NK Čelik
-
Re: NK Čelik
I ove godine Čelik na turniru u Vitezu, imate na stranici FK Viteza.
- Zenicanin988
Nikad netalentovaniji igrac nije igrao za Celik. Kad je otisao, ja castio.Guest.1945 je napisao/la: ↑29 lip 2025, 11:54Od tehnike ima da te pošalje na tehnički u bolnicu.Što kaže himna nije ni završila žuti karton.Ako priziva ko ovoga nije normalan.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
A mora svaki biti talentovan? Vidi se koliko poznajes nogometZenicanin988 je napisao/la: ↑29 lip 2025, 20:34Nikad netalentovaniji igrac nije igrao za Celik. Kad je otisao, ja castio.Guest.1945 je napisao/la: ↑29 lip 2025, 11:54Od tehnike ima da te pošalje na tehnički u bolnicu.Što kaže himna nije ni završila žuti karton.Ako priziva ko ovoga nije normalan.
- Zenicanin988
Ne bih raspravljao, sto se mene tice nek je otisao.Eugen je napisao/la: ↑29 lip 2025, 22:23A mora svaki biti talentovan? Vidi se koliko poznajes nogometZenicanin988 je napisao/la: ↑29 lip 2025, 20:34Nikad netalentovaniji igrac nije igrao za Celik. Kad je otisao, ja castio.Guest.1945 je napisao/la: ↑29 lip 2025, 11:54
Od tehnike ima da te pošalje na tehnički u bolnicu.Što kaže himna nije ni završila žuti karton.Ako priziva ko ovoga nije normalan.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
I jedna aplikacija specijalno za kolegu @Avenija, pred pocetak sezone da se ima.
Video u prilogu - https://streamable.com/co85gm
i jedna fotka app-a

Video u prilogu - https://streamable.com/co85gm
i jedna fotka app-a

Imal danas sta u 14:00 ili da ne ulazim džabe na stranicu kluba 

-
Nema neki talenat al je zato spor, o tehnici da ne pričamo.Eugen je napisao/la: ↑29 lip 2025, 22:23A mora svaki biti talentovan? Vidi se koliko poznajes nogometZenicanin988 je napisao/la: ↑29 lip 2025, 20:34Nikad netalentovaniji igrac nije igrao za Celik. Kad je otisao, ja castio.Guest.1945 je napisao/la: ↑29 lip 2025, 11:54
Od tehnike ima da te pošalje na tehnički u bolnicu.Što kaže himna nije ni završila žuti karton.Ako priziva ko ovoga nije normalan.
Nihad Šero je objavio na instagramu story sa slikom njega u dresu Čelika, uz pjesmu "da smo ostali mi skupa duso gdje bi nam bio kraj", jel to znači kraj u Crno crvenom dresu?
LimVo likČe
I mene to brine jer otiso nam je Talha ako ode i Sero ide bitka za opstanak sa talentima poput Hodžića Martinovica Dzankovica...
Hahahahaahha ti ćeš šećer od Čelika dobit.
Vjeruj, 5 godina unazad ili koliko ima da smo krenuli iz kantona sam mrtvi optimista, prosla sezona kad je bilo bas kriticno, mislio sam pozitivno. Ovo sad vrijeme, pred novu sezonu, kada su se neke stvari i poslozile, po prvi put ne mogu da predjem preko nekog svog pesimizma i misljenja da cemo sve usrat.
Daj Boze da grijesim, ali gledajuci druge, koji su vec poceli sklapati ekipu, imaju plan priprema... kod nas tajac neki, niko nista.
Daj Boze da grijesim, ali gledajuci druge, koji su vec poceli sklapati ekipu, imaju plan priprema... kod nas tajac neki, niko nista.
I ja sam isto tako čitavo vrijeme optimista bio,prošle sezone kad su svi govorili da ispadamo,ja sam govorio od ispadanja nema ništa,mada je situacija bila katastrofa.
Ali ovaj početak sezone ne znam,nemam vise na čemu gradit optimizam.Za nadat je se najboljem.
Ali ovaj početak sezone ne znam,nemam vise na čemu gradit optimizam.Za nadat je se najboljem.