Veća je talašika on kao trener.Vidio sam kad je nas vodio pametnom dosta.KakhaKaladze je napisao/la: ↑27 ruj 2025, 16:20Igman je talašika od ekipe, ovdje se samo ceka da se Damjanovic popljuje. Dali smo im 4 na Kupresu a tad Damjanovjca nije bilo ni na mapi.Guest.1945 je napisao/la: ↑27 ruj 2025, 16:05 Misli li ovaj Igman otpustit ovog ublehaša od trenera.Kad nije ni prvu utakmicu vodio u Čeliku rekao sam da je promašaj.
Kod nas uvijek trener kriv. Igman ima ekipu klasicnu drugoligasku, rutonje koje ce dignut rucnu cim prime go a ostatak ekipe tanak ko lizalo. Zato ih i trpaju svi, ovi sto znaju nece a ovi sto hoce ne znaju.
NK Čelik
-
Re: NK Čelik
Ja vidim Maida kao novog direktora. Momak je vec dovoljno dugo u klubu i uz klub, ima uvid u citavo ovo stanje, a unio bi sigurno neku novu energiju.
Jako je vazno da dodje neko ko razumije citavu problematiku oko kluba.
Jako je vazno da dodje neko ko razumije citavu problematiku oko kluba.
Ne znam kako onda mozes reci da nama nije potreban investitor.Mi smo mala sredina da se mozemo osloniti samo na navijace!Truhlo je napisao/la: ↑27 ruj 2025, 16:41800 do 1000 ko i do sad.goku je napisao/la: ↑27 ruj 2025, 16:32Koliko ti clanova ocekujes ako budemo igrali PL?Truhlo je napisao/la: ↑27 ruj 2025, 12:31
Nama za početak Velež nije nikakvo mjerilo. Zrinjski, Borac, Sarajevo, Velež i Željo su sa parama odskočili.
Mi kad uđemo u PL trebamo računati na neki budžet od 3 miliona KM (1,5 miliona KM od grada i kantona i 1,5 miliona KM koje klub može napraviti u PL) kako bi bili konkurentni Posušju, Prijedoru, Radniku, Slogi, Širokom.
Nikakav investitor nije potreban, još socios model nije dobio pravu priliku, tek kad se vrati i posljednjih 500k duga, onda kroz neki period od 2, 3 godine možemo vidjeti domete ovog modela.
Ja bi ovdje najprije volio da bude sistem kao i u vecini njemacki kluba, modifikovani socios model, tzv 50% + 1.
Sto znaci opet navijaci imaju zadnju rijec al imas i jakog sponzora ili ti ga investitora, eh sad je samo pitanje ko zeli pola kluba u kojem ipak navijaci imaju „zadnju rijec“.
Sustina je ta da nama treba neko s novcem, inace nama ne gine il ova liga il svaki put gledati PL i borbu za opstanak!
A znamo svi kakvi su navijaci, i u PL kad bi krenuli poraz spala bi ti posjeta samo tako…
Boga mi evo TOŠK im 5 komada daophillies je napisao/la: ↑27 ruj 2025, 16:28 Mnogi su mozda stekli pogresan dojam o Igmanu nakon prva dva kola, gdje su prvo u gostima iznenadili GOSK (koji takodjer, ispostavice se, nije nesto posebno), i pobjedom nad Jedinstvom 1:0 (gdje je Jedinstvo bilo bolje, ali su zabili autogol)...Daljnji rezultati cini mi se vise oslikavaju realno stanje na terenu. Travnik im utrpao 3, Vitez na gostovanju 4, Tomislav 5, tako da nije nimalo ruzicasta situacija u Konjicu.
Ja samo ne znam zasto ovdje pricamo o Igmanu![]()
![]()
![]()
NAPRIJED ČELIK!!!!

Truhli je sad trenutno svejedno i da smo u kantonu zbog dešavanja u Tomislavu 

Zadnja izmjena: Avenija, dana/u 27 ruj 2025, 17:16, ukupno mijenjano 1 put.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Sutra dobiti žujane, sad nam je prilika u prednost doci.
A što se tiče nas samo da smo igrali sa manje respecta na Tušnju bilo bi 1:3. Tek kad smo vidjeli da smo bolji i spremniji tj drugo poluvrijeme smo ih izdominirali ali nažalost i prosuli dva boda. Nema vise u ovoj ligi respecta svi idu na pobjedu i to po više golova. Sijeva sa svih strana.
Sutra utakmica naša vrijedna 6 bodova.
Sutra utakmica naša vrijedna 6 bodova.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
-
Koje su njegove kompetencije osim sto je dugo u klubu?
Ma dajte trebamo se dizat u svakom smislu i dovodit ljude koji su mocni jaki i sa iskustvom, neka Maida tu gdje jestKakhaKaladze je napisao/la: ↑27 ruj 2025, 17:22Koje su njegove kompetencije osim sto je dugo u klubu?
Pa ne planira se klub od članstva finansirati. Klub i sad živi od sponzorstva, ulaznica, donacija, sredstava iz budžeta. Investitor nije potreban jer klub uz grad i kanton može biti stabilan premijerligaš.goku je napisao/la: ↑27 ruj 2025, 17:04Ne znam kako onda mozes reci da nama nije potreban investitor.Mi smo mala sredina da se mozemo osloniti samo na navijace!
Ja bi ovdje najprije volio da bude sistem kao i u vecini njemacki kluba, modifikovani socios model, tzv 50% + 1.
