NK Čelik

Na kojim se pozicijama treba Čelik pojačati za proljetni dio sezone u borbi za plasman u PL ?

Anketa je završila: 07 pro 2025, 14:44.

Krilo + napadač + zadnji vezni
22
65%
Napadač + bek + zadnji vezni
1
3%
Golman + napadač + krilo
1
3%
Ofanzivni vezni + krilo + napadač
1
3%
Stoper + zadnji vezni + napadač
0
Nema glasova.
U svakoj liniji po jednog provjerenog igrača
9
26%

Ukupno glasova: 34

Truhlo
12. igrač

Re: NK Čelik

Post Postao/la Truhlo »

JonSnow je napisao/la: 21 lis 2025, 11:25
Truhlo je napisao/la: 21 lis 2025, 11:18
Cr7legia je napisao/la: 21 lis 2025, 11:09
Pitanje hoće li biti 4 mjeseca ako prođemo Posušje??
I to je sranje, prođeš kup, dobiješ ko prošle godine Borac u gostima, termin 1/8 finala je 11.02. a nama liga starta 14.03 :pray:

Odigraš kup, pa onda imaš mjesec dana pauze do lige...

Ako mislimo stvarno napadati PL, idealno bi bilo ispasti već od posušja sad, taj potencijalni prolaz nam samo probleme donosi.
Mi bi trebali dogovorit prijateljske utakmice, bar 2 mjesečno da iza NG uigravamo ekipu, da ubacujemo juniore u vatru... Čisto da ostanemo u takmičarskoj formi.
Da apsurd bude veći, juniori će imati kraću pauzu od seniora za skoro mjesec dana, njima liga završava isto 15.11 a počinje 21.02.

Eto kakav je cirkus od lige napravio federalni savez, najkraća liga na svijetu, na gibraltaru ljudi igraju 27 kola jbt.

Mora se ova liga još skratiti na 12 klubova, da se igra trokružno 33 kola, ovolikog amaterizma u drugom rangu takmičenja nema nigdje...
schalke 04

Post Postao/la schalke 04 »

Avenija je napisao/la: 21 lis 2025, 11:26 slika

Dugo bolju sliku klub nije napravio..ovo je za postera!

Ali i poruka ove slike, klub ispred, iza ledja bukvalno crno crvena armija.
Pa igrači su tražili da se uradi upravo ovakva slika. Ko je bio na utakmici vidio je, kada nekoliko igrača pokazuje, "slikamo se pred navijačima". Iako je predhodno trebalo da se slika kao i TOŠK na suprotnu stranu, odnosno istok iza leđa
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Avenija je napisao/la: 21 lis 2025, 11:26 slika

Dugo bolju sliku klub nije napravio..ovo je za postera!

Ali i poruka ove slike, klub ispred, iza ledja bukvalno crno crvena armija.
😍😍
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Cr7legia je napisao/la: 21 lis 2025, 11:09
JonSnow je napisao/la: 21 lis 2025, 11:06 Ta 4 mjeseca pauze su jedan od razloga zašto nam je fudbal u tolikom kurcu.
Pitanje hoće li biti 4 mjeseca ako prođemo Posušje??
I to je sranje, prođeš kup, dobiješ ko prošle godine Borac u gostima, termin 1/8 finala je 11.02. a nama liga starta 14.03 :pray:

Ako mislimo stvarno napadati PL, idealno bi bilo ispasti već od posušja sad, taj potencijalni prolaz nam samo probleme donosi.
Imaš prijateljske utakmice a nama treba biti u fokusu zbog kupa da Regoje dogovara sa drugim trenerom protivničke ekipe da se izađe na teren u prvoj postavi i igra ozbiljno.Ma nebi dobro bilo ispasti u kupu.Skraćena ti je liga i osakačena i pauza he 4 mjeseca.Barem 10% da zadržimo taj takmičarski kontinuitet prolazom u kupu a s tim što je liga osakačena manje love u kasi, tako da se i tu malo podmirimo a da imamo love odakle namaket nemamo.Sa Gradskom upravom opet sjesti i pitat ga šta je sa milionom što je obećao ovo što dobijamo od grada je smiješno.
Avenija
Global moderator

