NK Čelik

Na kojim se pozicijama treba Čelik pojačati za proljetni dio sezone u borbi za plasman u PL ?

Anketa traje do: 07 pro 2025, 14:44.

Krilo + napadač + zadnji vezni
22
65%
Napadač + bek + zadnji vezni
1
3%
Golman + napadač + krilo
1
3%
Ofanzivni vezni + krilo + napadač
1
3%
Stoper + zadnji vezni + napadač
0
Nema glasova.
U svakoj liniji po jednog provjerenog igrača
9
26%

Ukupno glasova: 34

Cinvict35

Re: NK Čelik

Post Postao/la Cinvict35 »

Truhlo je napisao/la: 21 lis 2025, 15:13 Gasi tu filijalu Vito, neka se od zime TQT nađe na dresu seniora slavnog, legendarnog, jednog od najvećih i mirna Bosna :mrgreen:

Ima sigurno prostora za Duvnjaka i par rutonja kod nas :grljenje: WIN-WIN situacija :srce:
:like: Eto nam strateskog partnera Truhlo " jakog" covjeka.
Da nas samo pogura sa kesom koji ulaza u ekipu Viteza na ovo da se nadogradimo i nema zime za nas.
Avenija
Global moderator

Post Postao/la Avenija »

Rastu apetiti medju navijačima Čelika :mrgreen:

A da li će posjeta rasti čekamo subotu :D

Hoćemo sve savršeno, hajmo onda kupiti 3500 ulaznica + sezonske? :grljenje:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Avenija je napisao/la: 21 lis 2025, 16:51 Rastu apetiti medju navijačima Čelika :mrgreen:

A da li će posjeta rasti čekamo subotu :D

Hoćemo sve savršeno, hajmo onda kupiti 3500 ulaznica + sezonske? :grljenje:
Memoras ti to nama ovdje govorit :mrgreen: mi svoje ispostujemo, valja ove rutonje sa zmijugama navuc na Bilino Polje
Jaled7

Post Postao/la Jaled7 »

Avenija je napisao/la: 21 lis 2025, 12:35 Gledam ovu sliku i pitam se kako nismo mnogo opasniji nakon prekida i kornera a imamo 6 visokih igrača. Mi izvedemo 7-8 kornera i nikad nismo opasni. Daj Bojane uvjezbaj prekide da tri komada dajemo ako nista na BP gdje igramo ofanzivnije pa ici u 16 sa Horicem, Masicem, Mašetićem, Hodzićem, Telalovićem, Kalesicem..6 igrača preko 185, to mora biti opasnost za svaku ekipu, nemoguce da svi imaju losu igru glavom. Ovo bi trebala biti najveća naša prednost.

Siguran sam da smo pobjedom protiv Tuzle i Radnika jesenji prvaci! A onda na tome mozes marketinški jahati 4 mjeseca..
I na proljeće odmah prvu utakmicu udesiti Travnik..Volio bi da smo malo agresivnija ekipa. Osim Stupčanice nije bilo tučnjave na BP a i to su oni inicirali. Dajte malo nek se gost usere. :mrgreen:
Zato što je od 10 ubacivanja jedno ili dva korisna,nešto pokušavaju na prvu ,na drugu, uglavnom useru.
Juzni Front 1988

Post Postao/la Juzni Front 1988 »

Ovdje ima 16 vrsta rutonja :lol:
Rutonje koje jedu krompirusu, rutonje sto psuju sa zapada, rutonje sa crnim mambama u novcaniku i jos milion rutonja

Znal neko sta je sa ovim Telalovicem, kakva je pivreda u pitanju
moSa likCe
Zenicanin988

Post Postao/la Zenicanin988 »

Truhlo je napisao/la: 21 lis 2025, 15:13 Gasi tu filijalu Vito, neka se od zime TQT nađe na dresu seniora slavnog, legendarnog, jednog od najvećih i mirna Bosna :mrgreen:

Ima sigurno prostora za Duvnjaka i par rutonja kod nas :grljenje: WIN-WIN situacija :srce:
100%!!!
Nisu dugo izdrzali sa ispoljavanjem ustašluka. Fuj
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!

Sanjam sretno Bilinooo!!!
schalke 04

Post Postao/la schalke 04 »

Juzni Front 1988 je napisao/la: 21 lis 2025, 17:30 Ovdje ima 16 vrsta rutonja :lol:
Rutonje koje jedu krompirusu, rutonje sto psuju sa zapada, rutonje sa crnim mambama u novcaniku i jos milion rutonja

Pročitaj moj post sa prethodne strane i znati ćeš, šta je sa Telalovićem
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

PonosniSmogovci je napisao/la: 21 lis 2025, 16:00

Kojih rutonja Harisa Dilavera aka "ja sam te pare krvavo zaradio" a naplatio sezonu korone kad se nije ni igralo ni treniralo? Ili pak Grahovca aka "izvinite ali ja ne mogu ništa oprostiti" dok su momci iz drugih gradova opraštali na desetine hiljada.