Sto znaci opet navijaci imaju zadnju rijec al imas i jakog sponzora ili ti ga investitora, eh sad je samo pitanje ko zeli pola kluba u kojem ipak navijaci imaju „zadnju rijec“.
Sustina je ta da nama treba neko s novcem, inace nama ne gine il ova liga il svaki put gledati PL i borbu za opstanak!
A znamo svi kakvi su navijaci, i u PL kad bi krenuli poraz spala bi ti posjeta samo tako…
Iskreno boli me ćuna šta će čaršija reć, ovih 800 članova je prezadovoljno napretkom i razvojem kluba.
- BatistutA19
Hvala Emiru na svemu ,bio je dobar momak i uvjek kad je prico o Celiku da li za medije ili na obicnoj kafi je govorio sa velikom ,ljubavi,srcem iz duse i iskreno...
Kao sto igraci odlaze tako se mijenjaju uprave ,nadat se da ce neko doci dobar posten kvalitetan i da voli Celik.
Sto se tice modela ja sam za ovaj model sa nekoliko sponzora ali jakih brendiranih uz grad i kanton.Ti sa navijacima,kaficima,kioskima,igracima,zidovima,cepovima ,clanskim,sezonskim,ulaznicama fan shopom ,ili nekim nerealnim cijenama ne mozes nista, ozbiljnijimiykorak napravit i ovo je plafon sa tim .
Zajebana liga kako god kad vidis rezultate ,ocekivo sam nerijeseno i Slobode ili Igmana da ce nesto uradit i nisam se nado pobjedi Jedinstva ,dok Travnik i Tuzla ocekivano i vidjet cemo Celika sa Stupcanicom i Goska u Gabeli sa Gracanicom.
Kao sto igraci odlaze tako se mijenjaju uprave ,nadat se da ce neko doci dobar posten kvalitetan i da voli Celik.
Sto se tice modela ja sam za ovaj model sa nekoliko sponzora ali jakih brendiranih uz grad i kanton.Ti sa navijacima,kaficima,kioskima,igracima,zidovima,cepovima ,clanskim,sezonskim,ulaznicama fan shopom ,ili nekim nerealnim cijenama ne mozes nista, ozbiljnijimiykorak napravit i ovo je plafon sa tim .
Zajebana liga kako god kad vidis rezultate ,ocekivo sam nerijeseno i Slobode ili Igmana da ce nesto uradit i nisam se nado pobjedi Jedinstva ,dok Travnik i Tuzla ocekivano i vidjet cemo Celika sa Stupcanicom i Goska u Gabeli sa Gracanicom.
Da klub od clanstva zivi i zavisi, kantonalna liga bi bila neminovnost. Kod nas socios model je prevashodno za nacin funkcionisanja kluba kroz Skupstinu, izbora UO i NO, kao i njihov hajde da kazem regulator. Ovim modelom ne moze nam se desiti da u Skupstini sjede 100 godina isti likovi i da postavljaju svoje ljude koji ce vedriti i oblaciti u klubu (kao sto je to bio slucaj u proslosti). Druga stvar je finansijsko poslovanje kluba, za koje je zaduzen UO. Na njima je da obezbjede novac koji su budzetom i planovima zamislili kao realne zadatke.
Niko ne bjezi od ulazaka jakih ljudi u UO ili cak u krajnjem slucaju i investitora, ali da ce neko dobiti klub na srebrenom pladnju i da ga on krcmi kako je naumio (primjer iz Tuzle), e to vec nece moci.
Niko ne bjezi od ulazaka jakih ljudi u UO ili cak u krajnjem slucaju i investitora, ali da ce neko dobiti klub na srebrenom pladnju i da ga on krcmi kako je naumio (primjer iz Tuzle), e to vec nece moci.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Također neka mi neko navede primjer i objasni ko laiku, kako investitor može uložiti 10 miliona KM i da zaradi nešto, kako da vrati kroz investiciju svoje uložene pare u udruženje građana. Može i taj primjer 51:49 kako to realizovati kroz udruženje građana?phillies je napisao/la: ↑27 ruj 2025, 18:04 Da klub od clanstva zivi i zavisi, kantonalna liga bi bila neminovnost. Kod nas socios model je prevashodno za nacin funkcionisanja kluba kroz Skupstinu, izbora UO i NO, kao i njihov hajde da kazem regulator. Ovim modelom ne moze nam se desiti da u Skupstini sjede 100 godina isti likovi i da postavljaju svoje ljude koji ce vedriti i oblaciti u klubu (kao sto je to bio slucaj u proslosti). Druga stvar je finansijsko poslovanje kluba, za koje je zaduzen UO. Na njima je da obezbjede novac koji su budzetom i planovima zamislili kao realne zadatke.
Mislim da grijesite obojica. Na raznim pozicijama do sada je bio u klubu, trenutno je u akademiji. Ukoliko se moze full posvetiti ovom poslu, vjerujem da bi je maksimalno iskoristio. Uostalom UO ce donijeti sigurno dobru odluku.Cinvict35 je napisao/la: ↑27 ruj 2025, 17:35Ma dajte trebamo se dizat u svakom smislu i dovodit ljude koji su mocni jaki i sa iskustvom, neka Maida tu gdje jestKakhaKaladze je napisao/la: ↑27 ruj 2025, 17:22Koje su njegove kompetencije osim sto je dugo u klubu?
Cool su mi ovi novi plakati, dobra zajebancija
Nadam se da ce sutra raja ispostovati ekipu pa da ce doci bar 3 milje
Nadam se da ce sutra raja ispostovati ekipu pa da ce doci bar 3 milje