NK Čelik

Na kojim se pozicijama treba Čelik pojačati za proljetni dio sezone u borbi za plasman u PL ?

Anketa je završila: 07 pro 2025, 14:44.

Krilo + napadač + zadnji vezni
22
65%
Napadač + bek + zadnji vezni
1
3%
Golman + napadač + krilo
1
3%
Ofanzivni vezni + krilo + napadač
1
3%
Stoper + zadnji vezni + napadač
0
Nema glasova.
U svakoj liniji po jednog provjerenog igrača
9
26%

Ukupno glasova: 34

Avenija
Global moderator

Re: NK Čelik

Post Postao/la Avenija »

https://www.facebook.com/share/r/1FcTpfDNM3/

Marketing i promocija za Tuzlu već krenula! Odlicno ! Idemo konačno dignuti Zenicu da prestignemo Sarajevo sa posjetom.

Dobro je što nema satnice na objavi pa možda bude promjene nego samo datum i subota jer 14:00 je kurčev termin u Zenici. Bio bi zadovoljan i u 16:30 da samo zadnjih 15-20 min reflektori budu paljeni jer masa bukvalno masa 30% stadiona radi do 16-17 subotom.

Idemo svi do 5000 se popeti. Ne znam vise koliki je niz poraza.
Sa kupom 20 utakmica? Ima da ovu kuju od slobode koja će biti od njih i Husića premirana raskujemo na BP. :grljenje:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Almir2018

Post Postao/la Almir2018 »

Kad se pogleda naša igra i sudije sto su gurale domaćina bod danas je top
Nismo uglavnom izgubili najvažnije
Avenija
Global moderator

Post Postao/la Avenija »

slika

Kakva slika, drugi rang fudbala u faking Bosni :pray:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

Jaki smo kao beton!!!
Igramo kao Italija na SP a takvi i osvajaju na kraju!
Cvrsto,jako,borbeno. Teren strasno los nama,a oni ko seljaci navikli :D Realno po bod, nisam ni ocekivao pobjedu ali ni da izgubimo.
Durmo polizem ti pakas kad proljev budes imao najbolji si bio jebem te celava :mrgreen:
Durmo igrac utakmice a svima ostalima cestitke na osvojenom bodu. Robija prekucala svaka im cast!
Tosk dobar po onom terenu ali mislim da nas tesko mogu dobiti bez obzira kakvi oni bili nabrijani.
Nismo mi briljirali ali smo bili borbeni.
Zasluzili i dobili smo taj bod a i Tosk realno vise nije ni zasluzio.
Idemo dalje brzo ce subota ;)
crnocrvenaarmija

Post Postao/la crnocrvenaarmija »

Ovaj nas trener je prava neznalica!!
Prvo povrijedio se Telalović, on digao Delica i Alija na zagrijavanje (iako mora uci igrač koji je u21) :oops:
Zamijeni Telalovica za Jamaka i Marina šalje u vezni red (iako je jednostavnije da je Babica uveo na zadnjeg veznog nego mjenjati marinu poziciju na kojoj se očito ne snalazi)
Umjesto da mijenja na poluvremenu on nakon 15 min pravi prvu izmjenu u drugom poluvremenu i ostaje mu još jedan termin za izmjene (greska naravno jer da je zamjenio odmah na poluvremenu imao bi još dva termina za izmjene. Taktički vrlo loša postavka utakmice!
Generalno trener prekasno inače pravi izmjene i loše vodi utakmicu!!!! I još čovjek na kraju utakmice kaže kako smo imali svoje šanse i da je zadovoljan, realno ljudi su nas nadigrali u svakom smislu.

Robija prekucala, kapa do poda :pray: :pray: :pray:
Brotherze
12. igrač

Post Postao/la Brotherze »

crnocrvenaarmija je napisao/la: 19 lis 2025, 19:18 Ovaj nas trener je prava neznalica!!
Prvo povrijedio se Telalović, on digao Delica i Alija na zagrijavanje (iako mora uci igrač koji je u21) :oops:
Zamijeni Telalovica za Jamaka i Marina šalje u vezni red (iako je jednostavnije da je Babica uveo na zadnjeg veznog nego mjenjati marinu poziciju na kojoj se očito ne snalazi)
Umjesto da mijenja na poluvremenu on nakon 15 min pravi prvu izmjenu u drugom poluvremenu i ostaje mu još jedan termin za izmjene (greska naravno jer da je zamjenio odmah na poluvremenu imao bi još dva termina za izmjene. Taktički vrlo loša postavka utakmice!
Generalno trener prekasno inače pravi izmjene i loše vodi utakmicu!!!! I još čovjek na kraju utakmice kaže kako smo imali svoje šanse i da je zadovoljan, realno ljudi su nas nadigrali u svakom smislu.

