NK Čelik

Na kojim se pozicijama treba Čelik pojačati za proljetni dio sezone u borbi za plasman u PL ?

Anketa je završila: 07 pro 2025, 14:44.

Krilo + napadač + zadnji vezni
22
65%
Napadač + bek + zadnji vezni
1
3%
Golman + napadač + krilo
1
3%
Ofanzivni vezni + krilo + napadač
1
3%
Stoper + zadnji vezni + napadač
0
Nema glasova.
U svakoj liniji po jednog provjerenog igrača
9
26%

Ukupno glasova: 34

Guest.1945

Re: NK Čelik

Post Postao/la Guest.1945 »

Hodzic je konstanstno loš i nije igrač za veće domete.Na zimu pokušati naći zamjenu a Marin više ne može ruku na srce.Sa klupe ga uvoditi povremeno i njemu zamjena on nije za prve postave.
PonosniSmogovci

Post Postao/la PonosniSmogovci »

Nakon današnjeg izdanja navijača Čelika u Tešnju nemoguće je a ne zamisliti šta bi tek bilo u Gabeli zadnje kolo ukoliko se tad bude odlučivalo o putniku u veći rang. Moramo uzimat u obzir i jednu jako bitnu stvar koja se često zaboravi, a to je licenca za premijer ligu.

Mislim da bi nju u ovoj ligi mogli dobiti samo Čelik, Sloboda, Igman, Gošk, Stupčanica ukoliko bi prijavila Kamberoviće. Tošk ima tu mogućnost ali su to ogromni dodatni troškovi, a isto tako mislim da oni nemaju kapacitet da namaknu 3, 3 i po miliona koliki bi trebao biti budžet za borbu za opstanak. Tako da mislim da trebamo biti zadovoljni pozicijom i putu na kojem se trenutno nalazimo.

Morat ću pogazit svoju rijec i vratit se pisanju na ovom forumu. Džaba je, forumi su jača ovisnost od droge :D očigledno je da se saradnja SBC portala i kluba digla na drugi nivo. Svaki ozbiljan i velik klub poput naseg ima portale koji ga prate. U budućnosti to može donjeti mnoge benefite.

Napunimo Bilino u subotu i konačno oborimo taj rekord po broju prodanih. Ko nije u mogučnosti da dođe sada može kupiti online tako da mislim da bi bilo sramota da nakon 18 utakmica bez poraza i svim ovim mogucnostima ne doguramo do 2500.

Nakon toga Hadžići gdje mislim da smo s pobjedom tu jako blizu jesenjem prvaku. Ide milja Robije i u Hadžiće :alkohol: :alkohol:
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

Hodzic je top igrac, neki forumasi ocigledno trebaju dioptriju mijenjati. I cuj sad nam Regoje ne valja? :mrgreen:

Nego, sto se tice izmjene za Telalovica, imao je jos dvije opcije: Babic (na ovakvom terenu i gdje ti ne treba drugi defanzivni vezni jer igra Hodzic) i dvije izmjene, odnosno Jamakovic i Delic unutra, a Marin i Telalovic napolje. Izabrao je najsigurniju opciju jer ti na ovakvom terenu uvijek treba viska izmjena.
Zenicanin988

Post Postao/la Zenicanin988 »

crnocrvenaarmija je napisao/la: 19 lis 2025, 19:18 Ovaj nas trener je prava neznalica!!
Prvo povrijedio se Telalović, on digao Delica i Alija na zagrijavanje (iako mora uci igrač koji je u21) :oops:
Zamijeni Telalovica za Jamaka i Marina šalje u vezni red (iako je jednostavnije da je Babica uveo na zadnjeg veznog nego mjenjati marinu poziciju na kojoj se očito ne snalazi)
Umjesto da mijenja na poluvremenu on nakon 15 min pravi prvu izmjenu u drugom poluvremenu i ostaje mu još jedan termin za izmjene (greska naravno jer da je zamjenio odmah na poluvremenu imao bi još dva termina za izmjene. Taktički vrlo loša postavka utakmice!
Generalno trener prekasno inače pravi izmjene i loše vodi utakmicu!!!! I još čovjek na kraju utakmice kaže kako smo imali svoje šanse i da je zadovoljan, realno ljudi su nas nadigrali u svakom smislu.

Robija prekucala, kapa do poda :pray: :pray: :pray:
Sve si rekao. Isto sam htio napisati, osim da je prava neznalica, ima kuveta u Regoji, naravno. Ali sa izmjenama se definitivno moglo bolje. Mislim da Regoje ima daleko najbolji roster, od kantona.
Zadnja izmjena: Zenicanin988, dana/u 20 lis 2025, 09:30, ukupno mijenjano 1 put.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!

