Gdje si ti procitao ili cuo da ce stadion biti u nekakvom javno- privatnom vlasnistvu isto tako svi su davali izjave da Celik ostaje prioritet i korisnik stadiona osim kad igra repka , potpuno isto kao i do sadalimvolikce je napisao/la: ↑18 ruj 2025, 18:01Šta predlažeš, da Čelik sebi napravi novi stadion?zacelikizenkcu je napisao/la: ↑18 ruj 2025, 00:28 Vrace ce sigurno napraviti nesto. Carpe Diem je stvarno bio elitni objekat do Kinga ali da je pretjerivanje ova stambena jedinica sigurno da jest.
Sto se tice vlasnistva stadiona on odavno nije Celikov. Cilj bi nam trebao da bude da zadrzimo ovo sto imamo sad i jos da dobijemo terene za treniranje win win situacija
Ako se Čelik polako istisne iz ove priče oko nacionalnog stadiona kao bitna rola koja se nešto pita, popušili smo ga totalno. Tom liku znamo koliko je riječ bitna, pa sjetite se malo njegove politike i onog pokušaja od stranke, gdje se i za šta se prodao. Neka me neko razuvjeri, ali trenutno imam opravdan strah od ovog spajanja javno-privatno, Fudo je tu ispred grada (a stadion gradski), a znamo da je on osoba koja je poznata po marifetlucima i prevarama (a sve kao legalno), treba imati četvere oči otvorene da ne budemo dovedeni pred svršen čin.
Rekonstrukcija stadiona "Bilino polje"
Re: Rekonstrukcija Stadiona "Bilino Polje"
- limvolikce
Nisam to ni rekao da će stadion biti privatno vlasništvo, ali su neki ovdje pisali da će ovaj njegov objekat biti spojen sa stadionom i da se gradi u sklopu njega. Moj komentar se odnosio na te izjave. A ta priča "svi su govorili" mačku o rep. Samo crno na bijelo i četvere oči otvorene. Pa jebemu ko da ne znate Fudu, pa i ovog lika s Interom, pa i ovog Vicu iz saveza, sve sami ljudi od povjerenja jelde? Ja nisam rekao da nešto od ovoga tvrdim, ali imam opravdan strah od budućnosti ovog stadiona, pa samim tim i Čelika, zato treba biti na oprezu.
Ma nije to tako jednostavno da neko pa i smrad Fudo preda gradsko vlasnistvo u neke sumnjive yransakcije ugovore i slicno, namazan je on lik zna da bi ga tuzilastvo rascerupalo da tako besto uradi ne brini se.limvolikce je napisao/la: ↑18 ruj 2025, 18:20 Nisam to ni rekao da će stadion biti privatno vlasništvo, ali su neki ovdje pisali da će ovaj njegov objekat biti spojen sa stadionom i da se gradi u sklopu njega. Moj komentar se odnosio na te izjave. A ta priča "svi su govorili" mačku o rep. Samo crno na bijelo i četvere oči otvorene. Pa jebemu ko da ne znate Fudu, pa i ovog lika s Interom, pa i ovog Vicu iz saveza, sve sami ljudi od povjerenja jelde? Ja nisam rekao da nešto od ovoga tvrdim, ali imam opravdan strah od budućnosti ovog stadiona, pa samim tim i Čelika, zato treba biti na oprezu.
Zaj...t se sa necim tako velikim ni on nesmije 100% , pogotovo sto ga cekaju na zicer tako da ce tto ostat kako jest
-
Pa sta Celik ima sad?limvolikce je napisao/la: ↑18 ruj 2025, 18:01Šta predlažeš, da Čelik sebi napravi novi stadion?zacelikizenkcu je napisao/la: ↑18 ruj 2025, 00:28 Vrace ce sigurno napraviti nesto. Carpe Diem je stvarno bio elitni objekat do Kinga ali da je pretjerivanje ova stambena jedinica sigurno da jest.