Post Postao/la Avenija »

Gledam ovu sliku i pitam se kako nismo mnogo opasniji nakon prekida i kornera a imamo 6 visokih igrača. Mi izvedemo 7-8 kornera i nikad nismo opasni. Daj Bojane uvjezbaj prekide da tri komada dajemo ako nista na BP gdje igramo ofanzivnije pa ici u 16 sa Horicem, Masicem, Mašetićem, Hodzićem, Telalovićem, Kalesicem..6 igrača preko 185, to mora biti opasnost za svaku ekipu, nemoguce da svi imaju losu igru glavom. Ovo bi trebala biti najveća naša prednost.

Siguran sam da smo pobjedom protiv Tuzle i Radnika jesenji prvaci! A onda na tome mozes marketinški jahati 4 mjeseca..
I na proljeće odmah prvu utakmicu udesiti Travnik..Volio bi da smo malo agresivnija ekipa. Osim Stupčanice nije bilo tučnjave na BP a i to su oni inicirali. Dajte malo nek se gost usere. :mrgreen:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Kontras'88

Post Postao/la Kontras'88 »

Avenija je napisao/la: 21 lis 2025, 12:35 Gledam ovu sliku i pitam se kako nismo mnogo opasniji nakon prekida i kornera a imamo 6 visokih igrača. Mi izvedemo 7-8 kornera i nikad nismo opasni. Daj Bojane uvjezbaj prekide da tri komada dajemo ako nista na BP gdje igramo ofanzivnije pa ici u 16 sa Horicem, Masicem, Mašetićem, Hodzićem, Telalovićem, Kalesicem..6 igrača preko 185, to mora biti opasnost za svaku ekipu, nemoguce da svi imaju losu igru glavom. Ovo bi trebala biti najveća naša prednost.

Siguran sam da smo pobjedom protiv Tuzle i Radnika jesenji prvaci! A onda na tome mozes marketinški jahati 4 mjeseca..
I na proljeće odmah prvu utakmicu udesiti Travnik..Volio bi da smo malo agresivnija ekipa. Osim Stupčanice nije bilo tučnjave na BP a i to su oni inicirali. Dajte malo nek se gost usere. :mrgreen:
Da se nadovežem, jesmo li mi jedini klub kojem napadač izvodi kornere?

Peace.
Avenija
Global moderator

Post Postao/la Avenija »

slika

Kao što slike sa Čelikovih gostovanja obilaze region vrijeme je da se i Bilino polje krene masovnije puniti. :grljenje:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Kup je odlicno rasporedjen, ako imas visoke ambicije. Ne trebas 4 mjeseca sjediti skrstenih ruku :D 11.02 je osmina finala, 25.02 prva utakmica 1/4 finala, 11.03 revans 1/4 finala, 14.03 starta proljetni dio nase lige (a nasi momci vec pucaju od snage i forme :D ) Al, valja proci Posusje, pa onda nekog nakon njih, pa onda sta nam Bog da u frtalju.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
schalke 04

Post Postao/la schalke 04 »

Avenija je napisao/la: 21 lis 2025, 13:07 slika

Kao što slike sa Čelikovih gostovanja obilaze region vrijeme je da se i Bilino polje krene masovnije puniti. :grljenje:
Kako sam saznao, Telalović bi trebao biti spreman za utakmicu. Dobio je "snažniji udarac" u Tešnju, a kako su ga već par puta grublje faulirali, izveden preventivno....
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

Gasi tu filijalu Vito, neka se od zime TQT nađe na dresu seniora slavnog, legendarnog, jednog od najvećih i mirna Bosna :mrgreen:

Ima sigurno prostora za Duvnjaka i par rutonja kod nas :grljenje: WIN-WIN situacija :srce:
PonosniSmogovci

Post Postao/la PonosniSmogovci »

