NK Čelik

Truhlo

Re: NK Čelik

Post Postao/la Truhlo »

phillies je napisao/la: 18 srp 2025, 00:11 Evo vec ide i napredna verzija :D :D

Svoje mjesto su nasli i Palackic Telalovic, te Jamakovic iako jos nije sarnuo. Bumo videli, ovo su jos uvijek radne verzije:

slika
Fali ti Isaković.

Još golman i vezni, to bi bilo to.
phillies

Post Postao/la phillies »

Isakovic mi je vise za brojno stanje, ili eventualno u vatrogasnim mjerama. Vjerujem da Regoje na Isaka ozbiljnije ne racuna.

Al kako bi legao McGregor kao backup Vardi :D :D da malo zakuham hahahaha
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Eugen

Post Postao/la Eugen »

phillies je napisao/la: 18 srp 2025, 10:05 Isakovic mi je vise za brojno stanje, ili eventualno u vatrogasnim mjerama. Vjerujem da Regoje na Isaka ozbiljnije ne racuna.

Otisao u Rudar iz Kaknja tvoj McGregor
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

phillies je napisao/la: 18 srp 2025, 10:05 Isakovic mi je vise za brojno stanje, ili eventualno u vatrogasnim mjerama. Vjerujem da Regoje na Isaka ozbiljnije ne racuna.

Isak nas ostavio u ligi prošle sezone. Da ima 50 godina, daleko naš najbolji rutonja.

Meni je McGregor ljubimac, najdraži Čelikovac, ali mislim da za njega definitivno nema mjesta naredne sezone. Idemo igrati lopte za raju :srce:

Ko će na PRO ugovor? Smajlović je zaslužio na osnovu izdanja prošle sezone, možda Telalović kad se već priča o njegovom talentu i planira kao klupski projekat, glupo bi bilo davati mu minute na amaterskom ugovoru, pa da ga onda sarajevo pokupi za siću.
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Truhlo je napisao/la: 18 srp 2025, 10:24

Isak nas ostavio u ligi prošle sezone. Da ima 50 godina, daleko naš najbolji rutonja.

Meni je McGregor ljubimac, najdraži Čelikovac, ali mislim da za njega definitivno nema mjesta naredne sezone. Idemo igrati lopte za raju :srce:

Ko će na PRO ugovor? Smajlović je zaslužio na osnovu izdanja prošle sezone, možda Telalović kad se već priča o njegovom talentu i planira kao klupski projekat, glupo bi bilo davati mu minute na amaterskom ugovoru, pa da ga onda sarajevo pokupi za siću.
Mozemo nagadjat Smajlovic, Telalovic, Babic ili Hodzic
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Eugen je napisao/la: 18 srp 2025, 10:25
Truhlo je napisao/la: 18 srp 2025, 10:24

Mozemo nagadjat Smajlovic, Telalovic, Babic ili Hodzic
Bice do dzume abd
phillies

Po prikazanom najlogicnije bi bilo potpisati Smajlovica. Ako se gleda u buducnost, mozda ni potpis Telalovica ne bi bio los (ali na vise godina naravno).

Dakle danas nista od Dine i njegovog potpisa :grljenje:
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

phillies je napisao/la: 18 srp 2025, 11:15 Po prikazanom najlogicnije bi bilo potpisati Smajlovica. Ako se gleda u buducnost, mozda ni potpis Telalovica ne bi bio los (ali na vise godina naravno).

Dakle danas nista od Dine i njegovog potpisa :grljenje:
Po meni najvjerovtnije Telalovic jer za njega zapinju mnogi PL klubovi u BiH i sire,pa mozda da se osiguraju od nekog eventualnog odlaska za sicu.
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Tik tak tik tak
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Samo da ne bude profi projekat ko Međuseljac, kojem treba reći kada gurne loptu da trči u prostor, a ne dao sam loptu i ja završio.Međuseljac nikakav napredak nije pokazao niti je barem fizički ojačao.Ja bi njega prvo odveo da pojede kilu kompirače sa ženturačama i onda gonio uz Smetove.
AeroMs33

Post Postao/la AeroMs33 »

Ma jos je ova formacija-postavka igraca nekako defanzivna tj nema prema naprijed dobrih igraca. Fali veznjak i napadac jos jedan za svaki slucaj ali nije losa ekipa . Jbg iskusni igraci prave prevagu npr u gostima u zadnjim minutama kad treba zabit ili izdrzati pritisak.
Zadnja izmjena: AeroMs33, dana/u 18 srp 2025, 11:57, ukupno mijenjano 1 put.
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Smajlovic je sigurno zasluzio profi ugovor, a kako govore i Telalovic da je talenat, opet teren ce pokazati najvise.
phillies

Eugen je napisao/la: 18 srp 2025, 10:23

Otisao u Rudar iz Kaknja tvoj McGregor
Pricaj ti sta hoces, on oko stadiona hoda :lol: :lol: :lol: :lol:

Uzeo sam sezonsku. Ako je redni broj broj prodatih karata do sad, onda mogu reci da idu sezonske ko djeca iz skole :) mislim da cemo potuci broj od prosle godine.
Samo Čelik zenički !!!

BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Ja sam zadovoljan sa pojacanjima jer dosad Sivac ,Delic,Masic su pojacanja nisu samo broj i definitivno smo jaci jos kad bi lego jos jedan dobar veznjak bilo bi extra .Problem ce bit taj U21 ,hajd rezerva moze ko hoce bit al.2 startera treba i cijelo poluvreme i jedan da zavrsi utakmicu ali i to ce bit dobro Jos golman ce se dovest ko je bolji nek brani i mozda krilo .
Ovo Durmis ,Burekovic i ostali trebaju pokazat oni nisu pojacanja s tim da vijerujem da ce Burekovic doci na svoje i na kraju se pokazat kao pojacanje .
Pozurite za sezonske nestalo je 🤣🤣uzeo sam i ja sezonsku rijeseno je i to sad samo pripremit pite krompiruse i na utakmicu 😁😁do 12 je prodato preko 20 i ja se nadam da bi trebali prec cifru od prosle godine jer sve ovo porez,deblokada,pojacanja ne treba bolja reklama i klub treba to reklamiranje dignit na veci level a ne samo cekat da ti neko dodje u prostorije i kupi.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Ev vlada objavljuje javni poziv za rekonstrukciju izgradnju sportskih objekata u BIH od 16miliona km pa et imamol pravo sad trazit za stadion ,svlacionice Plandilo i sl
Ili mi ili grad
Odgovori