Sanjam sretno Bilinooo!!!
Eugen

Post Postao/la Eugen »

PonosniSmogovci je napisao/la: 20 lis 2025, 01:27 Nakon današnjeg izdanja navijača Čelika u Tešnju nemoguće je a ne zamisliti šta bi tek bilo u Gabeli zadnje kolo ukoliko se tad bude odlučivalo o putniku u veći rang. Moramo uzimat u obzir i jednu jako bitnu stvar koja se često zaboravi, a to je licenca za premijer ligu.

Mislim da bi nju u ovoj ligi mogli dobiti samo Čelik, Sloboda, Igman, Gošk, Stupčanica ukoliko bi prijavila Kamberoviće. Tošk ima tu mogućnost ali su to ogromni dodatni troškovi, a isto tako mislim da oni nemaju kapacitet da namaknu 3, 3 i po miliona koliki bi trebao biti budžet za borbu za opstanak. Tako da mislim da trebamo biti zadovoljni pozicijom i putu na kojem se trenutno nalazimo.

Morat ću pogazit svoju rijec i vratit se pisanju na ovom forumu. Džaba je, forumi su jača ovisnost od droge :D očigledno je da se saradnja SBC portala i kluba digla na drugi nivo. Svaki ozbiljan i velik klub poput naseg ima portale koji ga prate. U budućnosti to može donjeti mnoge benefite.

Napunimo Bilino u subotu i konačno oborimo taj rekord po broju prodanih. Ko nije u mogučnosti da dođe sada može kupiti online tako da mislim da bi bilo sramota da nakon 18 utakmica bez poraza i svim ovim mogucnostima ne doguramo do 2500.

Nakon toga Hadžići gdje mislim da smo s pobjedom tu jako blizu jesenjem prvaku. Ide milja Robije i u Hadžiće :alkohol: :alkohol:
Kamberovuce ne ispunjavaju uslove za PL
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

Eugen je napisao/la: 20 lis 2025, 09:16
PonosniSmogovci je napisao/la: 20 lis 2025, 01:27 Nakon današnjeg izdanja navijača Čelika u Tešnju nemoguće je a ne zamisliti šta bi tek bilo u Gabeli zadnje kolo ukoliko se tad bude odlučivalo o putniku u veći rang. Moramo uzimat u obzir i jednu jako bitnu stvar koja se često zaboravi, a to je licenca za premijer ligu.

Kamberovuce ne ispunjavaju uslove za PL
Ispunjava npr za TOŠK ili Stupčanicu. Ekipa koja prvi put ulazi u PL, može igrati na stadionu bez reflektora:
Truhlo je napisao/la: 16 lis 2025, 12:16 Malo sam sinoć prošao kroz pravilnik za licenciranje za PL, ima dosta interesantnih stvari. Pošto se dosta provlači priča ko može u PL, stanje je sljedeće:
- Čelik
- Sloboda
- GOŠK
Bez ikakvih problema.

Dalje:
- TOŠK može u PL uz dosta korekcija na stadionu, treba im kapacitet od 2000 sjedećih mjesta, natkrivena VIP loža, semafor, reflektori nisu potrebni za klub koji prvi put ulazi u PL. Dakle oni su legitimni kandidati uz neko sređivanje svog stadiona.

- Travnik i Jedinstvo isto mogu, al bi morali imati reflektore jer su ranije igrali PL. To je ono što je uslov bio za Rudar Prijedor ove sezone, morali su uraditi reflektore. Isto je važilo i za Laktaše jer su već igrali PL.

- Stupčanica prošle sezone pravo nejasna, mogli su komotno igrati PL na svom stadionu da su samo ispoštovali taj kapacitet od 2000, očigledno su svjesno išli na to da ne dobiju licencu, a ona medijska hajka je samo predstava za javnost.

Zaključak, ne otpisuj ni jedan klub iz vrha, jer će svi gledati da iskoriste šansu i uđu u PL, pa makar to bila samo jedna sezona :mrgreen:
Avenija
Global moderator

Post Postao/la Avenija »

Da ne prodje tek tako lagano i neopaženo sudjenje Sarajkića koji nam vec drugi put sudi nepostojeći penal u Tešnju u svoje dvije utakmice i ima kriterij 60-40 za domaćina samo da ga popišam onako ko bukvu od dva metra u šumi kad popijem 5 litara tečnosti pa zapišam bukvetinu ko da je slon pišao. Govnar! Nama ne sviraju ni stvarne penale i to na BP 200 GODINA a ovaj samo tako svira u derbiju metar van 16. Popišam i tebe i pomocnika. I jos gore od toga je 10 faula nama nije svirao a njima svaki koji je bio blizu da se centrira sviran! Nisi zastitio Telalovića sto ti je dužnost kao sudije jer si vidio da ga svjesno i namjerno lome nego si pustio 3-4 žestoka starta nakon kojih je morao izaci već u 20 minuti. Namjerno se to radilo. Nikakvo neznanje. Šupak sarajevski.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

