NK Čelik
Re: NK Čelik
Treba igrat na oba fronta maksimalno, pa sta bude...ici do kraja.
Druga stvar me zanima, posto sam se s nekim zajebavo da ce nas Burek tuzit iducu sezonu za neizmirene obaveze, inace kakva je situacija, izmiruje li se svima sve?
Druga stvar me zanima, posto sam se s nekim zajebavo da ce nas Burek tuzit iducu sezonu za neizmirene obaveze, inace kakva je situacija, izmiruje li se svima sve?
Da mu hoce neko jos pokazati temu prve lige federacije, da ugasi svaku daljnju raspravu
Nedavno smo pisali za redare na zapadu, konkretno za jednog. Koliko imam informacije, on nema dodira sa kontrolom ulaza, jer na "njegovom" mjestu budu dvojica momaka i oni ocitavaju karte, i obezbjedjenje koje pretresa. On cini mi se otkljuca redarima kapije i to je valjda njegov posao. Tako je meni receno, pa i ja vama prenosim. Mozda je bilo muljanja prije ovih skeniranja, dok je radio na kidanju karata.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
-
Luis Nazario da Lima
Ja sam ga licno vidio da uzima pare od lika i pusta ga bez karte, na pocetku sezone, mozda je sad drugacije, i daj Boze da grijesim i ne bih da se ogrijesim od covjeka, ali su i ostali rekli za njega da nije bas cist.phillies je napisao/la: ↑27 lis 2025, 22:58 Nedavno smo pisali za redare na zapadu, konkretno za jednog. Koliko imam informacije, on nema dodira sa kontrolom ulaza, jer na "njegovom" mjestu budu dvojica momaka i oni ocitavaju karte, i obezbjedjenje koje pretresa. On cini mi se otkljuca redarima kapije i to je valjda njegov posao. Tako je meni receno, pa i ja vama prenosim. Mozda je bilo muljanja prije ovih skeniranja, dok je radio na kidanju karata.
Kako god, dat mu sezonsku kartu i zahvaliti se za sve do sada i cao, jer ko jednom proba ukrast, opet ce kad vidi priliku.
Ponavljam nadam se da grijesim i da nije tako.
Eno ga naso je hahahaha
Dize se prasina
- BatistutA19
Eno Sejo pise e jos kad nadje temu Slobode pa kad ustanu 5 stranica na temi Slobode hahahah
Hoćemo Seju!
Ide anketa samo jako
Al otvorit mu samo jednu temu da može pisat
Ide anketa samo jako
Al otvorit mu samo jednu temu da može pisat
E čuj Komazec psovao igrače Stupčanice i govorio im da igraju za Čelik

-
PonosniSmogovci
Ono neko stvarno dobro trolla jer sumnjam da je nas Sead toliko informatički sposoban da zna koristiti ChatGPT. Ko god da je svaka mu čast!
Posušje će se sigurno doći nadigravati na BP. Realno puno su bolja ekipa od nas ali i mi imamo svoje šanse. Nadam se da će se naši igrači predstaviti na najbolji način pogotovo Riki kojeg pola Balkana dolazi gledati sutra.
Posušje će se sigurno doći nadigravati na BP. Realno puno su bolja ekipa od nas ali i mi imamo svoje šanse. Nadam se da će se naši igrači predstaviti na najbolji način pogotovo Riki kojeg pola Balkana dolazi gledati sutra.
Uz pomoć publike i nabrijane atmosfere i u koji zešći start na startuPonosniSmogovci je napisao/la: ↑28 lis 2025, 10:43 Ono neko stvarno dobro trolla jer sumnjam da je nas Sead toliko informatički sposoban da zna koristiti ChatGPT. Ko god da je svaka mu čast!
Sinoc Vukovar koji je prosle sezone bio drugoligaš i igrao pred 50 ljudi skoro pa ameterski fudbal kao kod nas u 1 LF zaustavi i pobjedi Dinamo. Jos eto sto kazeš pola Balkana ima priliku gledati utakmicu na tv.
Mislim da će i zbog toga naši igrači biti motivisani da se pokazu. Vjerujem i da ćemo i mi kao publika se pokazati u odličnom izdanju.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ne mozes nikome zabraniti da se uclani na forum, ali isto tako spamere mozes i moras sankcionisati, a admin ima tipku ban, tako da...Sve je do vas moderacijo, sta cete, kako cete i koliko cete dopustiti clanovima da se "razmasu"
ali sasvim sigurno da forum nece dobiti na kvaliteti ako odredjeni clanovi "dobiju krila"....Ovo bi mi licilo kao kad Edo na zapadu povede "Ako iko ikada..."
NAPRIJED ČELIK! GAZI POSKOKE!
NAPRIJED ČELIK! GAZI POSKOKE!
Samo Čelik zenički !!!
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE