NK Čelik

Truhlo

Re: NK Čelik

Post Postao/la Truhlo »

Uh kako bi nam godio X u Gabeli, otišli bi na + 3 u odnosu na gošk i gorki, stupčanica ide na 6 bodova, uzimaju tuzlu.
AeroMs33

Post Postao/la AeroMs33 »

Zvuci glupo al meni su Hadzici najveci konkurenti za PL ove sezone.
Neznam kakvi su sa infrastrukturom al kolonija igraca Sarajeva i imaju kontinuitet od kraja prosle sezone igraju dobro.
Mi ih rjetko kad nadigramo.
Stupcamica vjerovatno nema motiva vise za prvo mjesto jer nemaju uslove za PL.
Bas glupo igras a znas da ne mozes u visi rang radi infrastrukture
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

AeroMs33 je napisao/la: 07 ruj 2025, 18:46 Zvuci glupo al meni su Hadzici najveci konkurenti za PL ove sezone.
Neznam kakvi su sa infrastrukturom al kolonija igraca Sarajeva i imaju kontinuitet od kraja prosle sezone igraju dobro.
Na pocetku sezone Stupcanica mi je imala najbolji tim. Jedino im je golman bio nepoznat i upitan. Siguran sam da su vise sredstava ulozili u tim od nas. Nedostaju im 2 najvaznija igraca iz prosle sezone zbog povreda. Treba sacekati jos 4-5 kola pa suditi.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

AeroMs33 je napisao/la: 07 ruj 2025, 18:46 Zvuci glupo al meni su Hadzici najveci konkurenti za PL ove sezone.
Jedino da igraju na Koševu, možda ih pitari probaju progurati u PL, po uzoru na BSK što dijeli stadion sa Borcem, oni ulaze u PL iz RS ove godine, al čisto sumnjam.

Hadžići imaju epitet gostujuće ekipe, dobri su, al ih ne vidim kao ozbiljnog kandidata, barem po trenutnom rosteru.

Al generalno, liga ove sezone je beton :pray: Još neka skrate na 12 klubova, trokružno, baš vrhunski bi bilo.
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Zamisli jos ako se lige ujedine i ostane na 12 klubova. Masakr od lige.
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Ja sam zadovoljan sa 2 najteza gostovanja nismo izgubili eto danas Igman 0-2 i izgubise a u Tuzli odlican bod jos dobit Buducnost i u Gracanicu ici na pobjedu.
Sastav i ja bi mjenjo Masetcic umjesto Hodzica i Popovic na klupu dao bi i Durmisu priliku i Jamakovic u prvih 11..U drugom opet imas Kalesic ,Sero,Medzuseljac,Hodzic s tim sto bi Kalesica uklapo u prvih 11 sto prije.Ovo ostalo ne bi mjenjo nista .
Rano je jos neki presjek treba sacekat jos 3 do 4 kola pa vidjet gdje je ko.
Zajebana izjednacena liga ovde svako svakog moze pobijedit a mozes od svakog izgubit ako ne udjes 100% u utakmicu .
samocelik

Post Postao/la samocelik »

Maške ako planira zabijati na strani ove i ovakve golove, što se mene tiče može ležati na travi Bilinog po 90 minuta
Kontras'88

Post Postao/la Kontras'88 »

samocelik je napisao/la: 07 ruj 2025, 20:37 Maške ako planira zabijati na strani ove i ovakve golove, što se mene tiče može ležati na travi Bilinog po 90 minuta
Koji mentalitet :toalet:
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

samocelik je napisao/la: 07 ruj 2025, 20:37 Maške ako planira zabijati na strani ove i ovakve golove, što se mene tiče može ležati na travi Bilinog po 90 minuta
Horic i Rijad su isto zasluzili ali glas ide Masicu ovaj put, preorao je Tusanj.
Samo neki nastavi ovako i kuci i u gostima
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

@eugene još 14 dana do kraja prelaznog roka, ima li tog špica na vidiku? Valjala bi neka gorila od 195cm :mrgreen: Dajte tu budalu Poturalića, mora i on negdje sezonu odradit :lol:

Ukrotili smo Šerexa, ukrotit ćemo i njega, nema zayebancije u Zenici :srce:
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

PONOSGRADA88 je napisao/la: 07 ruj 2025, 13:20
Allgunsblazing je napisao/la: 07 ruj 2025, 12:36
Truhlo je napisao/la: 07 ruj 2025, 12:14 E jbg sad, Sivac sasvim ok odradio sve utakmice do sad...

