NK Čelik

Na kojim se pozicijama treba Čelik pojačati za proljetni dio sezone u borbi za plasman u PL ?

Anketa je završila: 07 pro 2025, 14:44.

Krilo + napadač + zadnji vezni
22
65%
Napadač + bek + zadnji vezni
1
3%
Golman + napadač + krilo
1
3%
Ofanzivni vezni + krilo + napadač
1
3%
Stoper + zadnji vezni + napadač
0
Nema glasova.
U svakoj liniji po jednog provjerenog igrača
9
26%

Ukupno glasova: 34

Zamorano
12. igrač

Re: NK Čelik

Post Postao/la Zamorano »

Doci ce i " istok " na red da se vise popuni ;)
Nocas prvo poluvrijeme presporo i bezidejno!
Da se izvode brze auti,prekidi,golmanovo vracanje u igru lopte lakse bi bilo doci do sanse.Ovako svaki napad ili pokusaj kontre igras na njihovu postavljenu odbranu gdje ti je duplo teze proci nego da brze izvodis prekide.
Dodavanje s jedne na drugu stranu misaona imenica,ni jedno nocas nije bilo. Najvise dodavanja Durmi i dodaj svaku onom do sebe pa i u nazad samo da se ne rizikuje nista!
Nadam se da je Durmo vec klupiran i da nece vise braniti.
Ovaj sastav sto je @Redbul napisao je nas najjaci trenutno sastav i volio bi da taj sastav i pocne utakmicu u Tesnju.
Bez Durme,Varde i Burekovica koja milina :mrgreen:
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Truhlo je napisao/la: 11 lis 2025, 23:55
Rz88 je napisao/la: 11 lis 2025, 23:46 SVI U TESANJ. Mozda i ne treba pozivati ljude jer necemo svi stati. Bolje ovako bez najava 500+. Bude li se promovisala utakmica bit ce 1000-1500 navijaca. Samo mi nije jasno gdje su oni navukli 7000 kapacitet.
Valjda neće biti govna i da će se moći gospodski dogovoriti kao sa Travnikom. Kakvih 7000, mislim da nema ni 3000 kapacitet. Možemo biti prezadovoljni ako nam daju pola tribine prema gostujućem sektoru + gostujući sektor. Onako od oka, mislim da bi se tu moglo nagurati nekih 700 do 800 sociosa.
Na tm je taj kapacitet, nije ni meni najjasnije.

Nego da pitam hoce li Arnautovic i ove godine preskociti gostovanje u Tesnju jer je povrijedjen? Mislim ionako cemo izgubiti.
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

On sto je preskak'o u Celiku, preskako je. Bilino ce ionako vidjeti jedino kad dodje ga gleda Celikove utakmice :D :D

sto se tice njihovog kapaciteta, jedino kad puste stream, pa jos 3k od kuce gleda :D e tad je kapacitet 7k.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Avenija
Global moderator

Post Postao/la Avenija »

Rz88 je napisao/la: 11 lis 2025, 23:46 SVI U TESANJ. Mozda i ne treba pozivati ljude jer necemo svi stati. Bolje ovako bez najava 500+. Bude li se promovisala utakmica bit ce 1000-1500 navijaca. Samo mi nije jasno gdje su oni navukli 7000 kapacitet.
Valjda neće biti govna i da će se moći gospodski dogovoriti kao sa Travnikom. Kakvih 7000, mislim da nema ni 3000 kapacitet. Možemo biti prezadovoljni ako nam daju pola tribine prema gostujućem sektoru + gostujući sektor. Onako od oka, mislim da bi se tu moglo nagurati nekih 700 do 800 sociosa.
Šta smo dočekali da se bojimo da će nas ograničiti na 800 navijača u gostima u drugoj ligi. :pray:

Golemi, slavni, legendarni, jedan od najvećih u regionu :pray:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

Rz88 je napisao/la: 12 lis 2025, 00:00
Na tm je taj kapacitet, nije ni meni najjasnije.

Nego da pitam hoce li Arnautovic i ove godine preskociti gostovanje u Tesnju jer je povrijedjen? Mislim ionako cemo izgubiti.
Ma transfermarkt ima dosta grešaka. Mislim da je ovo najrealnije da dobijemo, skoro pola tribine:

slika

Baš im je mali stadion, imaju 4 sektora sa stolicama sa otprilike po 250 stolica i to je to, time su ispunili kriterij sa minimalno 1000 sjedećih mjesta. Kad dodaš još jedan sektor betona, gostujući beton i tamo onu malu tribinu iza gola, maksimum je 2000.

Ako nam daju to što sam zaokružio, tu ti je maksimalno 600 ljudi i to da je puno ko šibica.

