NK Čelik

Truhlo

Re: NK Čelik

Post Postao/la Truhlo »

Zamorano je napisao/la: 19 srp 2025, 07:27
Truhlo je napisao/la: 18 srp 2025, 23:46
Zamorano je napisao/la: 18 srp 2025, 23:40

Ma sta vas handri pravilo u21? Pa svaki klub pocne s trojicom u21! Samo je bitno imat kvalitetnije u21 od protivnika.Sad na primjer nasa trojica u21 ako su kvalitetnija od protivnickih u21 znate li kolika je to ogromna prednost na terenu.Sad ako imas trojicu u21 tipa Ahmetspahica svaku tekmu si ga popusio :mrgreen: Ali ako imas trojku u21 Jamal,Pedri,Sancez :lol: eeee onda si ga svaku tekmu dobio ;)
Zato je vazan kvalitet u21 momaka ;) Ti ako imas u startu bolju trojku u21 od protivnika ti si onda gazda na terenu,tako treba gledat to pravilo,jer tri igraca su 28% ekipe!
Jest u teoriji, u praksi ide dvostruka izmjena na poluvremenu, gdje se vade 2 U21 igrača, a ulaze rutonje. Nit je rutonjama dobro što sjede na klupi, niti mlađim igračima koji se ubijaju u pojam, igraju što su U a ne što imaju kvalitet.

Evo pogledaj našu ekipu, samo Smajlović je zasluženi prvotimac, Hodžića ubaciš moraš žrtvovati ili Mašetića ili Vardu. Ubaciš Jamakovića npr, žrtvuješ Šeru, Popovića ili Mašića. Igra ti dijete, a troduplo skuplji rutonja sjedi na klupi.
Pravilo je da pocnu tri igraca u21 i da zavrsi tekmu jedan u21,ne pise nigdje da cekas poluvrijeme da mjenjas dvojicu u21.Ja bi u 10toj sekundi izveo dvojicu u21 i uveo skupe rutonje :D Jos bi reko i delegatu popusi mi sta mi mozes :mrgreen:
Najmanje 3 U21 moraju biti na terenu cijelo prvo poluvrijeme, tako da pored Burekovića još 2 rutonja će sjediti na klupi :lol:
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

samocelik je napisao/la: 19 srp 2025, 07:29 Može li se očekivati realni rast prosjeka na tribinama tokom predstojeće sezone?
Trebalo bi, dosta kvalitetnija i atraktivnija liga ove godine.

Ide danas 500 rutonja i ženturača :mrgreen:
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Ko ce biti skaut foruma danas na utakmici? Zelimo detaljan izvjestaj i status rutonja.
samocelik

Post Postao/la samocelik »

Redbull je napisao/la: 19 srp 2025, 10:26 Ko ce biti skaut foruma danas na utakmici? Zelimo detaljan izvjestaj i status rutonja.
Ja se ježim od ovakvih utakmica. Danas ako odem do stadiona odoh na pivu i po sezonske. Eventualno 20 minuta loptanja. Nit se može vidjeti danas neka igra nit zalaganje nit taktika. Teške noge, bit će vruće :dislike:
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Redbull je napisao/la: 19 srp 2025, 10:26 Ko ce biti skaut foruma danas na utakmici? Zelimo detaljan izvjestaj i status rutonja.
Biće izvještaj, nadam se da će Regoje gurnuti ove nove igrače od prve minute, da vidimo kakvi su.

Durmo, Sivac, Hodžić, Babić, Bureković, Telalović, Delić, Palačkić, Durmiš, Jamaković i daj kakvog juniora, možda i golman juniora da brani.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Truhlo je napisao/la: 19 srp 2025, 11:00
Biće izvještaj, nadam se da će Regoje gurnuti ove nove igrače od prve minute, da vidimo kakvi su.