Vratit će se promašaji, polako, imamo dosta igrača van ritma, za koje kolo, biće to bombona.
Je li nam izbio tri boda protiv Travnika? Svi poletili okrivit golmana i stopere, a zaboravljaju zicer koji je ovaj konj promasio. Pricamo o ofanzivnoj njegovoj igri, kojoj? Dobije priliku za centarsut, pogodi korner zastavicu, ili izadje u korner kao jucer. O ljudskim karakteristikama ne treba ni pricati, govno jedan kroz jedan.

Nas zapad laje Masicu, tri puta bolji igrac i korektniji covjek, a ovo govno prolazi ispod radara.
Veze ti toTope nemas o fudbalu za tebe je ovo kvantna fizik. Vidi se da ne poznajes fudbal al bas,da znas sta je i kako igrat po cjeloj strani gore/dole kao sto Sivac igra trka od 0-90 sto niko ne moze osporit,rekao bi nesto drugo ne to. Tvoj problem sa Sivcem je privatne prirode. A promasaj u Travniku i to lahko objasnit al sta tebi znaci objasnjavat kad je privatno pitanje.
Sramota je da se najvise napadaju nasi igraci uz Zenice,a najvise su do sad pokazali da ginu za dres.
Jebo te Sivac.
Juzni Front 1988

Post Postao/la Juzni Front 1988 »

Redbull je napisao/la: 07 ruj 2025, 19:01 Zamisli jos ako se lige ujedine i ostane na 12 klubova. Masakr od lige.

Pa necemo se valda ovdje zadrzavat jos 5 sezona 🤔
moSa likCe
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Juzni Front 1988 je napisao/la: 07 ruj 2025, 22:47
Redbull je napisao/la: 07 ruj 2025, 19:01 Zamisli jos ako se lige ujedine i ostane na 12 klubova. Masakr od lige.

Pa necemo se valda ovdje zadrzavat jos 5 sezona 🤔
Ove sezone idemo u PL :like:
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Truhlo je napisao/la: 07 ruj 2025, 21:22 @eugene još 14 dana do kraja prelaznog roka, ima li tog špica na vidiku? Valjala bi neka gorila od 195cm :mrgreen: Dajte tu budalu Poturalića, mora i on negdje sezonu odradit :lol:

Na ovako zdravu atmosferu i ekipu ne idu budale poput Poturalica ili Smajica, cast svakome, ali ne gledaju se samo fudbalski kvaliteti prilikom angazovanja igraca. King je otpao vidjet cemo hoce li dovesti drugog spica, definitivno mislim da treba jos 1 napadac, ali kad skontas i kad Smajlovic bude imao kartone ko ce igrat lijevog beka, tu nemas nikakvu alternativu
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Eugen je napisao/la: 08 ruj 2025, 08:29
Truhlo je napisao/la: 07 ruj 2025, 21:22 @eugene još 14 dana do kraja prelaznog roka, ima li tog špica na vidiku? Valjala bi neka gorila od 195cm :mrgreen: Dajte tu budalu Poturalića, mora i on negdje sezonu odradit :lol:

Na ovako zdravu atmosferu i ekipu ne idu budale poput Poturalica ili Smajica, cast svakome, ali ne gledaju se samo fudbalski kvaliteti prilikom angazovanja igraca. King je otpao vidjet cemo hoce li dovesti drugog spica, definitivno mislim da treba jos 1 napadac, ali kad skontas i kad Smajlovic bude imao kartone ko ce igrat lijevog beka, tu nemas nikakvu alternativu
Igrat će Vedad Huzejrović :srce:
Odgovori