Edit: Boli nas kara koliko će nam odrediti, nas će svakako doći 1000+ pa neka se snalaze :lol:
Zadnja izmjena: Truhlo, dana/u 12 lis 2025, 00:11, ukupno mijenjano 1 put.
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Biti ce tu dosta raje medju njihovim navijacima. Definitivno ovdje ce biti potpuno ispunjen stadion.
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

prisonbreak je napisao/la: 12 lis 2025, 00:10 Biti ce tu dosta raje medju njihovim navijacima. Definitivno ovdje ce biti potpuno ispunjen stadion.
Ima i onaj parking iza gola, visit će sociosi na mreži ko što smo one prve godine u Olovu virili iza borića :lol:
prisonbreak

Da li je MYTV ikad radila prijenos iz Tesnja, sad sigurno ako budu imali uslove hoce, dolazi VELIKI CELIK.
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

prisonbreak je napisao/la: 12 lis 2025, 00:20 Da li je MYTV ikad radila prijenos iz Tesnja, sad sigurno ako budu imali uslove hoce, dolazi VELIKI CELIK.
Ako ovu utakmicu ne budu prenosili, derbi prvenstva, onda su dzaba krecili cijelu sezonu :D :D

slika

Valjda nam se ovo nece obiti o glavu :D
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Nakon prespavane noci i procitanih 10-tak stranica, vidim koliko mijenjamo misljenje o trenerima, igracima... Prvo poluvrijeme za zaborav, Vitez nam sakrio loptu, na poluvremenu dvije sjajne izmjene i drugo pol preokret za zasluzenu pobjedu. Utakmica se igra 90 minuta, prvo poluvrijeme svi pljuju sve zivo, drugo poluvrijeme hvalospjevi o svakome.

Najveća snaga ovog tima je zajedništvo i što se svaki igrač osjeti da je važan, evo ne znam da ima ko od ovih igrača u rosteru osim Burekovića da još nije upisao minutažu što dovoljno govori o našem timu, širini, zajedništvu...
Zamorano
12. igrač

Eugen je napisao/la: 12 lis 2025, 10:15 Nakon prespavane noci i procitanih 10-tak stranica, vidim koliko mijenjamo misljenje o trenerima, igracima... Prvo poluvrijeme za zaborav, Vitez nam sakrio loptu, na poluvremenu dvije sjajne izmjene i drugo pol preokret za zasluzenu pobjedu. Utakmica se igra 90 minuta, prvo poluvrijeme svi pljuju sve zivo, drugo poluvrijeme hvalospjevi o svakome.

Najveća snaga ovog tima je zajedništvo i što se svaki igrač osjeti da je važan, evo ne znam da ima ko od ovih igrača u rosteru osim Burekovića da još nije upisao minutažu što dovoljno govori o našem timu, širini, zajedništvu...
Samo se Durmo pljuvao i prvo i drugo poluvrijeme,doduse i potpuno zasluzeno :roll:
Kakav je tebi bio sinoc Durmo? :mrgreen:
Zamorano
12. igrač

Zamorano je napisao/la: 12 lis 2025, 10:19
Eugen je napisao/la: 12 lis 2025, 10:15 Nakon prespavane noci i procitanih 10-tak stranica, vidim koliko mijenjamo misljenje o trenerima, igracima... Prvo poluvrijeme za zaborav, Vitez nam sakrio loptu, na poluvremenu dvije sjajne izmjene i drugo pol preokret za zasluzenu pobjedu. Utakmica se igra 90 minuta, prvo poluvrijeme svi pljuju sve zivo, drugo poluvrijeme hvalospjevi o svakome.

Samo se Durmo pljuvao i prvo i drugo poluvrijeme,doduse i potpuno zasluzeno :D
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Prvo poluvrijeme smo bili losi zbog izostanka dosta igraca. Nije bila vecer Jamakovica, Alija i Masetica na beku. Ulaskom Marina i Delica dobijamo na sigurnosti i ostali igraci se bude na poluvremenu. Nije problem bio nedostatak energije, a pogotovo ne u drugom gdje su igraci igrali srcano i zeljeli pobjedu. Dali smo brzo gol srecom i nismo dopustili da nam se uvuce nervoza.
Sada je vec proslo 8+1 kup utakmica. Ostalo je 5+1 do kraja i mogu se povuci crte na igru svakog pojedinacnog igraca.
crnocrvenaarmija

Post Postao/la crnocrvenaarmija »

Zamorano je napisao/la: 12 lis 2025, 10:20
Zamorano je napisao/la: 12 lis 2025, 10:19

Samo se Durmo pljuvao i prvo i drugo poluvrijeme,doduse i potpuno zasluzeno :D
Svi imamo i dobre i loše dane, on sinoć jeste pogrijesio ali imam osjecaj kao da se samo čeka prva greska Durme da se momak proziva. Na kraju krajeva ta greska nas nije koštala pa je bespotrebno momka prozivati i dalje. Sto je najbitnije pobijedili smo. Neko je bio manje dobar neko vise ali u sustini sve dok uzimamo bodove suvišno je kritikovati tim i uvlačiti nervozu.
prisonbreak

Ma kakav crni Durmo. Unosi nesigurnost u cijelu ekipu. Prosle godine oduzeo je bas dosta čistih bodova. Kako se Culov promjenio, sada se MORA Durmo promjeniti.
Odgovori