NK Čelik
- Zenicanin988
Re: NK Čelik
Jel to za zenu?

Uh ako i ona kaze da hoce, moracu kredit dizati..Zasad samo ja i nasljednik.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
-
Za ovaj dres bi dao i 2 stoje

Must have

Must have

Ne pretjerivat, dres je top ovako neznam danas cu ic uzet da vidim materijal jel bolji nego ovaj prosli, valjda bi morao bit za ove pare.
Realno dres je skup za obicnog zenickog insana a ko hoce on ce odvojit od usta i kupit ali nije bas jednostqvno pdvojit nekom 120km za dres
Idu dresovi ko djeca iz skole

Samo Čelik zenički !!!
Čim prije klub treba ostvariti konekciju sa Macronom direktno u italiji i preuzeti vlasništvo nad Fanshopom na bilo koji način. Mizerni dio marže vjerovatno pripada klubu, Fundus uzima sebi taj dio, ruku na srce oni trpe i obaveze plata radnika, direktora, prostora i dr.
Dres je fenomenalan, sad sam prolazio pored stadiona vidim ispred ljudi stoje čekaju u redu, dijaspora i Zenica ispoštovali
Dres je fenomenalan, sad sam prolazio pored stadiona vidim ispred ljudi stoje čekaju u redu, dijaspora i Zenica ispoštovali

Sigurno da treba, opet mora se priznati da ovaj prelazni period nam je ovo extra bilo. U buducnosti sigurno da trebamo mi upravljati, jer do sada je puno nedostataka bilo, a najveci je sto nisu pokrenuli online fanshop.laudrup je napisao/la: ↑07 kol 2025, 12:01 Čim prije klub treba ostvariti konekciju sa Macronom direktno u italiji i preuzeti vlasništvo nad Fanshopom na bilo koji način. Mizerni dio marže vjerovatno pripada klubu, Fundus uzima sebi taj dio, ruku na srce oni trpe i obaveze plata radnika, direktora, prostora i dr.
Dres je fenomenalan, sad sam prolazio pored stadiona vidim ispred ljudi stoje čekaju u redu, dijaspora i Zenica ispoštovali![]()
Dres je top bgmi
Ko ga moze priuštit sebi a ko ne moze ostaje da mu se divimo jbg haha
Ko ga moze priuštit sebi a ko ne moze ostaje da mu se divimo jbg haha
Da se ne skrene puno s teme, gdje je i sta radi novi vezni?

Nemoj da dodje 12.08, kad nasi sjednu u autobus da se vrate u Zenicu. Nek makar jednom s njima odradi trening na kupreskom zraku.

Nemoj da dodje 12.08, kad nasi sjednu u autobus da se vrate u Zenicu. Nek makar jednom s njima odradi trening na kupreskom zraku.
Samo Čelik zenički !!!
-
Sad komplikuje ovaj test rutavosti inace bi vec potpisao. Cekaju se rezultati testa.
Garant pao sistem 

Samo Čelik zenički !!!
Ako ima neko sa foruma da je kupio dres, neka bavi sliku dobru sa dijelom gdje su forumasi napisani 

Sto AI slike na akademiju, bas neprofesionalno djeluje…