Fali ti Isaković.
Još golman i vezni, to bi bilo to.
Isak nas ostavio u ligi prošle sezone. Da ima 50 godina, daleko naš najbolji rutonja.
Mozemo nagadjat Smajlovic, Telalovic, Babic ili HodzicTruhlo je napisao/la: ↑18 srp 2025, 10:24Isak nas ostavio u ligi prošle sezone. Da ima 50 godina, daleko naš najbolji rutonja.
Meni je McGregor ljubimac, najdraži Čelikovac, ali mislim da za njega definitivno nema mjesta naredne sezone. Idemo igrati lopte za raju![]()
Ko će na PRO ugovor? Smajlović je zaslužio na osnovu izdanja prošle sezone, možda Telalović kad se već priča o njegovom talentu i planira kao klupski projekat, glupo bi bilo davati mu minute na amaterskom ugovoru, pa da ga onda sarajevo pokupi za siću.
Bice do dzume abdEugen je napisao/la: ↑18 srp 2025, 10:25Mozemo nagadjat Smajlovic, Telalovic, Babic ili HodzicTruhlo je napisao/la: ↑18 srp 2025, 10:24Isak nas ostavio u ligi prošle sezone. Da ima 50 godina, daleko naš najbolji rutonja.
Meni je McGregor ljubimac, najdraži Čelikovac, ali mislim da za njega definitivno nema mjesta naredne sezone. Idemo igrati lopte za raju![]()
Ko će na PRO ugovor? Smajlović je zaslužio na osnovu izdanja prošle sezone, možda Telalović kad se već priča o njegovom talentu i planira kao klupski projekat, glupo bi bilo davati mu minute na amaterskom ugovoru, pa da ga onda sarajevo pokupi za siću.
Po meni najvjerovtnije Telalovic jer za njega zapinju mnogi PL klubovi u BiH i sire,pa mozda da se osiguraju od nekog eventualnog odlaska za sicu.
Pricaj ti sta hoces, on oko stadiona hoda