NK Čelik
-
Re: NK Čelik
Nimalo mi se ne svidja ovo upletanje saveza, vlade zdk i politike oko stadiona..
Kod nas Bosni nista ne moze normalno i bez afera, pa tako mislim da ce i ovdje biti svega i svacega.
Nesto ce morat u*rat sa politikom sigurno
Kod nas Bosni nista ne moze normalno i bez afera, pa tako mislim da ce i ovdje biti svega i svacega.
- Allgunsblazing
Dajte ljudi, kakve alternative? Imaju jebenih 13 kola u ovom dijelu sezone, pa pauzu od 4 mjeseca i treba im alternativa? Ne treba se onda cuditi sto ni jedan nas igrac nije napravio neku karijeru kad je 13 utakmica za 6 mjeseci previse.
Povrede na stranu, moze se desiti, ali niko ne pravi ekipu da mu se desi povreda starteru, posebno ne u ovim nasim (finansijskim) uslovima.
Povrede na stranu, moze se desiti, ali niko ne pravi ekipu da mu se desi povreda starteru, posebno ne u ovim nasim (finansijskim) uslovima.
Stvarno su savez i klubovi usrali ligu maksimalno, stalno pišem, jer mi toliko muka od amaterizma... Morali su kao RS uvesti play off i play out nakon 26 kola, tako će se kod njih igrati 31 kolo sa play offom i 33 sa play out. Druga varijanta je da se išlo odmah ove sezone dalje u skraćenje na 12, pa od naredne sezone trokružno 33 kola.Allgunsblazing je napisao/la: ↑08 ruj 2025, 09:49 Dajte ljudi, kakve alternative? Imaju jebenih 13 kola u ovom dijelu sezone, pa pauzu od 4 mjeseca i treba im alternativa? Ne treba se onda cuditi sto ni jedan nas igrac nije napravio neku karijeru kad je 13 utakmica za 6 mjeseci previse.
Ovakav drugi rang takmičenja je bruka i sramota, da ne pričamo o zimskoj pauzi od tačno 4 mjeseca

Ovo smeće od amaterizma se može izgurat sa 15 igrača u rosteru...
-
Pa moze se izgurati nije to upitno. Na kraju krajeva Smajlovic je sam na toj poziciji izgurao i proslu sezonu. Veci je problem sto si doveo Burekovica da bi bio osiguran koliko toliko a od njega ocigledno nema nista. Prvi je stigao u ekipu, prosao cijele pripreme odnosno bio je u ekipi od pocetka priprema a prva tri kola ne moze sjediti ni na klupi. A vidjeli smo koliko je trebalo Marinu od momenta kad je poceo igrati da krene licit na nesto.Allgunsblazing je napisao/la: ↑08 ruj 2025, 09:49 Dajte ljudi, kakve alternative? Imaju jebenih 13 kola u ovom dijelu sezone, pa pauzu od 4 mjeseca i treba im alternativa? Ne treba se onda cuditi sto ni jedan nas igrac nije napravio neku karijeru kad je 13 utakmica za 6 mjeseci previse.
Ja dizem ruke od Burekovica i vec sada cu se usuditi reci da je greska njegovo dovodjenje.
Pa ko ce finansirat stadion, tako se Vicko nada tako je odnosno zamisljeno da najveci teret opet snese vlada ZDK i grad Zenica a Federacija drzava i Uefa i Fifa ako sta ulete i narqvno da ce tubit kasnjenja u zatvaranju finansiske kontrukcije za tribine.Kontras'88 je napisao/la: ↑08 ruj 2025, 09:47 Nimalo mi se ne svidja ovo upletanje saveza, vlade zdk i politike oko stadiona..
Za Jug i Sjever ti treba po 6 miliona sto ce se mozda i iskopat nekako a Istok sigurno min. 15 milki e tu ce bit j...no
Zove se nacionalni stadion tako da ce svi sudjelovati u izgradnji pocev od drzave, federacije, kantona i grada. Bez svih nije moguce da se napraviCinvict35 je napisao/la: ↑08 ruj 2025, 10:50Pa ko ce finansirat stadion, tako se Vicko nada tako je odnosno zamisljeno da najveci teret opet snese vlada ZDK i grad Zenica a Federacija drzava i Uefa i Fifa ako sta ulete i narqvno da ce tubit kasnjenja u zatvaranju finansiske kontrukcije za tribine.Kontras'88 je napisao/la: ↑08 ruj 2025, 09:47 Nimalo mi se ne svidja ovo upletanje saveza, vlade zdk i politike oko stadiona..
Za Jug i Sjever ti treba po 6 miliona sto ce se mozda i iskopat nekako a Istok sigurno min. 15 milki e tu ce bit j...no
-
Ja ne govorim sa financijskog aspekta, al eto vidjet cemo u periodu koji dolazi, nadam se da nisam upravu i da me osjecaj vara sa ovim lopovima.Cinvict35 je napisao/la: ↑08 ruj 2025, 10:50Pa ko ce finansirat stadion, tako se Vicko nada tako je odnosno zamisljeno da najveci teret opet snese vlada ZDK i grad Zenica a Federacija drzava i Uefa i Fifa ako sta ulete i narqvno da ce tubit kasnjenja u zatvaranju finansiske kontrukcije za tribine.Kontras'88 je napisao/la: ↑08 ruj 2025, 09:47 Nimalo mi se ne svidja ovo upletanje saveza, vlade zdk i politike oko stadiona..
-
Ja se bojim da Čelik ne bude vremenom otjeran sa tog stadiona.. Dovoljna je činjenica da će nam stolice vjerovatno biti žuto plave ili bijele..Kontras'88 je napisao/la: ↑08 ruj 2025, 13:44Ja ne govorim sa financijskog aspekta, al eto vidjet cemo u periodu koji dolazi, nadam se da nisam upravu i da me osjecaj vara sa ovim lopovima.Cinvict35 je napisao/la: ↑08 ruj 2025, 10:50Pa ko ce finansirat stadion, tako se Vicko nada tako je odnosno zamisljeno da najveci teret opet snese vlada ZDK i grad Zenica a Federacija drzava i Uefa i Fifa ako sta ulete i narqvno da ce tubit kasnjenja u zatvaranju finansiske kontrukcije za tribine.Kontras'88 je napisao/la: ↑08 ruj 2025, 09:47 Nimalo mi se ne svidja ovo upletanje saveza, vlade zdk i politike oko stadiona..
Ludilooooo
je zarobiloooo

