Ja stavljam 18, a tebi svaka cast hahahahahaahhaah
NK Čelik
Re: NK Čelik
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Barem do nedjelje smo mirni

Ako dobijemo na piroti, ide euforija do neba, brojat će se hiljade rutonja i ženturača protiv duvna. Još prva domaća, još jedan sexy noćni termin, aaaaaaaaaaaaaaa

Prva tri kola 9 bodova na kontu, ne smijem ni pomisliti koje bi to ludilo bilo. Psiholog bi se morao angazovati, da igracima spusta adrenalin, inace bi 5 cm iznad zemlje lebdili kada krene huk zenturaca sa zapada.Truhlo je napisao/la: ↑18 kol 2025, 10:16Barem do nedjelje smo mirni![]()
Ako dobijemo na piroti, ide euforija do neba, brojat će se hiljade rutonja i ženturača protiv duvna. Još prva domaća, još jedan sexy noćni termin, aaaaaaaaaaaaaaaJoš ovjeriti 3 boda sa pirote i ići ugasiti gorki sa prvog mjesta i 6 bodova
![]()
Imamo u klubu psihologa i nutricionistuRedbull je napisao/la: ↑18 kol 2025, 10:33Prva tri kola 9 bodova na kontu, ne smijem ni pomisliti koje bi to ludilo bilo. Psiholog bi se morao angazovati, da igracima spusta adrenalin, inace bi 5 cm iznad zemlje lebdili kada krene huk zenturaca sa zapada.Truhlo je napisao/la: ↑18 kol 2025, 10:16Barem do nedjelje smo mirni![]()
Ako dobijemo na piroti, ide euforija do neba, brojat će se hiljade rutonja i ženturača protiv duvna. Još prva domaća, još jedan sexy noćni termin, aaaaaaaaaaaaaaaJoš ovjeriti 3 boda sa pirote i ići ugasiti gorki sa prvog mjesta i 6 bodova
![]()

Trebamo mi na forumu loptu spustati a nw 9 bodova prizivati prva tri kola. Mozes biti bolji pet puta kad te sudija,teren,udaranje spuste na zemlju ili neka frljoka zato lagano nadajmo se devetki potajno alo racunajmo realno cetri,pet bodova prva tri kola
Pusti nas da imamo mokre snove bar ovu sedmicu

-
Onda ti nemas veze o fudbalu. Ziv zdrav bioCinvict35 je napisao/la: ↑18 kol 2025, 09:10Koliko je imao sansi , prodora , driblinga , asistencija , golova cuj zna cim primi loptu hahhahah.Ja sam pisao momku za generalku opcenito da je Durmis bio najopasniji i uostalom dao je i go imao par dobri prilika i to mu nemoze niko oduzet ni ti ni ja a sad sta ce bit na iducim tekmama vidjecemo a da je Jamakovic ist bolji i nijeKontras'88 je napisao/la: ↑18 kol 2025, 07:14Marin nista nije pokazao, dok je Jamakovic bolji za klasu i od jednog i drugog, covjek kad primi loptu vidis odmah razliku.
Ne trebam ja jest hljeb od fudbala da vidim ko je amater, a ko ima ono nesto.
Koja vlažnost u vazduhu

Daj nam Truhlo privih 11 u dvije formacije
Ćulov, Sivac, Horić, Mašetić, Smajlović (U21), Kalesić, Telalović (U21), Delić, Šero, Jamaković (U21), Mašić.
Durmo, Jusić, Hodžić (U21), Babić (U21), Bureković, Vardo, Palačkić (U21), Međuseljac, Popović, Durmiš, Spahić (U21).
A sta mislis umjesto Sere staviti Vardu, da zaigramo baklavu na sve ili nista
Culov- Sivac Horic Masetic Smajlovic - Vardo Telalovic Kalesic Delic - Masic Jamakovic ? Jest da bi nam bekovi pali nalon pola sata, al daj bar to pola sata da sataremo sve

Samo Čelik zenički !!!
Truhlo ovaj prvi sastav ti je top. Nadam se da cemo tako poceti pa onda kako se ko pokaze.
Ja bi ovaj sačuvao za tomislav, ne bih odmah od prve gurao telalovića zbog sirovina gore i kalesića jer je kasno došao. Hodžić i Vardo neka biju i tuku prvo poluvrijeme

Imamo baš puno opcija, slatke muke za stručni štab.
Gdje ćeš Šerexa dirati

Uz Horica bio najboljiCinvict35 je napisao/la: ↑17 kol 2025, 13:58Durmis je juce uz Horicq nqjbolji bio par puta probio imao 4 sqnse jedann zabio, neznam sta ti hoces od igraca da igra na istom nivou i ritmu i to na pripremama u prijateljskoj utakmici 90+minuta dq zabije hettrik i 4 asistencijeMrAdislic je napisao/la: ↑17 kol 2025, 12:46 Meni je drugo jako lose bilo, nekako je bila igra na rezultat u prijateljskoj sto nema logike.
Prvo nije bilo lose,sakrila im se lopta, ne znam jeli ovo bas prvi tim Viteza.
Tesko smo prebacivali loptu do napadaca, ali smo kontrolisali igru, to je i razlog zasto smo doveli dva kvalitetna vezna da prenesu tu loptu dalje, a ne da se dodajemo u krug.
Drugo uopste nismo bili bolji od njih. Durmis i Ali su u drugom ocaj bili, ni promil sanse da startaju nekad, samo rotacija..mali Jamakovic trci jako puno, nekad bez mozga, ali ta trka ga moze odrzati u finoj rotaciji i mislim da moze dobro doci.
Hora ocekivano dominantan i Masetic uz njega moze fino rasti.
Svidja mi se kako Culov konstantno galami i pozicionira ih sve na terenu.
Riad mali je umjetnik s nasih pasnjaka, kad god primi onu loptu ljepota ga je gledat, a onako mlad..samo znat s njim pametno.
Sve u svemu meni je moglo bolje, ali su falila 4 standardna i to vodje ekipe sto ce biti, pa ce to biti potpuno razlicito.
Daj Oparu da podivljamo....

Par puta probio? Imao 4 sanse? Ne znam bgm gdje si to izvuko..jeli mozda ubrajas u sansu kad je golman proletio pored njega, a on na prazan dodao njima.
Nemora ni zabit ako odigra kako treba, a ono nije bilo kako treba..pogotovo u drugom.
Mislim za klupe je dobar da uleti pred kraj kao sto ce i biti.