Jeste kiksao sa Marinom, gurnuo ga gdje se nije nikako snasao. Bolje da je Jamakovica na mjesto Sere a njega vratit u vezu jer bi on sigurno bolje tu odigrao, zna s loptom dosta vise. Al eto bitno da smo neporazeni i dalje.

Regoje nije neki trener, nije ni kao Damjanovic al da je neki strucnjak i nije. Tesko da nas on uspjesno vodi u PL i da ima potrebne licence
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

Regoje je trenerčina, rezultati sve govore. Od kluba koji nije imao pobjede na gostovanju do 20 utakmica u nizu bez poraza.

Jedina zamjerka su možda te izmjene koje kasno pravi, ali generalno je dobar, kakav je samo čelik od odbrane napravio :srce:
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Ko sto sam piso zadovaljan bi bodom bio i jesam zadovoljan ,borbom.smo ga zasluzili i borili su se svi a igrom nismo zasluzili ni blizu pobjedu.
Durmo nas je izvadio onim penalom i ima slika van 16 m i par odlicnih odbraa ali problem ostaje isti centarsutevi.sudija nije sad toliko los bio osim tog penala ali moze se rec malo da je navlacio na Toskovu stranu Tosk dobra ekipa sa nekoliko odlicnih pojedinaca.
Razlog nosoj losoj igri povreda cak mislim ciljana na Telalovica a sad trazit mane veznog reda ili centarsuteve Sivca po onom terenu nije fer.U Tesnju bi i Barselona igrala dugim loptama ,nema sanse onde nesto vezni red da odigra .
Kalesic mi opet uz Durmu najbolji danas ,Popovic nema snage on je za uci zadnjih pola sata i ono jednom profula loptu kad je Durmo odbranio onaj sut kad u precku udari cini mi se da je to tada bilo.
Ambijent je fantastican bio tribine isopnjenje do posljednjeg mijesta i nas i njih i dokaz ko je Celik ko su Robijasi i bog zna kad ce vise napunit i pola onaj stadion.
Treba malo ohladit i posle pisat ovako pisemo i ne znamo ni sta pisemo.
Termin za Tuzlu i dalje utakmice maximalno 16:30 h do 17 h .
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

crnocrvenaarmija je napisao/la: 19 lis 2025, 19:18 Ovaj nas trener je prava neznalica!!

Apsolutno tacno. Katastrofalna utakmica trenera. Ugasio je Delica umjesto da ga je oživio.

Puno bolje smo igrali kad god je usao zadnjih utakmica, Regoje opasno kenja, meni se nikako ne svidja.

Prvi sam bio za Culova, al popisa se Durmo po nama.

NADAM SE DA JE UPRAVI OVA UTAKMICA POSLUZILA, NE TREBAS NIGDJE DALJE ICI NA ZIMU, DOVEDES DVA IGRACA, I IMAS SIGURAN PLASMAN U PL. PLUS JEDAN JE U - 21.
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Ranije sam pisao da mozemo dobiti Tosk bez problema. Prevario sam se. Tosk je najbolja ekipa protiv koje smo igrali ove sezone. Imaju automatizme koje znaju koristiti i koji prolaze. Vise smo mi zadovoljni s bodom, nego sto bi oni trebali biti.
Poremetila nas je povreda Rikija. Nadam se da ce se do Tuzle oporaviti jer nam je potreban. S njegovim izlaskom dosta smo izgubili. Dosta igraca je podbacilo danas, a jedine svijetle tocke bili su Durmo i Kalesic. Hora i Maske mogu proci.
Sudija je sudio za njih kao sto je za Travnik prvo kolo. Penal necu ni gledati, ali hocu 25 situacija gdje se sudio faul njima, a nama nije htio. Sudjenje nam je naklonjeno ove godine, ali ovaj sudija svaki put nas skolski osteti.
Atmosfera na tribina jako dobra, brojnost smo prekucali.
Spremiti se do Tuzle koju ne smijemo podcijeniti. Igraju na pogon 2 igraca Spahica i Berbica i mogu nam praviti probleme. Nadam se nocnom terminu i konacno 2000 prodatih karata.
Almir2018

Post Postao/la Almir2018 »

prisonbreak je napisao/la: 19 lis 2025, 19:44

Apsolutno tacno. Katastrofalna utakmica trenera. Ugasio je Delica umjesto da ga je oživio.

