NK Čelik

samocelik

Re: NK Čelik

Post Postao/la samocelik »

Moj kumara zabija na Piroti za 3 boda za moj 30 rođendan, pa da svi poludimo. :mrgreen:
Jebe mi se ko će igrati i u kakvoj formaciji, ako bude sve kako treba i ako Čelik igra rock and roll :rock:
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Cinvict35 je napisao/la: 18 kol 2025, 20:34
Redbull je napisao/la: 18 kol 2025, 20:10
Ali45 je napisao/la: 18 kol 2025, 19:29 Haman napadač zaglavio na Romaniji pa nije potpisao još :vješanje:
Jos se pregovori vode
Sta se vode toliko pregovori nedolazi Salah :mrgreen: ako je taj iz NP sto nije odigrao minute neznam sta se toliko vodi jedino ako smo zapeli da ga ne placamo mi osim hrane i spavanja :mrgreen: .
Salu na stranu ako se i ne dovede nema veze dpbro je ovo , top.
Moje misljenje da se treba na zimu pripremat da se eventualno dovedu 2 ili 3 stranca gdje bude najvise skripalo ali da budu bas prevaga na terenu
Zapeli oko hranarine, nasi nude u velmi, a on hoce u opatiju.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Redbull je napisao/la: 18 kol 2025, 20:38
Cinvict35 je napisao/la: 18 kol 2025, 20:34
Redbull je napisao/la: 18 kol 2025, 20:10

Jos se pregovori vode
Sta se vode toliko pregovori nedolazi Salah :mrgreen: ako je taj iz NP sto nije odigrao minute neznam sta se toliko vodi jedino ako smo zapeli da ga ne placamo mi osim hrane i spavanja :mrgreen: .
Salu na stranu ako se i ne dovede nema veze dpbro je ovo , top.
Moje misljenje da se treba na zimu pripremat da se eventualno dovedu 2 ili 3 stranca gdje bude najvise skripalo ali da budu bas prevaga na terenu
Zapeli oko hranarine, nasi nude u velmi, a on hoce u opatiju.
Potpuno ga razumijem u Opatiji ima graha u velmi sve suha hrana :mrgreen:
limvolikce

Post Postao/la limvolikce »

Treba se malo spustiti, ipak. Ko je gledao pripremne jasno je da se na Piroti nećemo baš prošetati. Da imamo šanse, imamo, ali da si 100% siguran da ćeš ih nadigrati - nikako. Sve tri opcije rezultata (1-X-2) su procentualno podjednako moguće. Jebeno će biti ako krenemo iz minusa (npr. sudija na njihovoj strani - što je više nego za očekivati), i uz to jedan vezan baksuzluk, pušimo tekmu garant... Bude li sve pošteno, onda imamo veće šanse jer smo tamo kao domaćini. Očekujte najgore moguće ponašanja njihovog tima, ono u Vitezu neće biti ništa u poređenju - to je njima najveći adut i na to će ići, provokacije, opstrukcije, lomljenje kostiju i sl. Vidjet ćemo je li šta psiholog radio po tom pitanju, kako to prevazići. :)
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

Dario Damjanovic novi trener Igmana.
Treba ga bas "toplo domaćinski" dočekat na Bilinom.
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

Vidim sutra neki zajednicki rucak uprave klubova...Meni mrzeg kluba u ovoj ligi nema,a posebno indijanci gerilci!S njima nikakvu saradnju ne zelim.Ono paljenje salova obice im se od nos kad tad!Bilo im je pred Harijem,bice im opet.Samo u kost travnicke tornjake I na terenu I na tribinama.
R0b

Post Postao/la R0b »

R0B1J4SH je napisao/la: 18 kol 2025, 22:39 Dario Damjanovic novi trener Igmana.
eh jbg "ŽIVOT IDE DALJE" :lol: :lol: :lol: :lol:
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Jebo mu ja mater!!! 8 bodova osvoijo 50000 km uzeo! Po bodu uzeo para vise nego da je Barcelonu vodio!!!
Naserem mu se u usta kad me proljev protjera od tepsije kljukuse i litre kiselog mlijeka!!
Zenicanin988

Post Postao/la Zenicanin988 »

Rz88 je napisao/la: 18 kol 2025, 20:12 Apel za upravu da profite prodaju sezonskih do 30.8. i prve utakmice na Bilinom. Nema smisla do Travnika prodavati, a pogotovo jer pobjeda u Travniku koze donijeti i lijep broj novih clanskih i sezonskih. Mora se izvrsiti i pritisak na nabavku dresova da budu dostupni dan ili dva do Tomislava. Moramo spremni docekati pobjedu i sve sto ono ona nosi
Slazem se.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!

Sanjam sretno Bilinooo!!!
phillies

Post Postao/la phillies »

Sto se tice sezonskih, potpuno se slazem. Iskoristiti dodatnih sedam dana za prodaju, pogotovo u slucaju povoljnog rezultata u Travniku. Za dresove, teska prica. Daj Boze do kraja septembra da ih bude...Nazalost, ovo je bas fula bila sto se tice Fundusa.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Zenickidokosti

Post Postao/la Zenickidokosti »

Što se tiče ovog fanshopa imam zamjerku i za kvalitet pojedinih artikala.Uzeo sam par majci i nakon prvog pranja su odma izblijedile,majica "NESALOMLJIV" svaki dan se sve više i više guli.
A ta majica je cini mi se bila oko tridesetak km sto uopšte nije puno,al opet kvalitet mora biti bolji.
FliX

Post Postao/la FliX »

Zamorano je napisao/la: 18 kol 2025, 22:51
Jebo mu ja mater!!! 8 bodova osvoijo 50000 km uzeo! Po bodu uzeo para vise nego da je Barcelonu vodio!!!
Naserem mu se u usta kad me proljev protjera od tepsije kljukuse i litre kiselog mlijeka!!
Trebo si prije na po' sata, pojest saku sljiva i zalit sa casom hladne vode... pa tek onda to "slano". :lol:
Milicajac

Post Postao/la Milicajac »

Bojo još bez kluba, trenira sa NK Kiseljak. Ne znam koliko traži i je li se uopšte pregovaralo s njim, dobro bi nam došao...
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

Milicajac je napisao/la: 19 kol 2025, 09:05 Bojo još bez kluba, trenira sa NK Kiseljak. Ne znam koliko traži i je li se uopšte pregovaralo s njim, dobro bi nam došao...
Nema mjesta za njega hehe, mora i neko od ovih u21 igrati. Al bilo bi zanimljivo vidjeti vezu Kalesic-Bojo-Delic i kako bi to izgledalo na terenu.
FliX

Post Postao/la FliX »

Brotherze je napisao/la: 19 kol 2025, 09:38
Milicajac je napisao/la: 19 kol 2025, 09:05 Bojo još bez kluba, trenira sa NK Kiseljak. Ne znam koliko traži i je li se uopšte pregovaralo s njim, dobro bi nam došao...
Nema mjesta za njega hehe, mora i neko od ovih u21 igrati. Al bilo bi zanimljivo vidjeti vezu Kalesic-Bojo-Delic i kako bi to izgledalo na terenu.
slika
Odgovori