Sto se tice vlasnistva stadiona on odavno nije Celikov. Cilj bi nam trebao da bude da zadrzimo ovo sto imamo sad i jos da dobijemo terene za treniranje win win situacija
Ako se Čelik polako istisne iz ove priče oko nacionalnog stadiona kao bitna rola koja se nešto pita, popušili smo ga totalno. Tom liku znamo koliko je riječ bitna, pa sjetite se malo njegove politike i onog pokušaja od stranke, gdje se i za šta se prodao. Neka me neko razuvjeri, ali trenutno imam opravdan strah od ovog spajanja javno-privatno, Fudo je tu ispred grada (a stadion gradski), a znamo da je on osoba koja je poznata po marifetlucima i prevarama (a sve kao legalno), treba imati četvere oči otvorene da ne budemo dovedeni pred svršen čin.
Dva sata treninga u sedmici plus utakmica.
Ja kazem ako uspijemo to zadrzati plus dobiti teren od saveza mi smo prosli odlicno.
Treba samo zahtjevat 5 treninga sedmicno dok ne napravimo teren na plandilu mislim mimo ovog umjetni sto ce grad savez pravit nego jos jedan prirodni za treniranjezacelikizenkcu je napisao/la: ↑19 ruj 2025, 16:17Pa sta Celik ima sad?limvolikce je napisao/la: ↑18 ruj 2025, 18:01Šta predlažeš, da Čelik sebi napravi novi stadion?zacelikizenkcu je napisao/la: ↑18 ruj 2025, 00:28 Vrace ce sigurno napraviti nesto. Carpe Diem je stvarno bio elitni objekat do Kinga ali da je pretjerivanje ova stambena jedinica sigurno da jest.
Ja kazem ako uspijemo to zadrzati plus dobiti teren od saveza mi smo prosli odlicno.
-
Jedva ti sad dadnu dva na ovakvom travnjaku a kamo li pet na novomCinvict35 je napisao/la: ↑19 ruj 2025, 18:16Treba samo zahtjevat 5 treninga sedmicno dok ne napravimo teren na plandilu mislim mimo ovog umjetni sto ce grad savez pravit nego jos jedan prirodni za treniranjezacelikizenkcu je napisao/la: ↑19 ruj 2025, 16:17Pa sta Celik ima sad?limvolikce je napisao/la: ↑18 ruj 2025, 18:01
Šta predlažeš, da Čelik sebi napravi novi stadion?
Pa tako to ide ti trazis 6 a dobijes 4zacelikizenkcu je napisao/la: ↑19 ruj 2025, 20:40Jedva ti sad dadnu dva na ovakvom travnjaku a kamo li pet na novomCinvict35 je napisao/la: ↑19 ruj 2025, 18:16Treba samo zahtjevat 5 treninga sedmicno dok ne napravimo teren na plandilu mislim mimo ovog umjetni sto ce grad savez pravit nego jos jedan prirodni za treniranjezacelikizenkcu je napisao/la: ↑19 ruj 2025, 16:17
Pa sta Celik ima sad?

Convict45 legendo moja nigdje ali bas nigdje vise klubovi ne treniraju na glavnom terenu. Čelik da ima VLASNISTVO trenutno i 500 miliona na računu nema treninga na Bilinom nego samo utakmica ili kup. Ili eventualno 1 trening nekada pred derbi. To je praksa godinama, decenijama na zapadu. Došla je i u BIH. Sarajevo, Željo, Zrinjski, Široki..niko ne trenira nikada na glavnom, cuva se i odrzava sa utakmice. Eventualno ponekad jedan trening da se sta uigra i postavi pred derbi svi imaju kampove, svi imaju pomoćne terene. Imat ćemo i mi ako Bog da i nikad nećemo unistavati travnjak treningom. Da ne govorimo o ozbiljnijim klubovima Hajduk, Dinamo, Zvezda ili Evropa koji čak jedan dan treniraju na jednom pomoćnom a drugi dan na drugom a treći dan na trećem pomoćnom da ne unistavaju uvijek isti teren. OSIJEK IMA 9 POMOCNIH TERENA. Nema treninga nikada na glavnom terenu. Čelik mora nekada jer nema gdje jer niko nikad od uprava od proslosti od 1995 godine nije shvatio sta je kamp sta je pomocni teren, akademija...kasnimo uglavnom 20-30 godina za fudbalskim svijetom.
