Najmanje 3 U21 moraju biti na terenu cijelo prvo poluvrijeme, tako da pored Burekovića još 2 rutonja će sjediti na klupiZamorano je napisao/la: ↑19 srp 2025, 07:27Pravilo je da pocnu tri igraca u21 i da zavrsi tekmu jedan u21,ne pise nigdje da cekas poluvrijeme da mjenjas dvojicu u21.Ja bi u 10toj sekundi izveo dvojicu u21 i uveo skupe rutonjeTruhlo je napisao/la: ↑18 srp 2025, 23:46Jest u teoriji, u praksi ide dvostruka izmjena na poluvremenu, gdje se vade 2 U21 igrača, a ulaze rutonje. Nit je rutonjama dobro što sjede na klupi, niti mlađim igračima koji se ubijaju u pojam, igraju što su U a ne što imaju kvalitet.Zamorano je napisao/la: ↑18 srp 2025, 23:40
Ma sta vas handri pravilo u21? Pa svaki klub pocne s trojicom u21! Samo je bitno imat kvalitetnije u21 od protivnika.Sad na primjer nasa trojica u21 ako su kvalitetnija od protivnickih u21 znate li kolika je to ogromna prednost na terenu.Sad ako imas trojicu u21 tipa Ahmetspahica svaku tekmu si ga popusioAli ako imas trojku u21 Jamal,Pedri,Sancez
eeee onda si ga svaku tekmu dobio
![]()
Zato je vazan kvalitet u21 momakaTi ako imas u startu bolju trojku u21 od protivnika ti si onda gazda na terenu,tako treba gledat to pravilo,jer tri igraca su 28% ekipe!
Evo pogledaj našu ekipu, samo Smajlović je zasluženi prvotimac, Hodžića ubaciš moraš žrtvovati ili Mašetića ili Vardu. Ubaciš Jamakovića npr, žrtvuješ Šeru, Popovića ili Mašića. Igra ti dijete, a troduplo skuplji rutonja sjedi na klupi.Jos bi reko i delegatu popusi mi sta mi mozes
![]()