NK Čelik

Na kojim se pozicijama treba Čelik pojačati za proljetni dio sezone u borbi za plasman u PL ?

Anketa traje do: 07 pro 2025, 14:44.

Krilo + napadač + zadnji vezni
22
65%
Napadač + bek + zadnji vezni
1
3%
Golman + napadač + krilo
1
3%
Ofanzivni vezni + krilo + napadač
1
3%
Stoper + zadnji vezni + napadač
0
Nema glasova.
U svakoj liniji po jednog provjerenog igrača
9
26%

Ukupno glasova: 34

Redbull
12. igrač

Re: NK Čelik

Post Postao/la Redbull »

slika

Evo ga momci, nova tema otvorena, pa bujrum: viewtopic.php?t=131188
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Zamorano je napisao/la: 13 lis 2025, 19:21

Slazem se s @Truhlom da se pripreme sve opcije i da se ako moze pokazu kako treba ispuniti.
I samo bih dodao imal kakav racun za nas iz EU za eure da se uplati,imal i ta opcija!
Znam da ima ovo da se kupi kupon ili online karta to meni ne radi jer mi banka 100 podataka trazi jebem ih u stau :D
Ovako kad imam racun odem do banke i direktno na salter uplatim i vozdra!
Pitaj u klubu za sve opcije ;)
Vjerovatno ima, na devizni racun da se uplati, samo sto bi ti mozda provizija velika bila. Najbolje ti je online, ako ti banka pravi problem, napravi revoult, radi svugdje u europi, jednostavno, a sigurno. U suprotnom, budes li imao problem, naci cu ti rjesenje neko.
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

Bilo bi lijepo da se klub oglasi za Amara Jusica dokle je stigao sa oporavkom i kad se ocekuje da pocne lagano s treninzima. Znam da od povratka nema nista do proljeca.
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

Zamorano je napisao/la: 14 lis 2025, 05:47 Bilo bi lijepo da se klub oglasi za Amara Jusica dokle je stigao sa oporavkom i kad se ocekuje da pocne lagano s treninzima. Znam da od povratka nema nista do proljeca.
Bio je Jusic u Bihacu na tekmi.Oporavak mu ide dobro po njegovim rijecima
samocelik
12. igrač

Post Postao/la samocelik »

Ako uspijemo pobjediti u Tešnju, zakotrljat će se nešto što godinama čekamo. Neće biti više nazad, to će biti ludilo.
RutonjasaZapada

Post Postao/la RutonjasaZapada »

Ma mi u Tesnju dobijamo 0:2 hladno...
Kompletni uz podrsku 1000+ navijaca zasto da ne... Jest da nemamo gdje stati, al snacemo se kao uvijek..
Avenija
Global moderator

Post Postao/la Avenija »

https://vm.tiktok.com/ZMAC6LeKL/

Lagano se širi priča i po podkastima pa i kod šibicara iako znamo koliko je teško probiti medijsku blokadu danasnjih medija iz niže lige.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

samocelik je napisao/la: 14 lis 2025, 13:13 Ako uspijemo pobjediti u Tešnju, zakotrljat će se nešto što godinama čekamo. Neće biti više nazad, to će biti ludilo.
X je dole dobar, ali idemo po pobjedu, bolji smo za klasu, tošk su rezultati prosrali, ni blizu nisu tako dobri kao što tabela trenutno pokazuje.

Al pobjedom bi napravili totalnu ludnicu :pray: Siguran sam da bi protiv Tuzle bilo 5000+ sociosa, pa onda Posušje, tu ide još više, da vidimo na čemu smo protiv premijerligaša.
Avenija
Global moderator

Post Postao/la Avenija »

https://www.facebook.com/share/p/1A8KDFogz7/

https://www.facebook.com/share/p/1JairsjD9r/

Krenulo je hajcanje. :mrgreen: nahajcati do nedjelje da nebesa gore iznad Tešnja ko iznad željezare kad se izljeva čelik :pray:

Najjace sto su se i igrači navikli pa im više to ne predstavlja pritisak nego prednost na terenu.
Avenija
Global moderator

Post Postao/la Avenija »

INVAZIJA NA TEŠANJ!!!

U nedjelju naš Čelik igra jednu od najvažnijih utakmica prvog dijela sezone i protiv NK Tošk u Tešnju.

Izdanje koje smo pružili voljenom klubu u prvom kolu protiv Travnika obišlo je regiju, a sada je na nama da u Tešnju napravimo još veću i masovniju podršku, kakvu ova liga do sada nije vidjela.

Imamo i više nego dovoljno motiva da Tešanj obojimo u Čelikove boje: odlični rezultati, borben i požrtvovan odnos naših igrača prema grbu, derbi protiv trenutno prvoplasirane ekipe i prilika da pobjedom preuzmemo prvo mjesto!

Grupa će organizovati zajednički prijevoz,uplate će biti u prostorijama udruženja u petak i subotu od 19:30 do 21:30, a cijena je 15 KM za članove i 20 KM za one koji to nisu.

OKUPACIJA!!!

Ti Boga već 0:2 vidimo nakon ovog teksta :lol:
laudrup
Site Admin

Post Postao/la laudrup »

"Iznad Tešnja zora sviće, prvak naš likČe bit će! Iznad Tešnja sunce sija, radujem se Njemu i ja!" :rock:
laudrup
Site Admin

Post Postao/la laudrup »

Što se tiče akcije "12. igrač", svi učesnici foruma će ovdje simbolično dobiti status "12. igrač" kako bi se isticali između ostalih.

Sitnica ali da i na taj način "poguramo" priču podrške našem klubu, počevši od danas pratit ću tamo u grupi ko će sve biti učesnik i tako dodavati statuse na vašim profilima.

Ponosan na sve vas! :alkohol:
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Vidim sebi si odmah dod'o crvenu :D :D
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
laudrup
Site Admin

Post Postao/la laudrup »

phillies je napisao/la: 14 lis 2025, 15:49 Vidim sebi si odmah dod'o crvenu :D :D
Svi me znate svakako, a ovako mi je lakše kontrolisat sve :lol:
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

:like: naravno, i treba. Kad rastemo svaki dan, red je da i forum prati taj trend :D
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Odgovori