Premijer liga - aktuelno

Redbull

Re: Premijer liga - aktuelno

Post Postao/la Redbull »

Truhlo je napisao/la: 15 kol 2025, 22:51
Redbull je napisao/la: 15 kol 2025, 22:43 Moramo sto prije uci u pl, ovakvi derbiji nam trebaju da ovo sve digne. Samo ima caka, moramo uci spremni i konkurentni bar za sredine tabele.
Ma možemo brate glat biti konkurentni, mora grad samo od naredne godine povećati na bar 600k, kanton 900k, klub u PL minimum će napraviti 1,5m, ukupno za prvu sezonu glat 3 miliona KM.

Bez dugova, repova iz prošlosti, hladno možemo se potuči sa Slogom, Posušjem, Radnikom, Prijedorom ili ko god uđe is RS.

Jbt liga 10 je baš pun pogodak, pa imali bi željkana, sarajevo pun stadion na jesen i proljeće. Dodaj još Velež, Borac, Ustasciu koji bi imali isto 200, 300 gostujućih na Bilinom, pa gorilo bi skoro svako kolo :(
Sigurno da bi, plus pl sto nosi svoje benefite. A ovi derbiji svako drugo kolo na BP bi probudilo ove nase uspavane ljepotice. Kako god bilo, vjerujem da derbi utakmice opusteno mozemo 7-8000 imati na stadionu, uzmimo x 10km = 70-80.000KM

Ako budemo u prilici napasti pl ove sezone, baciti sve karte na to, nemamo sta vise cekati.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Redbull je napisao/la: 15 kol 2025, 23:00
Redbull je napisao/la: 15 kol 2025, 22:43 Moramo sto prije uci u pl, ovakvi derbiji nam trebaju da ovo sve digne. Samo ima caka, moramo uci spremni i konkurentni bar za sredine tabele.
Ma možemo brate glat biti konkurentni, mora grad samo od naredne godine povećati na bar 600k, kanton 900k, klub u PL minimum će napraviti 1,5m, ukupno za prvu sezonu glat 3 miliona KM.

Bez dugova, repova iz prošlosti, hladno možemo se potuči sa Slogom, Posušjem, Radnikom, Prijedorom ili ko god uđe is RS.

Jbt liga 10 je baš pun pogodak, pa imali bi željkana, sarajevo pun stadion na jesen i proljeće. Dodaj još Velež, Borac, Ustasciu koji bi imali isto 200, 300 gostujućih na Bilinom, pa gorilo bi skoro svako kolo :(
Sigurno da bi, plus pl sto nosi svoje benefite. A ovi derbiji svako drugo kolo na BP bi probudilo ove nase uspavane ljepotice. Kako god bilo, vjerujem da derbi utakmice opusteno mozemo 7-8000 imati na stadionu, uzmimo x 10km = 70-80.000KM

Ako budemo u prilici napasti pl ove sezone, baciti sve karte na to, nemamo sta vise cekati.
Ma napadamo mi PL već ove sezone, samo čorav ne vidi... Bez nekih najava, u tišini, dobra se ekipa napravila.

Ako budemo u 5 bodova na jesen, idu 3, 4 rutonje na zimu, da pometu nikad bolji raspored na proljeće.

Protiv Igmana u predzadnjem kolu se slavi titula pred 13600 sociosa :grljenje:
phillies

Post Postao/la phillies »

Nego, kupite vi prnje sa ove teme, nije ovo jos za nas :lol: :lol: :lol: Mi prijateljsku u Vitezu igramo sutra, kakva Premijer Liga.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Truhlo je napisao/la: 15 kol 2025, 23:04
Redbull je napisao/la: 15 kol 2025, 23:00

Ma napadamo mi PL već ove sezone, samo čorav ne vidi... Bez nekih najava, u tišini, dobra se ekipa napravila.

Ako budemo u 5 bodova na jesen, idu 3, 4 rutonje na zimu, da pometu nikad bolji raspored na proljeće.

Protiv Igmana u predzadnjem kolu se slavi titula pred 13600 sociosa :grljenje:
Na papiru imamo finu ekipu, nadat se samo da sve bude kako treba i do zime budemo konkurentni za prvo mjesto i onda punim gasom na proljece. Joj ne smijem ni pomisliti proljece, mi u punom naletu, prva pozicija... aaawwwww 😍😍
Redbull

Post Postao/la Redbull »

phillies

Mogu oni igrat PL, al Prva Federalna je njima ostala u venama :D :D
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Redbull

Post Postao/la Redbull »

phillies je napisao/la: 16 kol 2025, 21:46 Mogu oni igrat PL, al Prva Federalna je njima ostala u venama :D :D
Suti, da i nama ne ostane :mrgreen:
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Jes dobar premijeršip sa 10 klubova, strahota :pray: Naredno kolo željkan-ustascia i borac-sarajevo.

Još kad se vrati slavni legendarni Čelik iz Zenice i Gorki iz Tuzle, svako kolo po 2, 3 derbija u kost sa noževima i čakijama :pray:

Idealna liga 10: ustascia, sarajevo, borac, željkan, velež, široki, čelik, gorki i 2 kante za nabijanje gol razlike :grljenje:

Da hoće ona smrdljiva sloga ispasti... 500 ljudi ih gleda :oops:
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Pa ovom posušju bi gornji rahić složio 3 komada, jbt dan na što potroši 2 sata života, mrtvo posušje i usrani prijedor koji je došao po pišljivi bod :oops:
phillies

Sto to sebi radis? :D

Najavljivali da Posusje pravi evropski tim, te dovodjenja pred samo prvenstvo, te ovo te ono...a izgleda bice prvi kandidat za ispadanje.
Samo Čelik zenički !!!

Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

phillies je napisao/la: 22 kol 2025, 23:33 Sto to sebi radis? :D

Najavljivali da Posusje pravi evropski tim, te dovodjenja pred samo prvenstvo, te ovo te ono...a izgleda bice prvi kandidat za ispadanje.
Skautiranje lige i protivnika sa kojima će slavni legendarni Čelik iz Zenice igrati naredne sezone :srce:
phillies

Truhlo je napisao/la: 23 kol 2025, 15:25

Skautiranje lige i protivnika sa kojima će slavni legendarni Čelik iz Zenice igrati naredne sezone :srce:
Zato si ti za koplje ispred drugih :pray: 8-)
Samo Čelik zenički !!!

Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

phillies je napisao/la: 23 kol 2025, 15:35
Truhlo je napisao/la: 23 kol 2025, 15:25

Zato si ti za koplje ispred drugih :pray: 8-)
Znaš šta sam jučer saznao, a mislio sam da nije tako :mrgreen:

Premijer liga je poluprofesionalna liga, moraš imati samo 11 igrača na PRO ugovoru a ostali mogu biti na amatetskim :pray:
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Večeras skautiramo Radnik i treći put ove sezone Velež :srce:
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Solidna posjeta u Bijeljini, može se pisat 2 milje od oka. Strašan tempo igre u PL, kopa libertadores u odnosu na danas duvno protiv hadžića.

Velež nabio Radnik u 16 metara, ako naši gledaju, recept kako sutra trebaju raditi presing i izaći sa mudima i pokazati ko je gazda i ko ide po titulu.
Odgovori