu se slazem, manje je bilo na zapadu nego protiv TCa
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Već od sutra svako može doci do ulaznice
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
KakhaKaladze
A sto se konstantno opravdava jug za svaki postupak?
Jug treba da bude primjer, znaci ako klub kaze nema baklji onda nema baklji. Nije u pravilima ponasanja pjsalo nema pirotehnike osim ako cete platit kaznu, nego je pisalo nema pirotehnike. Sto placaju kazne? Sto se taj novac ne da klubu onako? Ocigledno je go visak novca.
Ja necu da slusam vise te price o jugu na kojem je 80% balavaca i 20% ozbiljnih momaka. Ovih 20% ima moje postovanje, i ja isto tako ocekujem od omladinaca postovanje. Kao grupa od 100 ljudi na tribini ne mogu i ne trebaju predstavljati stav vecine jer nisu vecina to je ocigledno. Vecina navijaca Celika i na gostovanjima su ljudi sa zapada, ljudi koji vole Celik svim srcem i prate ga svugdje samo nisu u ultra fazonu. Jug fura svoju pricu i traze da se vecina prilagpdi njima, treba se pomiriti da se to nece desiti. Postoje dva nacina, da jug postane vecina ili da jug postane fleksibilniji s navijanjem. Po mom misljenju, ako se vidi naboj na zapadu i da se krece s nekim pjesmama, jug treba da povede navijanje nekom pjesmom koja ce podici cijeli stadion a ne da ide huhaho hajde likce i nastavak po vlastitom programu.
Dakle ista pravila za sve bez opravdavanja. I skocila je raja sa zapada na sve ove koji su ubacivali predmete. To se treba ocistit i ocistit ce se barem ja mislim
Jug treba da bude primjer, znaci ako klub kaze nema baklji onda nema baklji. Nije u pravilima ponasanja pjsalo nema pirotehnike osim ako cete platit kaznu, nego je pisalo nema pirotehnike. Sto placaju kazne? Sto se taj novac ne da klubu onako? Ocigledno je go visak novca.
Ja necu da slusam vise te price o jugu na kojem je 80% balavaca i 20% ozbiljnih momaka. Ovih 20% ima moje postovanje, i ja isto tako ocekujem od omladinaca postovanje. Kao grupa od 100 ljudi na tribini ne mogu i ne trebaju predstavljati stav vecine jer nisu vecina to je ocigledno. Vecina navijaca Celika i na gostovanjima su ljudi sa zapada, ljudi koji vole Celik svim srcem i prate ga svugdje samo nisu u ultra fazonu. Jug fura svoju pricu i traze da se vecina prilagpdi njima, treba se pomiriti da se to nece desiti. Postoje dva nacina, da jug postane vecina ili da jug postane fleksibilniji s navijanjem. Po mom misljenju, ako se vidi naboj na zapadu i da se krece s nekim pjesmama, jug treba da povede navijanje nekom pjesmom koja ce podici cijeli stadion a ne da ide huhaho hajde likce i nastavak po vlastitom programu.
Dakle ista pravila za sve bez opravdavanja. I skocila je raja sa zapada na sve ove koji su ubacivali predmete. To se treba ocistit i ocistit ce se barem ja mislim
-
Sabani_Nonda
Ima li podataka koliko je karata prodano zadnje dvije utakmice i koliki je bio prihod. Koliko se sjecam neko je pisao za ranije tekme koliko je bilo.
-
Guest.1945
Napravi dobru koreografiju sa zapadom j.ebo vas baklja.Zamisli kako bi izgledala zastava neka na zapadu neka koreografija.Ovo veze s vezom nema.Treba biti neko 12. igrač skupljat od zalogaja da dođeš i zapališ baklju koja je davno prevaziđena.Ponašanje i navija je navijača još od prije 30 godina.De gledaj njemaca engleza poljaka koreografije.Makar kamera nije skupa.Staviti na zapad direktno prema navijačima pa fino te objavimo ili nema ti više ulaza na stadion ko u Engleskoj,a kaznu dobiješ od policije još.Daj ba nismo na komplet stadionu 100 godina nikakvu koreografiju kvalitetnu napravili.J.ebo te krava koja da 10 litara mlijeka i prospe.
