NK Čelik
Re: NK Čelik
Ko ce biti skaut foruma danas na utakmici? Zelimo detaljan izvjestaj i status rutonja.
Ja se ježim od ovakvih utakmica. Danas ako odem do stadiona odoh na pivu i po sezonske. Eventualno 20 minuta loptanja. Nit se može vidjeti danas neka igra nit zalaganje nit taktika. Teške noge, bit će vruće

Biće izvještaj, nadam se da će Regoje gurnuti ove nove igrače od prve minute, da vidimo kakvi su.
Durmo, Sivac, Hodžić, Babić, Bureković, Telalović, Delić, Palačkić, Durmiš, Jamaković i daj kakvog juniora, možda i golman juniora da brani.
Najvise me zanima ovaj Jamakovic,zasticeno godiste moze igrat spica i desno krilo ,taman da popuni dvije kriticne pozicije a ima ti neki golova i vec 2 sezone u 1LF
Valjda je još tu na probi? I onaj Tabak isto, baŝ bi volio da vidim ove nove i naše juniore, da vidimo te tigrove, lavove, mašinerijeCinvict35 je napisao/la: ↑19 srp 2025, 11:13Najvise me zanima ovaj Jamakovic,zasticeno godiste moze igrat spica i desno krilo ,taman da popuni dvije kriticne pozicije a ima ti neki golova i vec 2 sezone u 1LF

I naravno prvo po sezonske

-
09.08. na Kupresu pripremna utakmica protiv Igmana iz Konjica.
Odlicno sto je omogucena prodaja sezonskih i subotom, zbog raje koja ne moze radnim danom. Eto danas, lijep dan, dijete (ko ima) za ruku, i pravac fan shop, sezonska i lagano na tekmu.
NAPRIJED CELIK!!!
PS. Slijedeca desavanja su u cetvrtak kad je izvlacenje parova. Da vidimo s kim otvaramo pohod na PL
Osim ako nas iz kluba ne iznenade nekim novim autogramom do tad 
AJMO DEBLOKADERI !!!

NAPRIJED CELIK!!!
PS. Slijedeca desavanja su u cetvrtak kad je izvlacenje parova. Da vidimo s kim otvaramo pohod na PL

AJMO DEBLOKADERI !!!

Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Čeka se online prodaja i članskih, i sezonskih i fan artikala
Mislim da će interesovanje bit ogromno.
Mislim da će interesovanje bit ogromno.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Nadam se da ce i stranica ozivjeti i da ce (bar sto se tice unosa podataka i azuriranja) biti "up to date".
Samo Čelik zenički !!!
Ocekivam nekih 2300 prosjek, obzirom da se podigla cijena karte. Sve opet zavisi od kupa koliko doguramo, ali gledajuci samo ligaske mislim 2300 prosjek.
-
Prosjek ce nam zavisiti kakav start napravimo i kakve su ambicije, te od same igre na terenu, da ne bude udri rutonja, samo ubi nabij izbij.
Ja se nadam nesto vise AKO se pojacamo sa jos ta 3 ili 4 top igraca budemo konkurentni za prvo mjesto citavu sezonu uz kup ,moze se nabacit 3000 cak i 3500 prosjek.
Dobre su ekipe u ligi a imas i 3 ili 4 bas jake tekme Sloboda Gosk Igman Stupcanica pa i Vitez , Tranvik
Nemamo vise gdje staviti 3-4 pojacanja, zbog pravila o 3 U21 igraca. Njih trojica, trojicu sto smo doveli, golman, Hora Vardo, Sero i Pop i to je to.
Slatkih li muka, Boze Boze

I ko je momak sa Celikove objave o danasnjoj utakmici. Gledao sam, ne lici ni na Tabaka ni na Jamakovica
Slatkih li muka, Boze Boze

I ko je momak sa Celikove objave o danasnjoj utakmici. Gledao sam, ne lici ni na Tabaka ni na Jamakovica
Samo Čelik zenički !!!
Pa valjda Burekovic ako mislimo na istu objavu.phillies je napisao/la: ↑19 srp 2025, 14:40 Nemamo vise gdje staviti 3-4 pojacanja, zbog pravila o 3 U21 igraca. Njih trojica, trojicu sto smo doveli, golman, Hora Vardo, Sero i Pop i to je to.
Slatkih li muka, Boze Boze![]()
![]()
Hoce li biti jos neki igraci na probi danas?
Hrkljus, do mene do mene do meneRz88 je napisao/la: ↑19 srp 2025, 15:08Pa valjda Burekovic ako mislimo na istu objavu.phillies je napisao/la: ↑19 srp 2025, 14:40 Nemamo vise gdje staviti 3-4 pojacanja, zbog pravila o 3 U21 igraca. Njih trojica, trojicu sto smo doveli, golman, Hora Vardo, Sero i Pop i to je to.
Slatkih li muka, Boze Boze![]()
![]()
Hoce li biti jos neki igraci na probi danas?

Samo Čelik zenički !!!