I ta priča o milionima ne pije vode, posebno za tošk i stupčanicu. Mogu oni i sa milion i po KM odraditi jednu sezonu za raju u PL i to je to. Ta 3 miliona važe za Čelik, koji se ne planira vraćati u prvu ligu federacije.
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Truhlo je napisao/la: 20 lis 2025, 11:49 I ta priča o milionima ne pije vode, posebno za tošk i stupčanicu. Mogu oni i sa milion i po KM odraditi jednu sezonu za raju u PL i to je to. Ta 3 miliona važe za Čelik, koji se ne planira vraćati u prvu ligu federacije.
I ovo je tacno, oni ce samo radi furke igrati pl. Gore od slobode ne mogu proci sta ih briga.
Guest.1945

Allgunsblazing je napisao/la: 20 lis 2025, 07:56 Hodzic je top igrac, neki forumasi ocigledno trebaju dioptriju mijenjati. I cuj sad nam Regoje ne valja? :mrgreen:

Nego, sto se tice izmjene za Telalovica, imao je jos dvije opcije: Babic (na ovakvom terenu i gdje ti ne treba drugi defanzivni vezni jer igra Hodzic) i dvije izmjene, odnosno Jamakovic i Delic unutra, a Marin i Telalovic napolje. Izabrao je najsigurniju opciju jer ti na ovakvom terenu uvijek treba viska izmjena.
Koji top igrač?Eto nećemo moći PL igrati bez njega.Ispred sebe ima 3 naša slobodna igrača on ispucaje u nebesa loptu gdje nakon toga njihovi dolaze do lopte i akcije gdje nas tu Durmo prvi put spašava.Kakav Hodžići i bakraći.Treba malo i mozgom igrati fudbal a ne ko onaj duduk Mehić ukliži slomi nogu nekom izbij što dalje od gola.
Guest.1945

Zenicanin988 je napisao/la: 20 lis 2025, 09:05
crnocrvenaarmija je napisao/la: 19 lis 2025, 19:18 Ovaj nas trener je prava neznalica!!
Prvo povrijedio se Telalović, on digao Delica i Alija na zagrijavanje (iako mora uci igrač koji je u21) :oops:
Zamijeni Telalovica za Jamaka i Marina šalje u vezni red (iako je jednostavnije da je Babica uveo na zadnjeg veznog nego mjenjati marinu poziciju na kojoj se očito ne snalazi)
Umjesto da mijenja na poluvremenu on nakon 15 min pravi prvu izmjenu u drugom poluvremenu i ostaje mu još jedan termin za izmjene (greska naravno jer da je zamjenio odmah na poluvremenu imao bi još dva termina za izmjene. Taktički vrlo loša postavka utakmice!
Generalno trener prekasno inače pravi izmjene i loše vodi utakmicu!!!! I još čovjek na kraju utakmice kaže kako smo imali svoje šanse i da je zadovoljan, realno ljudi su nas nadigrali u svakom smislu.

Sve si rekao. Isto sam htio napisati, osim da je prava neznalica, ima kuveta u Regoji, naravno. Ali sa izmjenama se definitivno moglo bolje. Mislim da Regoje ima daleko najbolji roster, od kantona.
Ja sam ga ostavio jučer namjerno da čujem izjavu šta će reći.Ja ne znam koju je on utakmicu gledao kaže imali smo svoje 100% šanse koje nismo iskoristili a ošutali 2 puta prema golu Šero iz mrtvog ugla malte ne i Mašić.Čovjek zadovoljan ko da je igrao protiv Zrinjskog ljudi nas nadigrali ubili nas po krilima Sivac nije znao gdje je.Ljudi dolazili do gola ko ošale mi nikako ili jedva.Loša priprema i postavka utakmice totalno.Izmejene suvišno komentarisat sem da sa izmenama ide na nerješen rezultat i da zatvori utakmicu a gol nam visi u zraku.Trener za veće domete?Teško.Poslušajte izjavu prije utakmice njihovog trenera pa ćete čuti.Trener im ima muda.Ne znam kako mi samo uvijek potrefimo trenere koji p.ičkasto igraju u gostima pa ako uđe uđe a došao si u najveći klub 1.FL
Guest.1945

Nego treba ljudi ovog Fudu sada pritisnuti za 1 milion KM dok nije otišao u prdekanu.Odogovarat će i njemu da pomogne Čeliku.
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Osjeti se da si isfrustriran, bgm argumrnti su ti na nivou obdanista. Pusti se ti Hodzica i Bojana, mi smo 20 utakmica bez poraza od ekipe koja je prije pola godine bila skoro na dnu Regoje je napravio tim u kojem je svaki igrac bitan i zadovoljan. Pa jedan didio Isakovic od 40 godina udje u 89 minuti spasi cist gol i sretan sto je dobio minutazu.