Durmo, Sivac, Hodžić, Babić, Bureković, Telalović, Delić, Palačkić, Durmiš, Jamaković i daj kakvog juniora, možda i golman juniora da brani.
Najvise me zanima ovaj Jamakovic,zasticeno godiste moze igrat spica i desno krilo ,taman da popuni dvije kriticne pozicije a ima ti neki golova i vec 2 sezone u 1LF
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Cinvict35 je napisao/la: 19 srp 2025, 11:13
Truhlo je napisao/la: 19 srp 2025, 11:00

Najvise me zanima ovaj Jamakovic,zasticeno godiste moze igrat spica i desno krilo ,taman da popuni dvije kriticne pozicije a ima ti neki golova i vec 2 sezone u 1LF
Valjda je još tu na probi? I onaj Tabak isto, baŝ bi volio da vidim ove nove i naše juniore, da vidimo te tigrove, lavove, mašinerije :lol:

I naravno prvo po sezonske :grljenje: moglo bi biti gužve u fan shopu danas :mrgreen:
RealMadrid

Post Postao/la RealMadrid »

09.08. na Kupresu pripremna utakmica protiv Igmana iz Konjica.
phillies

Post Postao/la phillies »

Odlicno sto je omogucena prodaja sezonskih i subotom, zbog raje koja ne moze radnim danom. Eto danas, lijep dan, dijete (ko ima) za ruku, i pravac fan shop, sezonska i lagano na tekmu.

NAPRIJED CELIK!!!

PS. Slijedeca desavanja su u cetvrtak kad je izvlacenje parova. Da vidimo s kim otvaramo pohod na PL :) Osim ako nas iz kluba ne iznenade nekim novim autogramom do tad :)

AJMO DEBLOKADERI !!!

:rock: :rock: :rock:
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
JonSnow

Post Postao/la JonSnow »

Čeka se online prodaja i članskih, i sezonskih i fan artikala
Mislim da će interesovanje bit ogromno.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
phillies

JonSnow je napisao/la: 19 srp 2025, 12:26 Čeka se online prodaja i članskih, i sezonskih i fan artikala
Mislim da će interesovanje bit ogromno.
Nadam se da ce i stranica ozivjeti i da ce (bar sto se tice unosa podataka i azuriranja) biti "up to date".
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
FliX

Post Postao/la FliX »

Truhlo je napisao/la: 19 srp 2025, 08:22
samocelik je napisao/la: 19 srp 2025, 07:29 Može li se očekivati realni rast prosjeka na tribinama tokom predstojeće sezone?

Ocekivam nekih 2300 prosjek, obzirom da se podigla cijena karte. Sve opet zavisi od kupa koliko doguramo, ali gledajuci samo ligaske mislim 2300 prosjek.
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Prosjek ce nam zavisiti kakav start napravimo i kakve su ambicije, te od same igre na terenu, da ne bude udri rutonja, samo ubi nabij izbij.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

FliX je napisao/la: 19 srp 2025, 13:55
Truhlo je napisao/la: 19 srp 2025, 08:22

Ocekivam nekih 2300 prosjek, obzirom da se podigla cijena karte. Sve opet zavisi od kupa koliko doguramo, ali gledajuci samo ligaske mislim 2300 prosjek.
Ja se nadam nesto vise AKO se pojacamo sa jos ta 3 ili 4 top igraca budemo konkurentni za prvo mjesto citavu sezonu uz kup ,moze se nabacit 3000 cak i 3500 prosjek.
Dobre su ekipe u ligi a imas i 3 ili 4 bas jake tekme Sloboda Gosk Igman Stupcanica pa i Vitez , Tranvik
phillies

Nemamo vise gdje staviti 3-4 pojacanja, zbog pravila o 3 U21 igraca. Njih trojica, trojicu sto smo doveli, golman, Hora Vardo, Sero i Pop i to je to.

Slatkih li muka, Boze Boze :rock: :rock: :rock:

I ko je momak sa Celikove objave o danasnjoj utakmici. Gledao sam, ne lici ni na Tabaka ni na Jamakovica
Samo Čelik zenički !!!

Odgovori