Truhlo je napisao/la: 21 lis 2025, 15:13 Gasi tu filijalu Vito, neka se od zime TQT nađe na dresu seniora slavnog, legendarnog, jednog od najvećih i mirna Bosna :mrgreen:

Ima sigurno prostora za Duvnjaka i par rutonja kod nas :grljenje: WIN-WIN situacija :srce:
Kojih rutonja Harisa Dilavera aka "ja sam te pare krvavo zaradio" a naplatio sezonu korone kad se nije ni igralo ni treniralo? Ili pak Grahovca aka "izvinite ali ja ne mogu ništa oprostiti" dok su momci iz drugih gradova opraštali na desetine hiljada.

Ne smijemo zaboraviti kroz šta smo prošli!
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

PonosniSmogovci je napisao/la: 21 lis 2025, 16:00
Truhlo je napisao/la: 21 lis 2025, 15:13 Gasi tu filijalu Vito, neka se od zime TQT nađe na dresu seniora slavnog, legendarnog, jednog od najvećih i mirna Bosna :mrgreen:

Kojih rutonja Harisa Dilavera aka "ja sam te pare krvavo zaradio" a naplatio sezonu korone kad se nije ni igralo ni treniralo? Ili pak Grahovca aka "izvinite ali ja ne mogu ništa oprostiti" dok su momci iz drugih gradova opraštali na desetine hiljada.

Ne smijemo zaboraviti kroz šta smo prošli!
Ja mislim da je krajnje vrijeme da se pljuje i onaj ko je ostao duzan podjednako koliko igrac kome se duzno. Ako igrac nije u pravu, tuzi ga i dokazi da nije u pravu. Dosad nam se nijednom nije desilo da je neko tuzio klub zalio se a da nije to i sudski dokazao. Prema tome hajde da trazimo i krivce sto se igracima duzno. Boga pitaj koliko para su uzimali neki koji nisu tuzili odnosnk kojima su isplacene pare, kad vidis kakvi debili potrazuju pozamadne cifre. Hajde vise da prevazidjemo da je za tu situacinu kad se igracu duzno, kriv klub a ne igrac. Konstantno se igraci izlazu nekom stubu srama sto potrazuju pare koje su im obecane a klub eto nista.
goku

Post Postao/la goku »

Ono što Čelik čeka nije to tajnaaa nekaa…… povedi nas Vito Corleoneeee
phillies
12. igrač

Nema potrebe za pljuvanjem, ko god je tuzio klub ili trazio da mu se isplati i posljednja marka, ispostovan je i placeno mu je sve. Ali, isto tako mi kao klub imamo pravo da ne zelimo da vidimo te igrace ponovo u Čelikovom dresu. Pa da su i klasa iznad od svih ovih koji igraju (a nisu).
Ljudi u klubu znaju kako su dolazili do para i da im je svaka pomoc trebala i svaka oprostena marka bi im znacila. Pa eto i ako ti kao igracu Celik nista ne znaci i nije znacio, skontaj tom cuturicom da nije bilo tih ljudi, ti te pare ne bi vidio nikad a mozda ni tad. Pa ako ti je duzno 30k, da kazes eto isplatite mi 27k, na dvije rate - i ti dobar 27k jer si ih garant vec halalio bio a i klub manje u minusu pa makar 3k.

Ali to je vec ispricana prica, ovo je moj licni stav i potpuno razumijem ljude koji ne zele da bivsi igraci koji se nisu odrekli ni marke ponovo igraju u nasem klubu. A jos "zenicka djeca" :lol: :lol: :lol:

Ps. A oni koji su "ostali duzni" - grobari Celika, znamo svi koji su.. jedan je otisao pod zemlju, cekaju se i ostali.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
phillies
12. igrač

goku je napisao/la: 21 lis 2025, 16:16 Ono što Čelik čeka nije to tajnaaa nekaa…… povedi nas Vito Corleoneeee

Hahaha sta ste navalili na covjeka ba, polako hahaha
Samo Čelik zenički !!!

Odgovori