Da je dobiti taj jedan teren sto smo aplicirali to je zlata vrijedno.
A Zenici generalno ako izuzmemo Čelik fali 5 velikih terena otprilike i da se sto prije sanira onaj beton na B terenu na Kamberovića polju jer je ono dotrajalo prije 5 godina.
A Zenici generalno ako izuzmemo Čelik fali 5 velikih terena otprilike i da se sto prije sanira onaj beton na B terenu na Kamberovića polju jer je ono dotrajalo prije 5 godina.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
Uzet cemo 5 treninga pa cemo se zalit na stanje travnjaka. Prosjecni razmisljanje rutonje s zapada.
-
Samo jedan trening dan pred utakmicu bi trebao biti na glavnom terenu, a kod nas opale 3-4 u toku sedmice + utakmica.
Poslije kao price pokvario se teren na Bp, pa i ne pokvario se kad ga uzoraše. Što prije pomoćni teren za treniranje, pa sve ostalo.
Poslije kao price pokvario se teren na Bp, pa i ne pokvario se kad ga uzoraše. Što prije pomoćni teren za treniranje, pa sve ostalo.
Ali mi nemamo ni jedan razumijem da je tako ali mi moramo sad tako.Ko god jw gledqo treninge na Kamberovica Polju to je patnja , nemozes onde uigrat kad bi trening trajao 5 sati.Ovako treba ganjat najmanje 3 ili 4 treningq ako hoces da ekipa na nesto lici i da se uigrqva, uostalom primjecije se da mi ne napredujemo sa nekim uigranim akcijama a dupli pasovi su misaona imenica.Avenija je napisao/la: ↑20 ruj 2025, 10:47 Convict45 legendo moja nigdje ali bas nigdje vise klubovi ne treniraju na glavnom terenu. Čelik da ima VLASNISTVO trenutno i 500 miliona na računu nema treninga na Bilinom nego samo utakmica ili kup. Ili eventualno 1 trening nekada pred derbi. To je praksa godinama, decenijama na zapadu. Došla je i u BIH. Sarajevo, Željo, Zrinjski, Široki..niko ne trenira nikada na glavnom, cuva se i odrzava sa utakmice. Eventualno ponekad jedan trening da se sta uigra i postavi pred derbi svi imaju kampove, svi imaju pomoćne terene. Imat ćemo i mi ako Bog da i nikad nećemo unistavati travnjak treningom. Da ne govorimo o ozbiljnijim klubovima Hajduk, Dinamo, Zvezda ili Evropa koji čak jedan dan treniraju na jednom pomoćnom a drugi dan na drugom a treći dan na trećem pomoćnom da ne unistavaju uvijek isti teren. OSIJEK IMA 9 POMOCNIH TERENA. Nema treninga nikada na glavnom terenu. Čelik mora nekada jer nema gdje jer niko nikad od uprava od proslosti od 1995 godine nije shvatio sta je kamp sta je pomocni teren, akademija...kasnimo uglavnom 20-30 godina za fudbalskim svijetom.
Zadnja izmjena: Cinvict35, dana/u 20 ruj 2025, 13:10, ukupno mijenjano 1 put.
Pa logicno je da neces dobit 5 ako trazis dobices 2 ili 3 max ali tako se pregovara da znas ako si ikad ista zaradio u zivotu i bavio se bilo kakvim biznisom.zacelikizenkcu je napisao/la: ↑20 ruj 2025, 11:05 Uzet cemo 5 treninga pa cemo se zalit na stanje travnjaka. Prosjecni razmisljanje rutonje s zapada.
-
Niko ko ti Bill Gates