NK Čelik

Almir2018

Re: NK Čelik

Post Postao/la Almir2018 »

Redbull je napisao/la: 16 lip 2025, 18:55
Almir2018 je napisao/la: 16 lip 2025, 18:42
SenadBrkić je napisao/la: 16 lip 2025, 18:12 Kakve su šanse za Anđušića? Kakvu platu on traži?
De ljudi malo realnosti
Takvi igrači nikada neće doći u našu ligu nisu ludi
Koliko god im davali platu kad ljudi mogu vani otići ili ostat u pl
Sto ne bi dosli, vec godine, forma pala, treba mu nesto sto mu samo likČe ponuditi moze. Tipujem na Andjusica da dodje za 1500km igrati plus stan i hrana u opatiji. Bonus 7.500KM za 15+ asistencija.
Čovjek ti je igrao u Sarajevu sigurno za 8-10 hiljada
Kakvih drug 1500 neće više djeca ova igrati za tu platu u ovoj ligi a ne ovi iskusni
Meni je on drag igrač otkako je igrao u nas onda ali malo realnosti treba biti jbg
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Trenutno je dobro ako budemo ganjali ove najbolje mladze igrace iz FL eventualno nekog koji se nije snasao u PL tipa Sivac i jos dosta tu ima igraca i ako nas neka bas sreca pomazi pa tamo nekad na kraj prelaznog roka uhvatis nekog PL igraca kojem je se nesto izjalovilo i jbg onda daj i bolji klub u FL.
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Malo sam ironicno rekao za 1.500km, ali mogao je za 100.000km u sarajevu igrati, pitanje je sta sad nudi i koliko moze. Sve preko 3.000km je previse za bilo koga u ovoj ligi.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Redbull je napisao/la: 16 lip 2025, 20:34 Malo sam ironicno rekao za 1.500km, ali mogao je za 100.000km u sarajevu igrati, pitanje je sta sad nudi i koliko moze. Sve preko 3.000km je previse za bilo koga u ovoj ligi.
Ma sve to stoj iali nekad kad bud3s htio ulazak u PL pod svaku cijenu vjeruj morat ces iskesavt za igrace i po 5000km ,to ce bit 5 ili 6 igraca za tu cifru ostalo izmedzu 2 i 3 milje.
Jos sto ces morat i na ruke nekima davat ili eventualno bonuse i sl jer eoma je tesko privuc neke top igrace da prkucas ligu,jer liga je sve jaca i vise je krokodila u ovoj bari 1LF
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Redbull je napisao/la: 16 lip 2025, 20:34 Malo sam ironicno rekao za 1.500km, ali mogao je za 100.000km u sarajevu igrati, pitanje je sta sad nudi i koliko moze. Sve preko 3.000km je previse za bilo koga u ovoj ligi.
Tacno tako! Igrao je za 8 - 10 milja al sad jarane ne moze ponuditi ni za 3 milje nista!
Imamo igraca iz PL Dzankovica pa sta je on ponudio? Mozda je u Velezu igro za 3000 a sad u Čeliku koliko je pruzio puno mu je i 500 km plate dat!
Treba samo ganjat solidne igrace iz FL i ciljano se pojacat.
Al tako i ciljano nabit nogom jos 4 - 5 igraca iz tima :D
limvolikce

Post Postao/la limvolikce »

Redbull je napisao/la: 16 lip 2025, 10:20 Bilo bi dobro da neki veliki klub iz regije ili neko ime iz europe dodje. Nemam nista protiv da Hajduk dodje, samo ove nafurane fol torcide iz nase okoline smiriti, da ne bude skakanje u Bosnu, kao prosli put kada su igrali sa seljom u sarajevu. Jedino to neki minus te utakmice, kada bi se stavilo pod kontrolu, pa neka ih dodje koliko hoce, a i za njih bi bio dobar marketinski potez da igraj u srednjoj Bosni, jer imaju veliku bazu navijaca i ovdje.

Kad vec gak nece, onda neko ime ovako dovesti, a Hajduk je sigurno dobar potez. Fiorentina bi bila idealan protivnik 😄
Samo Chelsea dolazi u obzir, da se napokon završi ta utakmica. :D
Redbull

Post Postao/la Redbull »

limvolikce je napisao/la: 16 lip 2025, 23:32
Redbull je napisao/la: 16 lip 2025, 10:20 Bilo bi dobro da neki veliki klub iz regije ili neko ime iz europe dodje. Nemam nista protiv da Hajduk dodje, samo ove nafurane fol torcide iz nase okoline smiriti, da ne bude skakanje u Bosnu, kao prosli put kada su igrali sa seljom u sarajevu. Jedino to neki minus te utakmice, kada bi se stavilo pod kontrolu, pa neka ih dodje koliko hoce, a i za njih bi bio dobar marketinski potez da igraj u srednjoj Bosni, jer imaju veliku bazu navijaca i ovdje.

