sto se tice njihovog kapaciteta, jedino kad puste stream, pa jos 3k od kuce gleda

Šta smo dočekali da se bojimo da će nas ograničiti na 800 navijača u gostima u drugoj ligi.Truhlo je napisao/la: ↑11 lis 2025, 23:55Valjda neće biti govna i da će se moći gospodski dogovoriti kao sa Travnikom. Kakvih 7000, mislim da nema ni 3000 kapacitet. Možemo biti prezadovoljni ako nam daju pola tribine prema gostujućem sektoru + gostujući sektor. Onako od oka, mislim da bi se tu moglo nagurati nekih 700 do 800 sociosa.
Ma transfermarkt ima dosta grešaka. Mislim da je ovo najrealnije da dobijemo, skoro pola tribine:Rz88 je napisao/la: ↑12 lis 2025, 00:00Na tm je taj kapacitet, nije ni meni najjasnije.Truhlo je napisao/la: ↑11 lis 2025, 23:55Valjda neće biti govna i da će se moći gospodski dogovoriti kao sa Travnikom. Kakvih 7000, mislim da nema ni 3000 kapacitet. Možemo biti prezadovoljni ako nam daju pola tribine prema gostujućem sektoru + gostujući sektor. Onako od oka, mislim da bi se tu moglo nagurati nekih 700 do 800 sociosa.
Nego da pitam hoce li Arnautovic i ove godine preskociti gostovanje u Tesnju jer je povrijedjen? Mislim ionako cemo izgubiti.
Ima i onaj parking iza gola, visit će sociosi na mreži ko što smo one prve godine u Olovu virili iza borićaprisonbreak je napisao/la: ↑12 lis 2025, 00:10 Biti ce tu dosta raje medju njihovim navijacima. Definitivno ovdje ce biti potpuno ispunjen stadion.
Ako ovu utakmicu ne budu prenosili, derbi prvenstva, onda su dzaba krecili cijelu sezonuprisonbreak je napisao/la: ↑12 lis 2025, 00:20 Da li je MYTV ikad radila prijenos iz Tesnja, sad sigurno ako budu imali uslove hoce, dolazi VELIKI CELIK.