Po tvom onda se svaki igrac Buducnosti treba ukakat na terenuKakhaKaladze je napisao/la: ↑15 ruj 2025, 14:35Ne trazi se alibi za igrace nego ti opravdavas lajanje sa tribine a vjerovatno si i ti taj koji laje sa tribine kad rezultat nije zadovoljavajuci. Pogledaj brojke o prosjecnoj posjeti. Niko nije ni blizu nasnu ovom rangu a i mnoge ekipe iz viseg ranga nisu ni blizu nas. U skladu s tim je i pritisak na igrace. Neko ko igra PL je ne samo fudbalski na visem nivou nego i psiholoski bolji i bolje podnosi taj pritisak. Ocigledno nisi igrao malo jaci termin pred 50 ljudi pa da uporedis koja je razlika igrat pred 50 i 10 ljudi a ne pred 2 hiljade ljudi. Ja cu ti postavit samo jedno pitanje a volio bih da mi odgovoris. Umanjujes znacaj pritiska i evo hajde nek je on puno manji u tvojim ocima nego mojim, volio bih da mi kazes koja ekipa prve lige fbih ima veci pritisak sa tribina od Celika? Jel mislis da je ijedan igrac neke druge ekipe nase lige pod priblizno istim pritiskom kao sto su igraci Celika? Ja smatram da nijedna ekipa nema pritisak sa tribine kao Celik i volio bih da me ubjedis u suprotno. Odnosno da je teze igrati u GOSKu ili lupam Stupcanica i da njihovi igraci imaju veci pritisak sa tribina od nasih.Cinvict35 je napisao/la: ↑15 ruj 2025, 13:40Ma preserava se sa tim pritiskom trazite alibi za igrace pogotovo nase koji su odigrali ispod nivoa.limvolikce je napisao/la: ↑15 ruj 2025, 10:17
Pretpostavljam da će bolje igrati u Gračanici. Ne mogu predvidjeti budućnost, ali nije isti pritisak kad "moraš dobiti" i iza 2 milje ljudi grmi, psuje, nervozno, hoće da igramo ko Real, i u gostima gdje imaš samo Robove koji srcem navijaju i domaće koji igraju ofanzivnije jer su domaćini i idu na pobjedu zbog toga. Zato smo bolje igrali na Tušnju nego na Bilinom. Treba se skupiti nešto bodova pa da kući možeš igrati rasterećenije, sve dok ovako kapa bod po bod bit će napeto na Bilinom ko god da nam dolazi.
Druga stvar 2500 ljudi pritisak smjesno ba , jednostavno cemo rec da jebio los dan i igraca a Bogami i strucnog staba ( najvise zbog cekanja izmjena a pogotovo za Smajlovica koji je i pogrijesio kod gola jer je momak bio povrijedzen) bice bolje i idemo dalje.
Ako nemogu podnijet ovu posjetu od 2500 ljudineka se oproste od fudbala, jer ako ce koji igrac ganjat ulazak Celika u PL (al pravi ne ovo sto se kao ako bude ovo ono) onda ce se prosrat kad bude 5000 ili 7000 gledaoca pogotovo u drugom djelu sezone kad budemo prvi zadnji 4 ili 5 kola pq to bi bila ludnica

Ko zna zna, moze se desit los dan ali kvalitet se uvijek prepozna.
Realno dok ne dovedes 7 ili 8 igraca koji su ono bas top i da bas prave prevagu nq terenu svaku tekmu tipa Smajica Skrijelja Gasala Bibera Husica Mehmedovica pa et Kalesica Masica.
Ovo su medzu najboljim igracima 1LF a kamoli da dovedes 3 ili 4 PL igraca e onda cemo moc rec da imamo ekipu top i da je prelazni rok odradzen vrhunski ali sad to nije bilo moguce ali iduce godine akB bice itekako i jos dodas 3 stranca i onda se nemozemo vadit na nekakve pritiske nego gazi sve redom i vozdrq