Kad vec gak nece, onda neko ime ovako dovesti, a Hajduk je sigurno dobar potez. Fiorentina bi bila idealan protivnik 😄
Samo Chelsea dolazi u obzir, da se napokon završi ta utakmica. :D
Jbga zauzeti, igraju svjetsko klupsko prvenstvo :mrgreen:

Evo lijep prilog Al Jazeere: https://youtu.be/u25ZnmnLPrY
phillies

Post Postao/la phillies »

Hvala gosp. Muratovicu i za ovaj prilog o klubu.

Ako neko zna, da li se na Akademiji moglo prisustvovati samo uz pozivnicu, ili je bilo slobodnijeg karaktera ulaz? Da znam hocu li zaliti sto nisam bio :)

Eno vidim, Zaim treba poceti raditi u Velezu. Hoce li odvesti Dzankija i Puceta ili ce ih nama ostaviti?
:)
Samo Čelik zenički !!!
Zamorano

phillies je napisao/la: 16 lip 2025, 23:52 Hvala gosp. Muratovicu i za ovaj prilog o klubu.

Ako neko zna, da li se na Akademiji moglo prisustvovati samo uz pozivnicu, ili je bilo slobodnijeg karaktera ulaz? Da znam hocu li zaliti sto nisam bio :)

Eno vidim, Zaim treba poceti raditi u Velezu. Hoce li odvesti Dzankija i Puceta ili ce ih nama ostaviti?
Mene su licno konktatirali na telefon i pozvali na manifestaciju uz pozivnicu. Ali sam u EU trenutno i sprijecen sam bio da prisustvujem.Jbg moras bit neko i nesto u Čeliku da bi te pozvali :mrgreen: Makar znat pljuvat i pisat gluposti po forumima kao ja :D Nije sve ni u donacijama :lol: :lol: :lol:
schalke 04

Post Postao/la schalke 04 »

Dobijala se pozivnica i nakon potvrdnog odgovora se uvrštavalo na spisak. Samo ljudi sa spiska su mogli ući. Ipak je pozorište, nema baš toliko mjesta, da svako može doći
bartoli

Post Postao/la bartoli »

Predsjednik Cibalie bio je na jubileju, mozda bude neka prijateljska sa njima
LimVo likČe
samocelik

Post Postao/la samocelik »

Al se raja loži na neku poptuno sportsko, ekonomski i logički neopravdanu utakmicu. Mnogo drugih mudrijij poteza ovog ljeta se treba odraditi. U avgustu ćemo imati najmanje 2 domaće utakmice. Idealno za napuniti stadion i proslaviti.
phillies

Post Postao/la phillies »

Zamorano je napisao/la: 17 lip 2025, 06:22
phillies je napisao/la: 16 lip 2025, 23:52 Hvala gosp. Muratovicu i za ovaj prilog o klubu.

Mene su licno konktatirali na telefon i pozvali na manifestaciju uz pozivnicu. Ali sam u EU trenutno i sprijecen sam bio da prisustvujem.Jbg moras bit neko i nesto u Čeliku da bi te pozvali :mrgreen: Makar znat pljuvat i pisat gluposti po forumima kao ja :D Nije sve ni u donacijama :lol: :lol: :lol:
Dzaba je, moram se poceti druziti s pravim ljudima :D Pisaj finansije ako nemas konekcije hahahaaha

A sto se tice prijateljske, ja bih umro od sramote, dodje npr Cibalija,a na stadionu 2000 ljudi. A vrlo je moguc taj scenario. Kao sto rece kolega, imaces dvije utakmice u augustu (ako ne pomjere pocetak prvenstva), pa eto nek publika zamisli da je proslava na obe i napuni stadion.
Samo Čelik zenički !!!
Zamorano

samocelik je napisao/la: 17 lip 2025, 09:23 Al se raja loži na neku poptuno sportsko, ekonomski i logički neopravdanu utakmicu. Mnogo drugih mudrijij poteza ovog ljeta se treba odraditi. U avgustu ćemo imati najmanje 2 domaće utakmice. Idealno za napuniti stadion i proslaviti.
Pa vjerovatno ce se za uvgust i dogovarat rodzendanska utakmica ,nace valjda sad na kraju prvenstva!
Redbull

Post Postao/la Redbull »

samocelik je napisao/la: 17 lip 2025, 09:23 Al se raja loži na neku poptuno sportsko, ekonomski i logički neopravdanu utakmicu. Mnogo drugih mudrijij poteza ovog ljeta se treba odraditi. U avgustu ćemo imati najmanje 2 domaće utakmice. Idealno za napuniti stadion i proslaviti.
A jest bolje bilo protiv ofk beograd i sibenika.

Hajduk da dodje, vjerujem da bi bilo puno. Sjever odmah rezervisati za goste, karte simbolicnih 5km za sve tribine i dosta nam 50.000km od prijateljske utakmice :mrgreen:
Odgovori