NK Čelik

Na kojim se pozicijama treba Čelik pojačati za proljetni dio sezone u borbi za plasman u PL ?

Anketa je završila: 07 pro 2025, 14:44.

Krilo + napadač + zadnji vezni
22
65%
Napadač + bek + zadnji vezni
1
3%
Golman + napadač + krilo
1
3%
Ofanzivni vezni + krilo + napadač
1
3%
Stoper + zadnji vezni + napadač
0
Nema glasova.
U svakoj liniji po jednog provjerenog igrača
9
26%

Ukupno glasova: 34

Allgunsblazing

Re: NK Čelik

Post Postao/la Allgunsblazing »

Guest.1945 je napisao/la: 20 lis 2025, 12:08
Allgunsblazing je napisao/la: 20 lis 2025, 07:56 Hodzic je top igrac, neki forumasi ocigledno trebaju dioptriju mijenjati. I cuj sad nam Regoje ne valja? :mrgreen:

Nego, sto se tice izmjene za Telalovica, imao je jos dvije opcije: Babic (na ovakvom terenu i gdje ti ne treba drugi defanzivni vezni jer igra Hodzic) i dvije izmjene, odnosno Jamakovic i Delic unutra, a Marin i Telalovic napolje. Izabrao je najsigurniju opciju jer ti na ovakvom terenu uvijek treba viska izmjena.
Koji top igrač?Eto nećemo moći PL igrati bez njega.Ispred sebe ima 3 naša slobodna igrača on ispucaje u nebesa loptu gdje nakon toga njihovi dolaze do lopte i akcije gdje nas tu Durmo prvi put spašava.Kakav Hodžići i bakraći.Treba malo i mozgom igrati fudbal a ne ko onaj duduk Mehić ukliži slomi nogu nekom izbij što dalje od gola.
Necemo bez njeg moci igrati PL. Navalili ste na njeg kao i na Durmu. Sljedeci je Smajlovic. Pa ce na red doci i Telalovic.

Pricas o mozgu i igranju fudbala, a nisi svjestan koju poziciju i kako treba da igra jedan defanzivni vezni. Pricamo o drugom rangu najgore lige u Evropi. Da igraju mozgom ne bi bili u drugom rangu vec pomenute lige. Postoji i razlog zasto bas igra Hodzic redovno iako imamo "bolje" igrace u Delicu i Kalesicu. Postoji i razlog zasto imamo 20 utakmica bez poraza, a Hodzic maltene standardan u njima. Igrao stopera, desnog beka, defanzivnog veznog.

Nije Hodzic ni toliko kvalitetan, ALI svaku poziciju igra maksimalno ozbiljno i odgovara zadatku. Momak je primarno defanzivac i takav ce vjerovatno i u penziju, ali je izuzetno kvalitetan defanzivac. Jedine zamjerke koje njemu imate jeste izbijanje lopte, a opet Marinu ste zamjerili sto je izgubio par lopti jer nije izbio loptu.

I zanimljivo, poslije svake utakmice se spominje Hodzic. Covjek bi rekao da ce do sad zavrsiti na klupi jer je recimo jedan Culov zavrsio nakon gresaka. Znaci nije da Regoje ne mijenja ekipu. To moze znaciti samo da Hodzic odgovori zadatku i da je jedna od bitnijih figura u defanzivnom smislu ekipe, a sloziti cemo se da imamo mozda i najbolju defanzivnu ekipu u ligi.

Sero, Delic, Jamakovic i Sivac (govorim o prvih 11) su preci na listi kritikovanja, a ipak sutis. Navalio si se na jednog igraca.
Zenicanin988

Post Postao/la Zenicanin988 »

Na oanovu cega neko ima obraza i glasa za igraca utakmice evo recimo sad za Sivca?
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!