Na zimu cemo biti jos jaci doveat cemo spica, burekovic ako se ne oporavi noga i doveati jos jednog lijevog beka. S druge strane vraca se Amar Jusic i Sivac ce imati opasnu konkurenciju
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Guest.1945 je napisao/la: 20 lis 2025, 12:22

Ja sam ga ostavio jučer namjerno da čujem izjavu šta će reći.Ja ne znam koju je on utakmicu gledao kaže imali smo svoje 100% šanse koje nismo iskoristili a ošutali 2 puta prema golu Šero iz mrtvog ugla malte ne i Mašić.Čovjek zadovoljan ko da je igrao protiv Zrinjskog ljudi nas nadigrali ubili nas po krilima Sivac nije znao gdje je.Ljudi dolazili do gola ko ošale mi nikako ili jedva.Loša priprema i postavka utakmice totalno.Izmejene suvišno komentarisat sem da sa izmenama ide na nerješen rezultat i da zatvori utakmicu a gol nam visi u zraku.Trener za veće domete?Teško.Poslušajte izjavu prije utakmice njihovog trenera pa ćete čuti.Trener im ima muda.Ne znam kako mi samo uvijek potrefimo trenere koji p.ičkasto igraju u gostima pa ako uđe uđe a došao si u najveći klub 1.FL
Hajd mi Bgt pojasni ovo pi*kasgo u gostima. Sta je tacno drugacije u odnosu na to kad igramo kuci? Bukvalno ista postava, iste izmjene po sablonu. Sta je trebao uraditi jucer? Umjesto Telalovica uvest Durmiša, a umjesto Marina kasnije uvest Spahica? Samo se pametuje treba vako treba nako. Kad nema rezultata eto trebate se borit jwr je losa ekipa, sad kad se bore i kad je bolja ekipa i kad smo rezultatski tu sad treba igrat napadacki. Sad je zamjerka igramo pi*kasto u gostima. De ba malo se dozovite sa tim nerealnim ambicijama. Kod nas je on kad dobijes 1 0 e je*em ga ja jedva ih dobili sto nismo 2 0. Kad dobijes 2 0 e trebali smo im uvalit jos koji da pokazemo kolko smo jaki. Uvijek neka negativa. I onda trebam ja nagovarar nekog tamo simpatizera da dodje a osnovna baza navijaca siri negativu poslije boda u gostima kod lidera tabele. Bgm nevjerovatno.
Vise je kritika i negativnih komenatara nego pozitivnih. To barem mi ovdje trebamo promijeniti i naglasavati pozitivne strane. Iznosenjem onog sto ne valja se nece pridonijeti stvaranju pozitivnije slike oko kluba.
sale
12. igrač

Post Postao/la sale »

KakhaKaladze je napisao/la: 20 lis 2025, 12:39
Guest.1945 je napisao/la: 20 lis 2025, 12:22

Hajd mi Bgt pojasni ovo pi*kasgo u gostima. Sta je tacno drugacije u odnosu na to kad igramo kuci? Bukvalno ista postava, iste izmjene po sablonu. Sta je trebao uraditi jucer? Umjesto Telalovica uvest Durmiša, a umjesto Marina kasnije uvest Spahica? Samo se pametuje treba vako treba nako. Kad nema rezultata eto trebate se borit jwr je losa ekipa, sad kad se bore i kad je bolja ekipa i kad smo rezultatski tu sad treba igrat napadacki. Sad je zamjerka igramo pi*kasto u gostima. De ba malo se dozovite sa tim nerealnim ambicijama. Kod nas je on kad dobijes 1 0 e je*em ga ja jedva ih dobili sto nismo 2 0. Kad dobijes 2 0 e trebali smo im uvalit jos koji da pokazemo kolko smo jaki. Uvijek neka negativa. I onda trebam ja nagovarar nekog tamo simpatizera da dodje a osnovna baza navijaca siri negativu poslije boda u gostima kod lidera tabele. Bgm nevjerovatno.
Vise je kritika i negativnih komenatara nego pozitivnih. To barem mi ovdje trebamo promijeniti i naglasavati pozitivne strane. Iznosenjem onog sto ne valja se nece pridonijeti stvaranju pozitivnije slike oko kluba.
Ma trebalo dobiti 7:0 u prvom poluvremenu da zasjednemo na prvo mjesto plus ocisitti zute kartone i to odraditi u drugom poluvremenu da svi budu spremni i cisti za sljedecu utakmicu. U autobus strpati Hegica i Skrijelja za Zenicu, al naravno da ponesu po cek od 50k, jer jbg igrat ces u Celiku.
Odgovori