Evo ga momci, nova tema otvorena, pa bujrum: viewtopic.php?t=131188
Vjerovatno ima, na devizni racun da se uplati, samo sto bi ti mozda provizija velika bila. Najbolje ti je online, ako ti banka pravi problem, napravi revoult, radi svugdje u europi, jednostavno, a sigurno. U suprotnom, budes li imao problem, naci cu ti rjesenje neko.Zamorano je napisao/la: ↑13 lis 2025, 19:21
Slazem se s @Truhlom da se pripreme sve opcije i da se ako moze pokazu kako treba ispuniti.
I samo bih dodao imal kakav racun za nas iz EU za eure da se uplati,imal i ta opcija!
Znam da ima ovo da se kupi kupon ili online karta to meni ne radi jer mi banka 100 podataka trazi jebem ih u stau![]()
Ovako kad imam racun odem do banke i direktno na salter uplatim i vozdra!
Pitaj u klubu za sve opcije![]()
X je dole dobar, ali idemo po pobjedu, bolji smo za klasu, tošk su rezultati prosrali, ni blizu nisu tako dobri kao što tabela trenutno pokazuje.
INVAZIJA NA TEŠANJ!!!
U nedjelju naš Čelik igra jednu od najvažnijih utakmica prvog dijela sezone i protiv NK Tošk u Tešnju.
Izdanje koje smo pružili voljenom klubu u prvom kolu protiv Travnika obišlo je regiju, a sada je na nama da u Tešnju napravimo još veću i masovniju podršku, kakvu ova liga do sada nije vidjela.
Imamo i više nego dovoljno motiva da Tešanj obojimo u Čelikove boje: odlični rezultati, borben i požrtvovan odnos naših igrača prema grbu, derbi protiv trenutno prvoplasirane ekipe i prilika da pobjedom preuzmemo prvo mjesto!
Grupa će organizovati zajednički prijevoz,uplate će biti u prostorijama udruženja u petak i subotu od 19:30 do 21:30, a cijena je 15 KM za članove i 20 KM za one koji to nisu.
OKUPACIJA!!!