Jug mora više da uključi i istok u navijanje, istok je bio put.Znam da se vremenom zaboravilo na njega ali ne treba više.
Jug mora više da uključi i istok u navijanje, istok je bio put.Znam da se vremenom zaboravilo na njega ali ne treba više.
Za baklje na zapadu i istoku policija treba kaznjavati odmah. Ima barem jedan redar na svakom ulazu. Kada ss upali jedna baklja, odmah neka se skupe 3-4 redara i neka vode tog covjeka. Kada jedan dobije kaznu hiljadu maraka, bit ce i posljednji.Guest.1945 je napisao/la: ↑30 lis 2025, 20:11 Napravi dobru koreografiju sa zapadom j.ebo vas baklja.Zamisli kako bi izgledala zastava neka na zapadu neka koreografija.Ovo veze s vezom nema.Treba biti neko 12. igrač skupljat od zalogaja da dođeš i zapališ baklju koja je davno prevaziđena.Ponašanje i navija je navijača još od prije 30 godina.De gledaj njemaca engleza poljaka koreografije.Makar kamera nije skupa.Staviti na zapad direktno prema navijačima pa fino te objavimo ili nema ti više ulaza na stadion ko u Engleskoj,a kaznu dobiješ od policije još.Daj ba nismo na komplet stadionu 100 godina nikakvu koreografiju kvalitetnu napravili.J.ebo te krava koja da 10 litara mlijeka i prospe.
-
Guest.1945
Klub treba više da se pobrine oko toga.Prvo da objavi na zvaničnoj stranici pa onda da angažuje ljude, a i ja se slažem da bi bio posljednji.Rz88 je napisao/la: ↑30 lis 2025, 20:16Za baklje na zapadu i istoku policija treba kaznjavati odmah. Ima barem jedan redar na svakom ulazu. Kada ss upali jedna baklja, odmah neka se skupe 3-4 redara i neka vode tog covjeka. Kada jedan dobije kaznu hiljadu maraka, bit ce i posljednji.Guest.1945 je napisao/la: ↑30 lis 2025, 20:11 Napravi dobru koreografiju sa zapadom j.ebo vas baklja.Zamisli kako bi izgledala zastava neka na zapadu neka koreografija.Ovo veze s vezom nema.Treba biti neko 12. igrač skupljat od zalogaja da dođeš i zapališ baklju koja je davno prevaziđena.Ponašanje i navija je navijača još od prije 30 godina.De gledaj njemaca engleza poljaka koreografije.Makar kamera nije skupa.Staviti na zapad direktno prema navijačima pa fino te objavimo ili nema ti više ulaza na stadion ko u Engleskoj,a kaznu dobiješ od policije još.Daj ba nismo na komplet stadionu 100 godina nikakvu koreografiju kvalitetnu napravili.J.ebo te krava koja da 10 litara mlijeka i prospe.
-
PonosniSmogovci
Da ti nije bilo juga i momaka s juga za KF Patriot bi navijao. Dok ste 90% ovog foruma podvili repove i digli ruke od kluba, poneki i bili protiv ideje pocinjanja iz Kantona IZA KOJE JE STAO JUG i momci s juga te imenima i prezimenima usli u rat s svima i na kraju deblokirali racun nesto sto niko nije 20 godina uradio eh pa ova generacija JUGA je to uradila zajedno.KakhaKaladze je napisao/la: ↑30 lis 2025, 20:04 A sto se konstantno opravdava jug za svaki postupak?
Ako imas sta momcima reci bujrum na druzenje u prostorije prije i nakon utakmice, u toku uplata za gostovanje pa prodiskutujmo sve. Rijetki su oni koji su jednom dosli i da se vise nisu vratili opet na pivu/sok.
Svi u Hadzice!
