Kako bolji, molim te Ali ti je u kvalitetnijoj 2LC imao 18 golova i neznam koliko asistencija a vidi kako se muci u 1LF .Avenija je napisao/la: ↑18 lip 2025, 19:45Jebiga sta ja znam, znas onu kad je bilo SP u Brazilu pa Avdija Vrsajevic igrao i zabijao a Ibrahimovic ga gledao na TV od kuce.KakhaKaladze je napisao/la: ↑18 lip 2025, 19:32Meni samo onda nije jasno sto Kobilica nikad nije mrdnuo iz Rudara i sto Grahovac igra u Vitezu. Po toj logici bi mogli igrati u bilo kojem klubu u prvoj ligi fbih. Sto igraju onda drugu ligu ili kanton? Igraju zato sto su taj tip igraca u Rudaru majstor a svjestan da u drugoj sredini ce bit jedan od mnogih odnosno vode se onom logikom bolje prvi u selu nego zadnji u gradu. Moze se desiti da neko iz druge lige ima kvalitet za vise ali to je jedna sezona u drugoj ligi maksimum, sve preko toga je pokazatelj da nisi za viseAvenija je napisao/la: ↑18 lip 2025, 19:07
Nemas nista ni od mladih igrača sve dok si u ovoj sugavoj ligi iz koje niko nikad nije prodao igrača za 20 KM. Tek kada budes igrao PL mlad igrač ima smisla jer ga mozes prodati ako ubodes.
Ne mislim ja da treba ovu dvojicu dovesti nego da bi i Ali i Talha grijali klupi Grahovcu i Kobilici odmah od prvog kola da su u Čeliku. Siguran sam u to.![]()
Ja sam obracao paznju na ovu dvojicu zato sto Čeliku trebaju na toj poziciji dva igraca i vidio sam da su koplje ispred naseg veznog reda, ne velicam ih i ne mislim da su bajni nesto ali su obojica bolja od trenutno naseg veznog reda, barem mislim tako. Za Grahovca sam siguran, ovaj Kobilica zna lopte ali vidi se da nije profesionalac. Tj sigurno i radi negdje vjerovatno pa treninzi itd. Ko zna sta bi bilo da se posvetio samo fudbalu.
Svaka cast omladinci na plasmanu u finale idemo u PL![]()
Ne pije ti ta prica vode samo ganjat nove Sere i sl igrace koji su dominirali u Federalnoj ili su kvalitetom izmedzu PL i Fl.