Sanjam sretno Bilinooo!!!
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Nema se sta prigovarati igracima, bez poraza smo u vrhu tabele kako smo prizeljkivali. Imamo fin raspored i da zavrsimo medju tri ekipe, mozda prvi, a mozda i treci na tabeli nije ni bitno toliko. Imamo zimu da se dodatno ojacamo, Robert je novi direktor, jos cekamo novog sekretara, ovaj klub ce samo rasti siguran sam.

U subotu svi na Bilino polje nagraditi momke za sve ove rezultate
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

Eugen je napisao/la: 20 lis 2025, 14:53 Nema se sta prigovarati igracima, bez poraza smo u vrhu tabele kako smo prizeljkivali. Imamo fin raspored i da zavrsimo medju tri ekipe, mozda prvi, a mozda i treci na tabeli nije ni bitno toliko. Imamo zimu da se dodatno ojacamo, Robert je novi direktor, jos cekamo novog sekretara, ovaj klub ce samo rasti siguran sam.

U subotu svi na Bilino polje nagraditi momke za sve ove rezultate
Niti igracima niti treneru. Ovu utakmicu smo bili losiji jer su oni htjeli biti ti koji ce pobjediti Celik nakon 17 utakmica, ali smo imali svoje prilike koje smo trebali iskoristiti. Njihove je Durmo fantasticno branio, a mi smo svoje ili fulali ili sutali u golmana. Sve u svemu dobar bod.
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Guest.1945 je napisao/la: 20 lis 2025, 12:22
Zenicanin988 je napisao/la: 20 lis 2025, 09:05
crnocrvenaarmija je napisao/la: 19 lis 2025, 19:18 Ovaj nas trener je prava neznalica!!
Prvo povrijedio se Telalović, on digao Delica i Alija na zagrijavanje (iako mora uci igrač koji je u21) :oops:
Zamijeni Telalovica za Jamaka i Marina šalje u vezni red (iako je jednostavnije da je Babica uveo na zadnjeg veznog nego mjenjati marinu poziciju na kojoj se očito ne snalazi)
Umjesto da mijenja na poluvremenu on nakon 15 min pravi prvu izmjenu u drugom poluvremenu i ostaje mu još jedan termin za izmjene (greska naravno jer da je zamjenio odmah na poluvremenu imao bi još dva termina za izmjene. Taktički vrlo loša postavka utakmice!
Generalno trener prekasno inače pravi izmjene i loše vodi utakmicu!!!! I još čovjek na kraju utakmice kaže kako smo imali svoje šanse i da je zadovoljan, realno ljudi su nas nadigrali u svakom smislu.