Ne smijemo zaboraviti kroz šta smo prošli!
Jašarević, Hasanović, Kolenda, Duraković, može i golman :mrgreen:
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

Cinvict35 je napisao/la: 21 lis 2025, 16:38

Da nas samo pogura sa kesom koji ulaza u ekipu Viteza na ovo da se nadogradimo i nema zime za nas.
*Sponzora :grljenje:
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Truhlo je napisao/la: 21 lis 2025, 18:50

Sa Vitom bez problema ulazimo u PL
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

Kojih rutonja Harisa Dilavera aka "ja sam te pare krvavo zaradio" a naplatio sezonu korone kad se nije ni igralo ni treniralo? Ili pak Grahovca aka "izvinite ali ja ne mogu ništa oprostiti" dok su momci iz drugih gradova opraštali na desetine hiljada.

Od ovih navedenih Jasarevic bi ko i mogo nešto,ostali bi meni bili samo da broj popune.
Luis Nazario da Lima

Post Postao/la Luis Nazario da Lima »

Zamorano je napisao/la: 21 lis 2025, 06:07
Luis Nazario da Lima je napisao/la: 21 lis 2025, 00:41 Koja kolicina destruktivnih komentara, ne negativnih, nego destruktivnih.
Apsolutno svi daju svoj max u klubu, od navijaca trenera, igraca....svi.
Ajmo im dati vjetar u leđa 300%, izgurati ovo do kraja i uci u PL, da li svaki igrac moze bolje, naravno da moze ali da li govoriti da su neznalice i slicno, to je neljudski...zamisli radis negdje i nas 10 dodje i govori ti kakav si debil, bas bi bio motivisan za rad.
Dajte podrsku ljudi, Regoje je top sa Jusicem, svaki igrac daje max, igraci nam ljube grb svaku tekmu, igraci objavljuju postove o Celiku i Robovima, pa sta vise hocemo u pm.
Podrska ljudi, podrskaaaa 🖤❤️
Jel to mi ne dajemo podrsku? Jel mi ne idemo na tekme i ne vidimo nista,jel ne ucestvujemo u akcijama za klub? Jel mislis da igrac vise voli klub sto ljubi grb nego mi koji navijamo i dajemo za klub?! Voli al u kurcu!!! Naserem se ja svakom igracu koji ljubi grb a ne zna centrirat,nece da trci nece da se bori! Ne kazem ja da se sad u ovoj ekipi ne bore i ne trude daleko od toga,ove sezone je taj segment vrhunski.Ali da mu dajem podrsku sto ljubi grb i ko fol ispade voli vise klub od nas,voli al u kurcu.Ljubi i Burekovic grb pa ga mozes posrat koliko imas od njeg koristi!
Poenta mog posta nije da li neko ljubi grb ili ne, nego da imamo pozitivnu pricu a pricamo da su igraci i treneri neznalice....jel shvatate da smo imali 5 igraca u zadnjih 10 godina koji su "voljeli" klub ovako...i ako hoces u detalje grb ljubi Kalesic i Mašic, jesu to ti koji ne znaju centritat....opet kazem poenta je nesto drugo a ne ljubljenje grba.
Da li dajemo svi podrsku, dajemo, da li mozemo jos vise, isto mozemo....kad su losi rezultati nista ne valja, kad su dobri isto ne valja pun vrag necega, pa sta hocete vise majka mu stara 😂
Moramo imati 3 igraca do 21 god, to nam kroji sastav, jel hocete taktiku onog čobana iz Tesnja izvedi djecu na poluvremenu, odigro dobro il ne, jel vam on uzor.
Pustite Bojana da radi zajedno s Jusicem, i dajmo jos vise podrske, to je to
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Eugen je napisao/la: 21 lis 2025, 19:03

Sa Vitom bez problema ulazimo u PL
Koliko je to realno, da se nama okrene? Nesto sumnjam da ce tek tako dignuti ruke od Viteza.
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

Juzni Front 1988 je napisao/la: 21 lis 2025, 17:30 Ovdje ima 16 vrsta rutonja :lol:

Nije mu nista! Rekao je rutonja doktor :D
Sta ce mu bit 17 mu godina,moze istusiran u zamrzivacu na -5 prespavat noc u tim godinama :D
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Jedino Jasarevic kao konkurencija Smajlovicu ili Karalic da se Sero ne opusti. Ovo ostalo daj boze da je barem priblizne kvalitete kao nas trenutni roster.
Odgovori