Truhlo je napisao/la: ↑23 kol 2025, 15:25
Skautiranje lige i protivnika sa kojima će slavni legendarni Čelik iz Zenice igrati naredne sezone
Zato si ti za koplje ispred drugih
Znaš šta sam jučer saznao, a mislio sam da nije tako
Premijer liga je poluprofesionalna liga, moraš imati samo 11 igrača na PRO ugovoru a ostali mogu biti na amatetskim
Zar taj podatak nisi znao? To ti je ujedno za vrijeme corone ja msm da se olakša klubovima
Na taj fazon i rade većina ekipa u pl tipa radnik Rudar Sloga pa čak i zeljo
Truhlo je napisao/la: ↑23 kol 2025, 21:49
Solidna posjeta u Bijeljini, može se pisat 2 milje od oka. Strašan tempo igre u PL, kopa libertadores u odnosu na danas duvno protiv hadžića.
Velež nabio Radnik u 16 metara, ako naši gledaju, recept kako sutra trebaju raditi presing i izaći sa mudima i pokazati ko je gazda i ko ide po titulu.
Nemoj da pokazujemo ko je gazda ko Velež hahahaha
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Znaš šta sam jučer saznao, a mislio sam da nije tako
Premijer liga je poluprofesionalna liga, moraš imati samo 11 igrača na PRO ugovoru a ostali mogu biti na amatetskim
Zar taj podatak nisi znao? To ti je uvedeno za vrijeme corone ja msm da se olakša klubovima
Na taj fazon i rade većina ekipa u pl tipa radnik Rudar Sloga pa čak i zeljo
Truhlo je napisao/la: ↑23 kol 2025, 21:49
Solidna posjeta u Bijeljini, može se pisat 2 milje od oka. Strašan tempo igre u PL, kopa libertadores u odnosu na danas duvno protiv hadžića.
Velež nabio Radnik u 16 metara, ako naši gledaju, recept kako sutra trebaju raditi presing i izaći sa mudima i pokazati ko je gazda i ko ide po titulu.
Nemoj da pokazujemo ko je gazda ko Velež hahahaha
Koga Truhlo pohvali,automatski nema napretka 40 dana
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."