Robija prekucala, kapa do poda :pray: :pray: :pray:
Sve si rekao. Isto sam htio napisati, osim da je prava neznalica, ima kuveta u Regoji, naravno. Ali sa izmjenama se definitivno moglo bolje. Mislim da Regoje ima daleko najbolji roster, od kantona.
Ja sam ga ostavio jučer namjerno da čujem izjavu šta će reći.Ja ne znam koju je on utakmicu gledao kaže imali smo svoje 100% šanse koje nismo iskoristili a ošutali 2 puta prema golu Šero iz mrtvog ugla malte ne i Mašić.Čovjek zadovoljan ko da je igrao protiv Zrinjskog ljudi nas nadigrali ubili nas po krilima Sivac nije znao gdje je.Ljudi dolazili do gola ko ošale mi nikako ili jedva.Loša priprema i postavka utakmice totalno.Izmejene suvišno komentarisat sem da sa izmenama ide na nerješen rezultat i da zatvori utakmicu a gol nam visi u zraku.Trener za veće domete?Teško.Poslušajte izjavu prije utakmice njihovog trenera pa ćete čuti.Trener im ima muda.Ne znam kako mi samo uvijek potrefimo trenere koji p.ičkasto igraju u gostima pa ako uđe uđe a došao si u najveći klub 1.FL
Kritikujte ili hvalite Bojana, radite sta hocete, ali molim vas, samo nemojte hvaliti njihovog trenera. Pa to je najveca seljacina i lopovicna koja je vodila tim u ovoj ligi zadnjih 10 godina. Ako netko moze unisititi Tosk, onda je to on. Sta je on sve radio u karijeri to je malo tko. Mozda i ima neko malo fudbalsko znanje, ali ga ubija svime sto radi van terena.
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Rz88 je napisao/la: 20 lis 2025, 15:04
Kritikujte ili hvalite Bojana, radite sta hocete, ali molim vas, samo nemojte hvaliti njihovog trenera. Pa to je najveca seljacina i lopovicna koja je vodila tim u ovoj ligi zadnjih 10 godina. Ako netko moze unisititi Tosk, onda je to on. Sta je on sve radio u karijeri to je malo tko. Mozda i ima neko malo fudbalsko znanje, ali ga ubija svime sto radi van terena.
Ko je slusao njegove izjave prije i poslije utakmice, na koji nacin ih daje, sve mu je jasno.
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Treba bit zadovoljan bodom i borbom igraca na svakoj utakmici ,jedini kiks je protiv Buducnosti .
Sta je neko ocekivo jucer ides prvom ,dolazis na teren katastrofa a oni navikli i da ces ih napast imat posjed,5 zicera .Naravno da ima greski ali sad zamjerit Sivcu za centarsut pa onde ni Luka modric ne bi bolje centriro.Imali smo nekoliko sansi nismo dali gol ali nismo ni primili i bod je predobar.
Sto se tice Regoja on je meni sasvim ok stvorio je tu neku borbenu ekipu ,ekipa se bori i sto neko kaze Isakovic u 88 minuti uso i bukvakno spasi covjek gol .
Mi svi govorimo trebo je ovog trebo je onog a kad taj igra kad mu das sansu onda ne valja ,ne valja kad igra ne valja kad ne igra
Pokusat Tuzlu dobit i potvrdit ovaj bod a publike se nadam slicno kao protiv Viteza .
Avenija
Global moderator

Post Postao/la Avenija »

:vješanje:

Nastavi hajc do subote u 18 h da konačno i Bilino napunimo kako dolikuje. A to je 5000!
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

KakhaKaladze je napisao/la: 20 lis 2025, 12:39

Sve si rekao. Isto sam htio napisati, osim da je prava neznalica, ima kuveta u Regoji, naravno. Ali sa izmjenama se definitivno moglo bolje. Mislim da Regoje ima daleko najbolji roster, od kantona.
Ja sam ga ostavio jučer namjerno da čujem izjavu šta će reći.Ja ne znam koju je on utakmicu gledao kaže imali smo svoje 100% šanse koje nismo iskoristili a ošutali 2 puta prema golu Šero iz mrtvog ugla malte ne i Mašić.Čovjek zadovoljan ko da je igrao protiv Zrinjskog ljudi nas nadigrali ubili nas po krilima Sivac nije znao gdje je.Ljudi dolazili do gola ko ošale mi nikako ili jedva.Loša priprema i postavka utakmice totalno.Izmejene suvišno komentarisat sem da sa izmenama ide na nerješen rezultat i da zatvori utakmicu a gol nam visi u zraku.Trener za veće domete?Teško.Poslušajte izjavu prije utakmice njihovog trenera pa ćete čuti.Trener im ima muda.Ne znam kako mi samo uvijek potrefimo trenere koji p.ičkasto igraju u gostima pa ako uđe uđe a došao si u najveći klub 1.FL
Hajd mi Bgt pojasni ovo pi*kasgo u gostima. Sta je tacno drugacije u odnosu na to kad igramo kuci? Bukvalno ista postava, iste izmjene po sablonu. Sta je trebao uraditi jucer? Umjesto Telalovica uvest Durmiša, a umjesto Marina kasnije uvest Spahica? Samo se pametuje treba vako treba nako. Kad nema rezultata eto trebate se borit jwr je losa ekipa, sad kad se bore i kad je bolja ekipa i kad smo rezultatski tu sad treba igrat napadacki. Sad je zamjerka igramo pi*kasto u gostima. De ba malo se dozovite sa tim nerealnim ambicijama. Kod nas je on kad dobijes 1 0 e je*em ga ja jedva ih dobili sto nismo 2 0. Kad dobijes 2 0 e trebali smo im uvalit jos koji da pokazemo kolko smo jaki. Uvijek neka negativa. I onda trebam ja nagovarar nekog tamo simpatizera da dodje a osnovna baza navijaca siri negativu poslije boda u gostima kod lidera tabele. Bgm nevjerovatno.
Vise je kritika i negativnih komenatara nego pozitivnih. To barem mi ovdje trebamo promijeniti i naglasavati pozitivne strane. Iznosenjem onog sto ne valja se nece pridonijeti stvaranju pozitivnije slike oko kluba.
Ja ti kažem kako jeste.Čim sam vidio poslije drugog poluvremena postavu vidio sam da ide na 0:0.
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Rz88 je napisao/la: 20 lis 2025, 15:04

