NK Čelik

FliX

Re: NK Čelik

Post Postao/la FliX »

FRLegioen je napisao/la: 13 srp 2025, 19:07
FliX je napisao/la: 13 srp 2025, 18:54
FRLegioen je napisao/la: 13 srp 2025, 18:48

Prvo te ljude rijesiti koji su bili vise nego korektni,pa onda ulagati ozbiljnije u igracki kadar.Pojacanja dobrih ce biti,u to sam ubijedjen.
Tako je!
Poslije toga VIK isplatit, ofarbat ogradu na stadionu, sacekat da se sve rate reprograma uplate.
Polako dug je zivot
Ili je bolje po "tvom" zaduziti se u igracki kadar,zanemariiti stare i praviti nove dugove,dobiti nove blokade racuna od ljudi koji nas nisu tuzili...Uci u Premierku I ispasti ko fisek u onakvoj konkurenciji ,plesati jedno ljeto da nam Zrinjski,Sarajevo,Zeljo zgade fudbal...Ne zelim instant klub,vec klub koji ima dugorocni plan!
Ja evo licno mogu jos ovu sezonu trpit igranja "onako" u ovoj cvajti, ali pod uslovom da se dovede napadac i vaznjak. Kad dodje 2500 ljudi na BP da imaju radi cega doci, a ne da gledaju tvrde utakmice gdje gosti dominiraju veznim redom. Ne bude li ovako kako sam uslovio, ima da im 'ebem od do sa zapada. Imam pravo, platio sam kartu. :lol:
RealMadrid

Post Postao/la RealMadrid »

Kod nas izgleda ni Durmiš još nije siguran :rock:
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

prisonbreak je napisao/la: 13 srp 2025, 21:27
bihacusrcu je napisao/la: 13 srp 2025, 20:52 Kod vas igrači traže vise novca nego za ostale klubove. Ovog Mahmuda smo htjeli i mi i vi, i za manje para je došao u Bihac nego u Zenicu. Šta je u pitanju ne znam pritisak ili šta vec
Ma vjerovatno pritisak. Al mi nisu jasni ti igraci nikako :pray:
Tebi mnogo sta nije jasno :lol:
De ti nama sad objasni da Ramo ne halali onih 175000 km bil sad bio odblokiran racun ili nebi? Pitam za jarana :mrgreen:
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Zamorano je napisao/la: 13 srp 2025, 23:09
prisonbreak je napisao/la: 13 srp 2025, 21:27
bihacusrcu je napisao/la: 13 srp 2025, 20:52 Kod vas igrači traže vise novca nego za ostale klubove. Ovog Mahmuda smo htjeli i mi i vi, i za manje para je došao u Bihac nego u Zenicu. Šta je u pitanju ne znam pritisak ili šta vec
Ma vjerovatno pritisak. Al mi nisu jasni ti igraci nikako :pray:
Tebi mnogo sta nije jasno :lol:
De ti nama sad objasni da Ramo ne halali onih 175000 km bil sad bio odblokiran racun ili nebi? Pitam za jarana :mrgreen:
Mnogima ovdje što šta nije jasno :D

Ne znam, nisam pisao na temu Rame Isaka ;)
Al da je ljudina jest, kad smo vec kod toga.
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

Treba odustati od iluzije da ce doci "ozbiljan covjek sa ozbiljnim novcima" i bacati ih na sport gdje nema nikakvog povrata. Nama fali ozbiljnih ljudi bez novca da pomazu klubu, kamo li jos ovih sa novcem.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Allgunsblazing je napisao/la: 14 srp 2025, 09:29 Treba odustati od iluzije da ce doci "ozbiljan covjek sa ozbiljnim novcima" i bacati ih na sport gdje nema nikakvog povrata. Nama fali ozbiljnih ljudi bez novca da pomazu klubu, kamo li jos ovih sa novcem.
Doce ,doce sve je veci kes i u nasoj ligi ,ozbiljnije pare se vrte ,transferi i sl,ali treba bit otvoren za takve opcije a ne ono nase zenicko daj nama pare pa cemo mi to nesto.
Mora se eventualno udruzit sa trenutnim rukovodstvom,oa sto da ne i medzunarodni tender prodaje 49% ili 51% kako to ide vec ima u statutu ali nikad nije razradzen i napisan taj dio.
Na skupstini je Barba to spominjao mora se oko toga pravno pozabavit i dovrsit taj dio statuta pa onda vidjet i bit otvoren u potpunosti i onda se moze pricat hoce ili nece.
Pa eto dosao covjek sa parama u akademiju pa odma procvjeta akademija,jbt pa ima vise haman uposleni nego klub salu na stranu al et ide puno bolje i ozbiljnije sa strateskim partnerima ,investitorima i slicno
RealMadrid

Durmiš i ?
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Idu rutonje danas i sutra :rock:

LikCe nemoj nas razocarati :mrgreen:
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Redbull je napisao/la: 14 srp 2025, 12:27 Idu rutonje danas i sutra :rock:

Pa idu Jamakovic i Tabak sto su zadovoljili na probi. To je nekako najlogicnije.
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Kad igraci iz ove lige trebaju doci u Celik onda su zahtjevi ko da se u PSG dolazi. A i ponasaju se ko da zive u Parizu, a ne u Zenici. Vjerovatno zbog toga sto po ovim Gracanicima, Banovicima i slicnim mjestima borave u supama
Srce, čast i ponos!
Redbull

Post Postao/la Redbull »

KakhaKaladze je napisao/la: 14 srp 2025, 12:32
Redbull je napisao/la: 14 srp 2025, 12:27 Idu rutonje danas i sutra :rock:

Pa idu Jamakovic i Tabak sto su zadovoljili na probi. To je nekako najlogicnije.
Mozda nas iznenade, ne kvari momenat :mrgreen:
RealMadrid

Durmiš danas, veznjak u srijedu, Vlado? :rock:
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Je li cekamo 14 sati ili?
samocelik

Post Postao/la samocelik »