-
KakhaKaladze
To i jeste ovih 20% za koje sam rekao da ih postujem i te momke znam.PonosniSmogovci je napisao/la: ↑30 lis 2025, 20:24Da ti nije bilo juga i momaka s juga za KF Patriot bi navijao. Dok ste 90% ovog foruma podvili repove i digli ruke od kluba, poneki i bili protiv ideje pocinjanja iz Kantona IZA KOJE JE STAO JUG i momci s juga te imenima i prezimenima usli u rat s svima i na kraju deblokirali racun nesto sto niko nije 20 godina uradio eh pa ova generacija JUGA je to uradila zajedno.KakhaKaladze je napisao/la: ↑30 lis 2025, 20:04 A sto se konstantno opravdava jug za svaki postupak?
Ako imas sta momcima reci bujrum na druzenje u prostorije prije i nakon utakmice, u toku uplata za gostovanje pa prodiskutujmo sve. Rijetki su oni koji su jednom dosli i da se vise nisu vratili opet na pivu/sok.
Svi u Hadzice!
Djeca od 16-18 godina nemaju apsolutno nista s tom borbom jer su bili u osnovnoj skoli kad sw ta borba vodila. Ne treva mijesati babe i zabe, dosta ljudi koji su bili dio te borbe je danas na zapadu, dosta je vani, a jedan manji dio je na jugu.
Ja itekako cijenim tu borbu i svjestan sam zasluga ljudi sa tribine, ali barem 50% juga ovogodisnjeg nije bio u toj borbi i nema nikakve veze s tim.
-
PonosniSmogovci
Druze nemas pojma o cemu pricas ali da ne diskutujemo o tome na javnom forumu ugodnije je uzivoKakhaKaladze je napisao/la: ↑30 lis 2025, 20:36To i jeste ovih 20% za koje sam rekao da ih postujem i te momke znam.PonosniSmogovci je napisao/la: ↑30 lis 2025, 20:24Da ti nije bilo juga i momaka s juga za KF Patriot bi navijao. Dok ste 90% ovog foruma podvili repove i digli ruke od kluba, poneki i bili protiv ideje pocinjanja iz Kantona IZA KOJE JE STAO JUG i momci s juga te imenima i prezimenima usli u rat s svima i na kraju deblokirali racun nesto sto niko nije 20 godina uradio eh pa ova generacija JUGA je to uradila zajedno.KakhaKaladze je napisao/la: ↑30 lis 2025, 20:04 A sto se konstantno opravdava jug za svaki postupak?
Tako da ostavite se suplje price o jugu po forumu iza nickova pogotovo ovih rijetko vidjenih debila Cinvictsa i ovog Guest.1945.
Svi u Hadzice!
Djeca od 16-18 godina nemaju apsolutno nista s tom borbom jer su bili u osnovnoj skoli kad sw ta borba vodila. Ne treva mijesati babe i zabe, dosta ljudi koji su bili dio te borbe je danas na zapadu, dosta je vani, a jedan manji dio je na jugu.
Ja itekako cijenim tu borbu i svjestan sam zasluga ljudi sa tribine, ali barem 50% juga ovogodisnjeg nije bio u toj borbi i nema nikakve veze s tim.
Sto kaze ovaj gore ovdje se ne diskutuje o navijacima, jugu, otidji u udruzenje i kazi momci nije to ok, mislim da je ovako bolje ili imam ideju dobru ...
Pogledaj samo ti kod nas komentare na fb clanke da je Celik kaznjen, pa nasi navijaci jos ocito nisu zreli za Premijer ligu jer njima ocito treba isprintat na ulazu u stadion da se za svaku upaljenu baklju, baceni predmet u teren, navijanje koje vrijedja nekoga na vjerskoj, rasnoj osnovi je kaznjivo i masa jos drugih stvari, kod nas pisu ljudi Savez je protiv nas jer nas je kaznio za upaljenje baklje
Pogledaj samo ti kod nas komentare na fb clanke da je Celik kaznjen, pa nasi navijaci jos ocito nisu zreli za Premijer ligu jer njima ocito treba isprintat na ulazu u stadion da se za svaku upaljenu baklju, baceni predmet u teren, navijanje koje vrijedja nekoga na vjerskoj, rasnoj osnovi je kaznjivo i masa jos drugih stvari, kod nas pisu ljudi Savez je protiv nas jer nas je kaznio za upaljenje baklje