To van terena ne znam nit me interesuje njegov privatni život.Da uništaje TOŠK to ne znam al stanje na tabeli pokazuje drugu sliku.Čovjek izađe kaže kakav nerješen idem na tri bodan volim napadači fudbal.Sad kolko znanja ima ne znam al priča ko da smo mi Vareš ili mi TOŠK a on Čelik.
Brotherze
12. igrač

Post Postao/la Brotherze »

Avenija je napisao/la: 20 lis 2025, 15:30

:vješanje:

Nastavi hajc do subote u 18 h da konačno i Bilino napunimo kako dolikuje. A to je 5000!
Grmi
Avenija
Global moderator

Post Postao/la Avenija »

slika

slika

Ne pamtim kada su sve stranice koje imaju dodira sa sportom bile jedinstvene. Čelik mora u Premijer ligu. Prednjače sarajlije :mrgreen:

https://www.facebook.com/share/v/1BHh2cqFq7/

Ovo je moja stranica i ovaj video što sam postavio je otišao viralno, Video je otišao za 15 sati na 140 000 pregleda i to nakon Zenice najgledaniji je iz Srbije i Sarajeva, algoritam valjda šalje tamo gdje su navijaci najzastupljeniji.. vjerujem u 200 000 pregleda do večeras. Neka se širi priča i promocija Čelika i Robijaša. Preko 20 poruka sam dobio podrške za navijače i Čelik od Kiseljaka, Sarajeva, Beograda i Bijeljine najvise. Drago mi je da je što više ljudi širom Balkana upoznato o stanju u Čeliku i borbi koju vodi. Ljudi van Zenice iščekuju taj povratak kao i mi koji sve ovo krvavo preživljavamo. Iznenadjen sam.

Sada nam je potrebno da i kod kuce zakucavamo i već za vikend se popnemo odmah ispod Želje po posjeti i da slični snimci dolaze i sa Bilinog Polja. Zato se mora svaki pojedinac potruditi, širiti pozive, lajk, share, zvati komsije, rodjake, ukljucivati i vračati stare navijače, grupa jos više i na sve moguće načine pozivati ljude na stadion a klub dignuti marketing polako za 1 lvl više. Ovo je naše vrijeme moramo ga iskoristiti maksimalno. Subota 18:00, 5000+!

slika
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Jos samo mala opaska :D Prije pocetka utakmice, kad je bilo fotografisanje igraca, koliko sam upratio sami igraci su trazili od Drazena da ih fotografise a da su u pozadini Robijasi :rock: Eto i to govori koliko igracima znaci nasa podrska i da nas imaju za ledjima.

NAPRIJED ČELIK!!!!

SVANI SUBOTO!!!

Jbm ti, sto nismo ko Englezi da igramo svako dva tri dana, ko ce izdrzati do subote. :alkohol: :alkohol: :alkohol: :alkohol:
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
pasha
12. igrač

Post Postao/la pasha »

Upravo tako. Igrači su tražili da ih se fotka, sa Robijašima u pozadini...
bullet

Post Postao/la bullet »

slika
Odgovori