NK Čelik

Zenicanin988

Re: NK Čelik

Post Postao/la Zenicanin988 »

slika
😁
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!

Sanjam sretno Bilinooo!!!
znalac

Post Postao/la znalac »

phillies je napisao/la: 06 kol 2025, 20:56 Valjda je vezni nasao put do kampa na Kupresu. Smrklo se, a gore u sumi ima meda :lol: :lol: :lol:
KenoRob je napisao/la: 06 kol 2025, 19:05 Nista moram izvalit joju hahah
Znam sta cu nositi drugo kolo! Dobar dobar nema sta

Ma ti si jos i dobar, ja moram duplirati :vješanje:
Jel to za zenu? :rock:
phillies

Post Postao/la phillies »

Uh ako i ona kaze da hoce, moracu kredit dizati..Zasad samo ja i nasljednik.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Dres je top
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Za ovaj dres bi dao i 2 stoje :pivo: :tobože:
Must have :rock:
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

RubikovaKocka je napisao/la: 07 kol 2025, 11:00 Za ovaj dres bi dao i 2 stoje :pivo: :tobože:
Must have :rock:
Ne pretjerivat, dres je top ovako neznam danas cu ic uzet da vidim materijal jel bolji nego ovaj prosli, valjda bi morao bit za ove pare.
Realno dres je skup za obicnog zenickog insana a ko hoce on ce odvojit od usta i kupit ali nije bas jednostqvno pdvojit nekom 120km za dres
phillies

Idu dresovi ko djeca iz skole :rock: :rock: :rock:
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
laudrup

Post Postao/la laudrup »

Čim prije klub treba ostvariti konekciju sa Macronom direktno u italiji i preuzeti vlasništvo nad Fanshopom na bilo koji način. Mizerni dio marže vjerovatno pripada klubu, Fundus uzima sebi taj dio, ruku na srce oni trpe i obaveze plata radnika, direktora, prostora i dr.

Dres je fenomenalan, sad sam prolazio pored stadiona vidim ispred ljudi stoje čekaju u redu, dijaspora i Zenica ispoštovali :grljenje:
Redbull

Post Postao/la Redbull »

laudrup je napisao/la: 07 kol 2025, 12:01 Čim prije klub treba ostvariti konekciju sa Macronom direktno u italiji i preuzeti vlasništvo nad Fanshopom na bilo koji način. Mizerni dio marže vjerovatno pripada klubu, Fundus uzima sebi taj dio, ruku na srce oni trpe i obaveze plata radnika, direktora, prostora i dr.

Dres je fenomenalan, sad sam prolazio pored stadiona vidim ispred ljudi stoje čekaju u redu, dijaspora i Zenica ispoštovali :grljenje:
Sigurno da treba, opet mora se priznati da ovaj prelazni period nam je ovo extra bilo. U buducnosti sigurno da trebamo mi upravljati, jer do sada je puno nedostataka bilo, a najveci je sto nisu pokrenuli online fanshop.
Almir2018

Post Postao/la Almir2018 »

Dres je top bgmi
Ko ga moze priuštit sebi a ko ne moze ostaje da mu se divimo jbg haha
phillies

Da se ne skrene puno s teme, gdje je i sta radi novi vezni? :D :D
Nemoj da dodje 12.08, kad nasi sjednu u autobus da se vrate u Zenicu. Nek makar jednom s njima odradi trening na kupreskom zraku.
Samo Čelik zenički !!!

KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

phillies je napisao/la: 07 kol 2025, 13:55 Da se ne skrene puno s teme, gdje je i sta radi novi vezni? :D :D
Nemoj da dodje 12.08, kad nasi sjednu u autobus da se vrate u Zenicu. Nek makar jednom s njima odradi trening na kupreskom zraku.
Sad komplikuje ovaj test rutavosti inace bi vec potpisao. Cekaju se rezultati testa.
phillies

Garant pao sistem :lol:
Samo Čelik zenički !!!

Redbull

Post Postao/la Redbull »

Ako ima neko sa foruma da je kupio dres, neka bavi sliku dobru sa dijelom gdje su forumasi napisani :mrgreen:
goku

Post Postao/la goku »

Sto AI slike na akademiju, bas neprofesionalno djeluje…
Odgovori