Gdje to procita? Zanimljivo
NK Čelik
Re: NK Čelik
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Kljusina navikla da se Slobodi sklanjaju pa da on izgleda kao igracina, pa sad kad to nije slucaj, onda mora da igraju za Celik
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Sto mi se cini da je veci hajp bio protiv TC nego sad proti Posusja i znal iko sta je sa ovim kartama za istio jesul opet privatnici uzimali il je akcija izostala
-
KakhaKaladze
Radnik: Bukvić, Musić, S. Popović, Hukić, Kobašević, Pramenković, Rahmanović, Pirić, Tiro, Karačić, Omerbašić.
Kakav im je ovo sastav? Nisam ih upratio.
Kakav im je ovo sastav? Nisam ih upratio.
Pocelo je...Usluzni obrt Selman 40 istoka donira...Ko god se prikljuci ovoj akciji je pravi prijatelj Celika!KakhaKaladze je napisao/la: ↑28 lis 2025, 13:25Pa pise da je akcija aktuelna. Ko zeli javi se u klub i prikljuci se akciji.
-
Guest.1945
I meni se čini, a ovu akciju "NAPUNIMO ISTOK" nešto stidno zadnji dan danas objavljuju pored mora objava koje su objavili.
Ocekujem 4-5 hiljada prvenstveno jer je radni dan i ima dosta ljudi koji imaju obaveze i nece stici.Guest.1945 je napisao/la: ↑28 lis 2025, 14:32I meni se čini, a ovu akciju "NAPUNIMO ISTOK" nešto stidno zadnji dan danas objavljuju pored mora objava koje su objavili.
Momcima na terenu se ne treba zamjerati rezultat kakav god on bio. Neka igraju hrabro i portvovano, a publika ce to prepoznati.
Kombinovani. Sadikovic ne igra, Hamzic ne igra (doduse Hamzic je igrac Sarajeva pa mozda zbog toga), braca Bekic ne igraju... Pet ili sest igraca koji su sjedili na klupi proslo kolo protiv Igmana, sada igraju. Ocito da je utakmica u nedelju protiv Čelika njima bitnija.
Samo Čelik zenički !!!
Uzimale su se opet larte, vidio sam da je par lokala objavilo da opet dijele
Dize se prasina
Polako ljudi, ohanite
Uveliko se radi na tome, tri čovjeka su bukvalno na točkovima i idu redom po gradu prodaju ulaznice. Nemojte trčat pred rudu...
Uveliko se radi na tome, tri čovjeka su bukvalno na točkovima i idu redom po gradu prodaju ulaznice. Nemojte trčat pred rudu...
Sam sebe cu citirati od prije 2 dana.Avenija je napisao/la: ↑26 lis 2025, 18:48 Od sutra imamo tri dana samo jedan zadatak. A to je pred kamerama arene napuniti stadion što je više moguće i pokazati šta je Zenica. Nagraditi igrače za partije u ligi i 20 utakmica niz bez poraza.
Sinergija i zajedništvo svih, od kluba, navijačke grupe, simpatizera, medija, svakog pojedinca je prisutna i svi dišemo kao jedno. Iskoristiti momenat koji smo dočekali konačno i odmjeriti se sa premijerligašem, napuniti klupsku kasu i popraviti dodatno imidž u javnosti kao jedne od najboljih publika u BIH i regiji. Plakate, parole, pozivi, marketing, ulaznice, pozivati ekipe, rodjake, raju na stadion koji ne idu dugo i jačati bazu za budućnost. Sada je sve mnogo lakše jer nikad nije bila pozitivnija atmosfera u gradu od istupanja iz PL.
3 dana još. Konačno i vrijeme da nas posluzi. U srijedu bez kapi kiše, sunčano sto odmah privlači više onih obicnih simpatizera koji se nećaku bi ili ne bi na utakmicu. Sve se poklopilo za jos jednu odličnu noć na Bilinom polju.
Bez obzira na rezultat treba iskoristiti ovu utakmicu i veliki broj publike i nekom parolom ili preko razglasa ili navijanjem pozvati sve u Hadžiće u nedjelju na mnogo bitniju utakmicu.
Svi zajedno.![]()
Još jedan dan do utakmice, ima još vremena da se privuce sto veća masa. Grad i čaršija puni. I sutra će biti još toplije.
Očekujem istu ili veću posjetu kao protiv Tuzle uz malo truda.
Klub se trudi, to se vidi, na nama ostalima je da ispostujemo.
Svaki pojedinac moze mnogo doprinijeti.