Izvest njih troicu 2 poluvrijeme i sakrit loptu svima
NK Čelik
-
Re: NK Čelik
Druže jel tebi žena izvrati naopako majicu kad se pere takav tip majica sa slikom ili ti sebi kad pereš?Ako je samo baciš kako stoji na tebi nije ni čudo.Ja imam tu majicu čim je izašla kupio je i nikad se nije ogulila.Zenickidokosti je napisao/la: ↑19 kol 2025, 00:43 Što se tiče ovog fanshopa imam zamjerku i za kvalitet pojedinih artikala.Uzeo sam par majci i nakon prvog pranja su odma izblijedile,majica "NESALOMLJIV" svaki dan se sve više i više guli.
A ta majica je cini mi se bila oko tridesetak km sto uopšte nije puno,al opet kvalitet mora biti bolji.
Nadamo se u ovih par dana Here we go King to NK Čelik

Pa onda nakon Travnika
https://youtu.be/z8KntdqYvPM?si=LmEK9GLmAKdBjeE8
Jel ovo Čerim u delirijumu na drugoj slici

Joj clickbaita
Cuj Burekovic i Palackic ne konkurisu

Cuj Burekovic i Palackic ne konkurisu

Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Igraci ako čitate forum, a znam da čitate imam jednu malu poruku za vas ZGAZITE IH
-
Mogli su i povrijedjenog Jusica dodat na spisak haha.
Kako saznaje SportBC NK Travnik je za ovaj meč štampao 4.000 ulaznica. Za goste iz Zenice namijenjeno je 2.500 ulaznica, dok je za domaće namijenjeno 1.500 ulaznica.
Zaradice Travnik na nama kao za citavu polusezonu al halal im svaka marka ako uzmemo 3 boda hehe.
-
Ako izgubimo pred 2.500-3.000 ljudi na gostovanju u drugoj ligi nase igrace treba bicovati, 100% sam ozbiljan.
-
Jos jedna izjava iz rubrike zasto igraci za isti novac biraju drugi klubRubikovaKocka je napisao/la: ↑19 kol 2025, 18:29 Ako izgubimo pred 2.500-3.000 ljudi na gostovanju u drugoj ligi nase igrace treba bicovati, 100% sam ozbiljan.
Parole po gradu samo s ovom rečenicom
ZGAZITE IH!
ZGAZITE IH!