Taj stadion prvenstveno prqvi grad i kanton i i dalje ostaje u vlasnistvu grada i NK Celik kao korisnika tako da u sustini ostaje isto isto kao i do sada mi koristimo i napustamo kad repka koristi i et oprilike tako a sad koje ce boje stolice o tomw se vec pisalo strqnica i stranicacarsija072 je napisao/la: ↑08 ruj 2025, 13:58Ja se bojim da Čelik ne bude vremenom otjeran sa tog stadiona.. Dovoljna je činjenica da će nam stolice vjerovatno biti žuto plave ili bijele..Kontras'88 je napisao/la: ↑08 ruj 2025, 13:44Ja ne govorim sa financijskog aspekta, al eto vidjet cemo u periodu koji dolazi, nadam se da nisam upravu i da me osjecaj vara sa ovim lopovima.Cinvict35 je napisao/la: ↑08 ruj 2025, 10:50
Pa ko ce finansirat stadion, tako se Vicko nada tako je odnosno zamisljeno da najveci teret opet snese vlada ZDK i grad Zenica a Federacija drzava i Uefa i Fifa ako sta ulete i narqvno da ce tubit kasnjenja u zatvaranju finansiske kontrukcije za tribine.
Stadion je vlasnistvo grada. Neka se potpise da reprezentacija igra narednih 100 godina ovdje sto se mene tice, ali da je po hijerarhiji druga. Nazalost, mislim da smo jedini grad ciji bi gradonacelnik dao stadion koji ima ogromnu vrijednost i tradiciju u ruke savezu da donosi sve odluke za neke licne interese, a da se grad ne pobuni. Nadati se da ce razvuci dogovore oko stadiona dok Fudo ne bude bivsi.
-
Koji klubovi prodaju online ulaznice za utakmicu?
-
Ja mislim samo Zeljo i Sarajevo, za ostale nisam siguran.
-
1822 prodate ulaznice protiv Tomislava
Ovako cini se malo, jbm li ga. Ili mi nemamo pojma sto se tice procjene koliko je ljudi na tribini bilo
. 1822 i nek je 400 sezonskih, to je 2200, mozda jos 200-300 onih djecijih? 
@Kaladze
Gdje si vidio taj podatak?

@Kaladze
Gdje si vidio taj podatak?
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
-