Puno bolje smo igrali kad god je usao zadnjih utakmica, Regoje opasno kenja, meni se nikako ne svidja.

NADAM SE DA JE UPRAVI OVA UTAKMICA POSLUZILA, NE TREBAS NIGDJE DALJE ICI NA ZIMU, DOVEDES DVA IGRACA, I IMAS SIGURAN PLASMAN U PL. PLUS JEDAN JE U - 21.
100% si upravu drug
I meni nije jasno gledam početak drugog poluvremena očekujem delica sa ce uci on njega uvodi 88 minuti
I nije ovo prva utakmica da se kasni sa izmjenama
Tako je bilo i u Bihaću Tuzli itd...
Jedino to zamjeram Regoju u dosadašnjoj sezoni
Ostalo nemam zamjerki
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

prisonbreak je napisao/la: 19 lis 2025, 19:44

Sadik pojeo Sivca, a Hegić je baš tip špica koji bi nam sjeo ko kec na desetku, pogotovo u paru sa Mašićem kući, nema tog bunkera koji ne bi probili.

Nadam se da je uprava mogla to uvidjeti sa parkinga :lol:
Brotherze
12. igrač

Post Postao/la Brotherze »

Truhlo je napisao/la: 19 lis 2025, 19:43 Regoje je trenerčina, rezultati sve govore. Od kluba koji nije imao pobjede na gostovanju do 20 utakmica u nizu bez poraza.

Jedina zamjerka su možda te izmjene koje kasno pravi, ali generalno je dobar, kakav je samo čelik od odbrane napravio :srce:
Klinac trenercina, za ove lige moze proci nekako. Imao je srece dosta pred kraj sezone prosle a i raspored nije bio pretezak tada.
Mi ipak imamo sad dosta jacu ekipu od ostalih, on je dobio 2 dobra vezna igraca za razliku od prijasnjih trenera kojima su Vardo i Medjuseljac bili glavni vezni.
U ovakvim tekmama se treba pokazati trener kad je ekipa u panici a on nijednu izmjenu ne radi na poluvremenu.

Ja njega ne vidim kao trenera za PL al eto vidjecemo.
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

Brotherze je napisao/la: 19 lis 2025, 19:55
Truhlo je napisao/la: 19 lis 2025, 19:43 Regoje je trenerčina, rezultati sve govore. Od kluba koji nije imao pobjede na gostovanju do 20 utakmica u nizu bez poraza.

Klinac trenercina, za ove lige moze proci nekako. Imao je srece dosta pred kraj sezone prosle a i raspored nije bio pretezak tada.
Mi ipak imamo sad dosta jacu ekipu od ostalih, on je dobio 2 dobra vezna igraca za razliku od prijasnjih trenera kojima su Vardo i Medjuseljac bili glavni vezni.
U ovakvim tekmama se treba pokazati trener kad je ekipa u panici a on nijednu izmjenu ne radi na poluvremenu.

Ja njega ne vidim kao trenera za PL al eto vidjecemo.
Pa i ne može biti trener u PL, jer nema pro licencu.

Za ove lige zlatan :like: na putu je da uzme prvo mjesto na jesen, sada ide lakši dio rasporeda, ko ima rezultat, tu se sva priča završava.
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Sto se tice vodjenja danasnje utakmice, Regoje je morao bolje. Ne krivim ga za ubacivanje Jamakovica umjesto Rikija. Vise su krivi i Jamak i Marin sto su podbacili. Ne krivim ga jer nije mijenjao na poluvremenu, nego je pokusao s istim igracima. Krivim ga jer nije iskoristio Delica i Durmisa vise, a vidio je da ne ide. Vec par utakmica cuva 2 izmjene za 90. minutu i uvodi Isaka da zatvori. Kao sto Zamorano kaze Italija 2006., a moze i Grcka.
Odgovori