Jebe mi se ko će igrati i u kakvoj formaciji, ako bude sve kako treba i ako Čelik igra rock and roll

Zapeli oko hranarine, nasi nude u velmi, a on hoce u opatiju.Cinvict35 je napisao/la: ↑18 kol 2025, 20:34Sta se vode toliko pregovori nedolazi Salahako je taj iz NP sto nije odigrao minute neznam sta se toliko vodi jedino ako smo zapeli da ga ne placamo mi osim hrane i spavanja
.
Salu na stranu ako se i ne dovede nema veze dpbro je ovo , top.
Moje misljenje da se treba na zimu pripremat da se eventualno dovedu 2 ili 3 stranca gdje bude najvise skripalo ali da budu bas prevaga na terenu
Potpuno ga razumijem u Opatiji ima graha u velmi sve suha hranaRedbull je napisao/la: ↑18 kol 2025, 20:38Zapeli oko hranarine, nasi nude u velmi, a on hoce u opatiju.Cinvict35 je napisao/la: ↑18 kol 2025, 20:34Sta se vode toliko pregovori nedolazi Salahako je taj iz NP sto nije odigrao minute neznam sta se toliko vodi jedino ako smo zapeli da ga ne placamo mi osim hrane i spavanja
.
Salu na stranu ako se i ne dovede nema veze dpbro je ovo , top.
Moje misljenje da se treba na zimu pripremat da se eventualno dovedu 2 ili 3 stranca gdje bude najvise skripalo ali da budu bas prevaga na terenu
Jebo mu ja mater!!! 8 bodova osvoijo 50000 km uzeo! Po bodu uzeo para vise nego da je Barcelonu vodio!!!
Slazem se.Rz88 je napisao/la: ↑18 kol 2025, 20:12 Apel za upravu da profite prodaju sezonskih do 30.8. i prve utakmice na Bilinom. Nema smisla do Travnika prodavati, a pogotovo jer pobjeda u Travniku koze donijeti i lijep broj novih clanskih i sezonskih. Mora se izvrsiti i pritisak na nabavku dresova da budu dostupni dan ili dva do Tomislava. Moramo spremni docekati pobjedu i sve sto ono ona nosi
Trebo si prije na po' sata, pojest saku sljiva i zalit sa casom hladne vode... pa tek onda to "slano".
Nema mjesta za njega hehe, mora i neko od ovih u21 igrati. Al bilo bi zanimljivo vidjeti vezu Kalesic-Bojo-Delic i kako bi to izgledalo na terenu.