NK Čelik

Cinvict35

Re: NK Čelik

Post Postao/la Cinvict35 »

Kontras'88 je napisao/la: 18 kol 2025, 07:14
Cinvict35 je napisao/la: 17 kol 2025, 23:44
Kontras'88 je napisao/la: 17 kol 2025, 21:43
Druze veze on nema
Ja znam dq mi nemamo ipqk on jede hljeb od fudbala :mrgreen:
Imq svako svoje pravo na misljenje ali u subotu je bio jedam od bolji, poslije horica.Kako bi onda ocijenio druga dva krila napadaca Marina i Jamakovica ako on nema pojma :grljenje:
Marin nista nije pokazao, dok je Jamakovic bolji za klasu i od jednog i drugog, covjek kad primi loptu vidis odmah razliku.
Ne trebam ja jest hljeb od fudbala da vidim ko je amater, a ko ima ono nesto.
Koliko je imao sansi , prodora , driblinga , asistencija , golova cuj zna cim primi loptu hahhahah.Ja sam pisao momku za generalku opcenito da je Durmis bio najopasniji i uostalom dao je i go imao par dobri prilika i to mu nemoze niko oduzet ni ti ni ja a sad sta ce bit na iducim tekmama vidjecemo a da je Jamakovic ist bolji i nije
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Sastav prošle sezone na piroti:
Durmo, Jusić, Musa, Rašević, Bajramović, Vardo, Tabaković, Međuseljac, Martinović, Smajlović, Mašić. Još su igrali Džanković, Ahmetspahić, Prguda, Bašić :oops:

Potencijalni sastav ove sezone:
Ćulov, Sivac, Horić, Mašetić, Smajlović, Hodžić, Vardo, Delić, Popović, Šerex, Jamaković. Klupa, a možda i starteri: Kalesić, Mašić, Durmiš, Međuseljac :pray:
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Kad na ovu klupu dodamo još povrijeđene Burekovića i Jusića, jbt Telalovića sam zaboravio :pray: plus Babić, Spahić, plus Nigerija :srce:

Hoćemo titulu :!:
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

slika

Kad zabije gorkom pa skoči na ogradu u zagrljaj 500 sociosa :alkohol:
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Cinvict35 je napisao/la: 18 kol 2025, 09:10
Kontras'88 je napisao/la: 18 kol 2025, 07:14
Cinvict35 je napisao/la: 17 kol 2025, 23:44
Ja znam dq mi nemamo ipqk on jede hljeb od fudbala :mrgreen:
Imq svako svoje pravo na misljenje ali u subotu je bio jedam od bolji, poslije horica.Kako bi onda ocijenio druga dva krila napadaca Marina i Jamakovica ako on nema pojma :grljenje:
Marin nista nije pokazao, dok je Jamakovic bolji za klasu i od jednog i drugog, covjek kad primi loptu vidis odmah razliku.
Ne trebam ja jest hljeb od fudbala da vidim ko je amater, a ko ima ono nesto.
Koliko je imao sansi , prodora , driblinga , asistencija , golova cuj zna cim primi loptu hahhahah.Ja sam pisao momku za generalku opcenito da je Durmis bio najopasniji i uostalom dao je i go imao par dobri prilika i to mu nemoze niko oduzet ni ti ni ja a sad sta ce bit na iducim tekmama vidjecemo a da je Jamakovic ist bolji i nije
Zašto imam osjećaj da će ove sezone Durmiš i Međuseljac poluditi i klupirati Marina i Delića? :lol:
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Delica nece, jer ce ovaj igrati 8, a Ali vecinom igra 10. Jedino moze Kalesica klupirati koji igra 10 :D Telalovic ce klupirati Delica :lol:
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

prisonbreak je napisao/la: 18 kol 2025, 09:42 Delica nece, jer ce ovaj igrati 8, a Ali vecinom igra 10. Jedino moze Kalesica klupirati koji igra 10 :D Telalovic ce klupirati Delica :lol:
Delić igra 10, a Kalesić 8. Igrao je Delić 8 kad nije bilo Telalovića i Kalesića...

Stvarno fantazija od ekipe, još ovaj omaleni uglješa iz pazara i idemo se potuči za titulu :srce:

Samo me strah ovog Cruza iz Travnika, ako se sjećate u Nemili kad smo igrali protiv Radnika iz Bijeljine, zabio nam golčinu samo takvu...

Da sam Bojan, Hodžića staviti desnog zadnjeg veznog, Vardu lijevo, kad sivac ode u napad, mora neko ostati dole da zatvori Cruza koji igra lijevo krilo. Hodžiću ako moraš dobiti crveni ko u Srebreniku barem ga polomi da ga nose u bolnicu :lol:
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Truhlo je napisao/la: 18 kol 2025, 09:13 Sastav prošle sezone na piroti:
Durmo, Jusić, Musa, Rašević, Bajramović, Vardo, Tabaković, Međuseljac, Martinović, Smajlović, Mašić. Još su igrali Džanković, Ahmetspahić, Prguda, Bašić :oops:

Ćulov, Sivac, Horić, Mašetić, Smajlović, Hodžić, Vardo, Delić, Popović, Šerex, Jamaković. Klupa, a možda i starteri: Kalesić, Mašić, Durmiš, Međuseljac :pray:
A truhlo nemoze sastavit prvi 11 :mrgreen: ja nam slatki muka
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Pripremite se za posljednji potpis ovog prelaznog roka.

Rock n' likČe baby :rock:
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Cinvict35 je napisao/la: 18 kol 2025, 09:59

Ne možeš stvarno :pray: Šta god na papir staviš, nekako bolji ostanu na klupi :lol: Joj da nema ovog u21 pravila, bez poraza bi ligu uzeli :lol:
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Redbull je napisao/la: 18 kol 2025, 09:59 Pripremite se za posljednji potpis ovog prelaznog roka.

Rock n' likČe baby :rock:
Za potpis spremni :rock:
phillies

Post Postao/la phillies »

Kakvih 11, meni i na 18 kriza :) :)
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

phillies je napisao/la: 18 kol 2025, 10:02

Kakvih 11, meni i na 18 kriza :) :)
20 je u zapisniku :mrgreen:

Mislio sam da pratiš babuku u propozicijama takmičenja, al još se mora pure pojesti :lol:
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Vidi se ogromna razlika u timu, pogotovo klupa je neuporedivo jaca. Dodaj tome jos Burekovica i Jusica od zime, imamo se cemu nadati. Mene samo strah onog naseg nafuravanja, pa izgorimo cim krenemo. Kako je poceo prelazni rok, odlicno je zavrsio.
KenoRob

Post Postao/la KenoRob »

Ovaj vikend igra Celikkkk
Odgovori