NK Čelik
Re: NK Čelik
@avenija daj tabelu, 5. smo, kad ogadimo balun rudarima, idemo u top 3 i po prvo mjesto u Gračanicu 

Fenomenalni rezultati za nas. Svi kiksali. Protiv Budućnosti ima da gori sve. Pobjedom u subotu već idemo gore u top 3. Onda Gračanica i nabijanje Stupčanice na Bilinom za prvo mjesto pred 8000 rutonja
Samo shvatiti ozbiljno Budućnost i odigrati kao da je finale za ulazak.
Svi na Bilino!!!
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Uh kako bi nam godio X u Gabeli, otišli bi na + 3 u odnosu na gošk i gorki, stupčanica ide na 6 bodova, uzimaju tuzlu.
Zvuci glupo al meni su Hadzici najveci konkurenti za PL ove sezone.
Neznam kakvi su sa infrastrukturom al kolonija igraca Sarajeva i imaju kontinuitet od kraja prosle sezone igraju dobro.
Mi ih rjetko kad nadigramo.
Stupcamica vjerovatno nema motiva vise za prvo mjesto jer nemaju uslove za PL.
Bas glupo igras a znas da ne mozes u visi rang radi infrastrukture
Neznam kakvi su sa infrastrukturom al kolonija igraca Sarajeva i imaju kontinuitet od kraja prosle sezone igraju dobro.
Na pocetku sezone Stupcanica mi je imala najbolji tim. Jedino im je golman bio nepoznat i upitan. Siguran sam da su vise sredstava ulozili u tim od nas. Nedostaju im 2 najvaznija igraca iz prosle sezone zbog povreda. Treba sacekati jos 4-5 kola pa suditi.AeroMs33 je napisao/la: ↑07 ruj 2025, 18:46 Zvuci glupo al meni su Hadzici najveci konkurenti za PL ove sezone.
Jedino da igraju na Koševu, možda ih pitari probaju progurati u PL, po uzoru na BSK što dijeli stadion sa Borcem, oni ulaze u PL iz RS ove godine, al čisto sumnjam.AeroMs33 je napisao/la: ↑07 ruj 2025, 18:46 Zvuci glupo al meni su Hadzici najveci konkurenti za PL ove sezone.
Hadžići imaju epitet gostujuće ekipe, dobri su, al ih ne vidim kao ozbiljnog kandidata, barem po trenutnom rosteru.
Al generalno, liga ove sezone je beton
Zamisli jos ako se lige ujedine i ostane na 12 klubova. Masakr od lige.
- BatistutA19
Ja sam zadovoljan sa 2 najteza gostovanja nismo izgubili eto danas Igman 0-2 i izgubise a u Tuzli odlican bod jos dobit Buducnost i u Gracanicu ici na pobjedu.
Sastav i ja bi mjenjo Masetcic umjesto Hodzica i Popovic na klupu dao bi i Durmisu priliku i Jamakovic u prvih 11..U drugom opet imas Kalesic ,Sero,Medzuseljac,Hodzic s tim sto bi Kalesica uklapo u prvih 11 sto prije.Ovo ostalo ne bi mjenjo nista .
Rano je jos neki presjek treba sacekat jos 3 do 4 kola pa vidjet gdje je ko.
Zajebana izjednacena liga ovde svako svakog moze pobijedit a mozes od svakog izgubit ako ne udjes 100% u utakmicu .
Sastav i ja bi mjenjo Masetcic umjesto Hodzica i Popovic na klupu dao bi i Durmisu priliku i Jamakovic u prvih 11..U drugom opet imas Kalesic ,Sero,Medzuseljac,Hodzic s tim sto bi Kalesica uklapo u prvih 11 sto prije.Ovo ostalo ne bi mjenjo nista .
Rano je jos neki presjek treba sacekat jos 3 do 4 kola pa vidjet gdje je ko.
Zajebana izjednacena liga ovde svako svakog moze pobijedit a mozes od svakog izgubit ako ne udjes 100% u utakmicu .
Maške ako planira zabijati na strani ove i ovakve golove, što se mene tiče može ležati na travi Bilinog po 90 minuta
-
Kontras'88
@eugene još 14 dana do kraja prelaznog roka, ima li tog špica na vidiku? Valjala bi neka gorila od 195cm
Dajte tu budalu Poturalića, mora i on negdje sezonu odradit
Ukrotili smo Šerexa, ukrotit ćemo i njega, nema zayebancije u Zenici
Ukrotili smo Šerexa, ukrotit ćemo i njega, nema zayebancije u Zenici
- Allgunsblazing
Jebo te Sivac.PONOSGRADA88 je napisao/la: ↑07 ruj 2025, 13:20Veze ti toTope nemas o fudbalu za tebe je ovo kvantna fizik. Vidi se da ne poznajes fudbal al bas,da znas sta je i kako igrat po cjeloj strani gore/dole kao sto Sivac igra trka od 0-90 sto niko ne moze osporit,rekao bi nesto drugo ne to. Tvoj problem sa Sivcem je privatne prirode. A promasaj u Travniku i to lahko objasnit al sta tebi znaci objasnjavat kad je privatno pitanje.Allgunsblazing je napisao/la: ↑07 ruj 2025, 12:36Je li nam izbio tri boda protiv Travnika? Svi poletili okrivit golmana i stopere, a zaboravljaju zicer koji je ovaj konj promasio. Pricamo o ofanzivnoj njegovoj igri, kojoj? Dobije priliku za centarsut, pogodi korner zastavicu, ili izadje u korner kao jucer. O ljudskim karakteristikama ne treba ni pricati, govno jedan kroz jedan.
Nas zapad laje Masicu, tri puta bolji igrac i korektniji covjek, a ovo govno prolazi ispod radara.
Sramota je da se najvise napadaju nasi igraci uz Zenice,a najvise su do sad pokazali da ginu za dres.
- Juzni Front 1988
Ove sezone idemo u PL