Uz Horica bio najboljiCinvict35 je napisao/la: ↑17 kol 2025, 13:58Durmis je juce uz Horicq nqjbolji bio par puta probio imao 4 sqnse jedann zabio, neznam sta ti hoces od igraca da igra na istom nivou i ritmu i to na pripremama u prijateljskoj utakmici 90+minuta dq zabije hettrik i 4 asistencijeMrAdislic je napisao/la: ↑17 kol 2025, 12:46 Meni je drugo jako lose bilo, nekako je bila igra na rezultat u prijateljskoj sto nema logike.
Prvo nije bilo lose,sakrila im se lopta, ne znam jeli ovo bas prvi tim Viteza.
Tesko smo prebacivali loptu do napadaca, ali smo kontrolisali igru, to je i razlog zasto smo doveli dva kvalitetna vezna da prenesu tu loptu dalje, a ne da se dodajemo u krug.
Drugo uopste nismo bili bolji od njih. Durmis i Ali su u drugom ocaj bili, ni promil sanse da startaju nekad, samo rotacija..mali Jamakovic trci jako puno, nekad bez mozga, ali ta trka ga moze odrzati u finoj rotaciji i mislim da moze dobro doci.
Hora ocekivano dominantan i Masetic uz njega moze fino rasti.
Svidja mi se kako Culov konstantno galami i pozicionira ih sve na terenu.
Riad mali je umjetnik s nasih pasnjaka, kad god primi onu loptu ljepota ga je gledat, a onako mlad..samo znat s njim pametno.
Sve u svemu meni je moglo bolje, ali su falila 4 standardna i to vodje ekipe sto ce biti, pa ce to biti potpuno razlicito.
Daj Oparu da podivljamo....
Par puta probio? Imao 4 sanse? Ne znam bgm gdje si to izvuko..jeli mozda ubrajas u sansu kad je golman proletio pored njega, a on na prazan dodao njima.
Nemora ni zabit ako odigra kako treba, a ono nije bilo kako treba..pogotovo u drugom.
Mislim za klupe je dobar da uleti pred kraj kao sto ce i biti.