NK Čelik

goku

Re: NK Čelik

Post Postao/la goku »

Guest.1945 je napisao/la: 15 lip 2025, 23:51
Ali45 je napisao/la: 15 lip 2025, 20:57
Guest.1945 je napisao/la: 15 lip 2025, 20:19 Izgleda ovo mogla bi se haman rođendanska i sa Hajdukom odigrat.
Otkud to? Nisam upućen
Najutjecajniji čovjek Hajduka na svečanoj akademiji Čelika. :rock:
Vito konekcija 🤣
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

Avenija je napisao/la: 16 lip 2025, 00:49 Realno Blatuša sve izdominirala, namazani uvijek, svi na zgrade i pali, jedna baklja sa visoke zgrade ko 50 na ulici medju zgradama. :srednjak:

Nek je sretan 80 rođendan našem Čeliku i da rastemo u svim segmentima iduce godine. :alkohol:
Normslno TusaBla uvijek primjer svim ostalim mahalama u gradu!
RealMadrid

Post Postao/la RealMadrid »

13.06. Garcia novi trener ✅️
17.06. Ždrijeb HNL-a
18.06. Ždrijeb 2. pretkola KL
19.06. Okupljanje Poljud
25.06. Pripreme Bled
30.06. Hajduk-CSKA Sofia
30.06. Izbor Nadzornog odbora
01.07. Prodaja pretplata
04.07. Hajduk-Radomlje
10.07. Povratak iz Slovenije
21.07. Ždrijeb 3. pretkola KL
24.07. 2. pretkolo KL
31.07. 2. pretkolo KL
03.08. 1. kolo HNL
04.08. Ždrijeb 4. pretkolo KL
07.08. 3. pretkolo KL
10.08. 2. kolo HNL
14.08. 3. pretkolo KL

Raspored Hajduka, mogla bi kakva utakmica u Zenici npr. 19.07. :D
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Bilo bi dobro da neki veliki klub iz regije ili neko ime iz europe dodje. Nemam nista protiv da Hajduk dodje, samo ove nafurane fol torcide iz nase okoline smiriti, da ne bude skakanje u Bosnu, kao prosli put kada su igrali sa seljom u sarajevu. Jedino to neki minus te utakmice, kada bi se stavilo pod kontrolu, pa neka ih dodje koliko hoce, a i za njih bi bio dobar marketinski potez da igraj u srednjoj Bosni, jer imaju veliku bazu navijaca i ovdje.

Kad vec gak nece, onda neko ime ovako dovesti, a Hajduk je sigurno dobar potez. Fiorentina bi bila idealan protivnik 😄
Eugen

Post Postao/la Eugen »

RealMadrid je napisao/la: 16 lip 2025, 09:37 13.06. Garcia novi trener ✅️
17.06. Ždrijeb HNL-a
18.06. Ždrijeb 2. pretkola KL
19.06. Okupljanje Poljud
25.06. Pripreme Bled
30.06. Hajduk-CSKA Sofia
30.06. Izbor Nadzornog odbora
01.07. Prodaja pretplata
04.07. Hajduk-Radomlje
10.07. Povratak iz Slovenije
21.07. Ždrijeb 3. pretkola KL
24.07. 2. pretkolo KL
31.07. 2. pretkolo KL
03.08. 1. kolo HNL
04.08. Ždrijeb 4. pretkolo KL
07.08. 3. pretkolo KL
10.08. 2. kolo HNL
14.08. 3. pretkolo KL

Raspored Hajduka, mogla bi kakva utakmica u Zenici npr. 19.07. :D
Nema nista od utakmice
Bembeli

Post Postao/la Bembeli »

svaka cast na Cerimovom govoru...ko istinski voli Celik vala ce suzu pustiti na ovakav govor!
Zapalo mi je za "oko tj uho" obecanje Fujde da ide taj milion KM i napad na PL...zivi bili pa vidjeli
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Bembeli je napisao/la: 16 lip 2025, 11:51 svaka cast na Cerimovom govoru...ko istinski voli Celik vala ce suzu pustiti na ovakav govor!
Zapalo mi je za "oko tj uho" obecanje Fujde da ide taj milion KM i napad na PL...zivi bili pa vidjeli
Jos jedna ubleha u nizu, ako hoce dati, daj milion i da se direkt plasiramo. Sta znam znaci kada vec pola sezone prodje.

Da je normalno stanje, imali bi milion od grada, milion od kantona i eto nam, za dalje se snalazi sam. Kroz ostale nivoe i budjete ganjati za infrastrukturu i lagano sirit se i napredovati. Ovo je nekako realno i na kraju ce i biti tako, samo dok se sve poslozi.
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

Sramota da od svih prvotimaca samo petorica dodju i to medju tih pet igrača je i Isakovic al njega nekako ne brojim on ima neku drugu ulogu.
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

R0B1J4SH je napisao/la: 16 lip 2025, 12:16 Sramota da od svih prvotimaca samo petorica dodju i to medju tih pet igrača je i Isakovic al njega nekako ne brojim on ima neku drugu ulogu.
Vidiš imena te petorice i sve ti je jasno, ne treba puno razbijati glavu, ko su sta su i zbog čega su prisutni.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Treba pamtiti ko je cestitao od klubova rodjendan da znas u buducnosti kome treba uzvratiti. Ja sto sam vidio to je jedino Velez Mostar.
Medijima svaka cast, nema ga u drzavi ko nije ispostovao. Gradonačelnika Zenice popisam. Taj covjek i nije nas niti osjeca grad ni klub ali kao prvi covjek grada imas odgovornost doci na svecanu akademiju. Jedini koji se nije od govornika pojavio.

Slavlje je iza nas, a ispred je toliko posla da ne bi bio u kozi administraciji kluba. Ko misli da ima vremena za bilo kakav odmor vara se. Naravno ako imas ambicije da ne budes amaterski klub koji tavori u nizoj ligi a sinocnja desavanju su pokazala da Čelik to ne smije biti.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Avenija je napisao/la: 16 lip 2025, 12:33 Treba pamtiti ko je cestitao od klubova rodjendan da znas u buducnosti kome treba uzvratiti. Ja sto sam vidio to je jedino Velez Mostar.
Medijima svaka cast, nema ga u drzavi ko nije ispostovao. Gradonačelnika Zenice popisam. Taj covjek i nije nas niti osjeca grad ni klub ali kao prvi covjek grada imas odgovornost doci na svecanu akademiju. Jedini koji se nije od govornika pojavio.

Slavlje je iza nas, a ispred je toliko posla da ne bi bio u kozi administraciji kluba. Ko misli da ima vremena za bilo kakav odmor vara se. Naravno ako imas ambicije da ne budes amaterski klub koji tavori u nizoj ligi a sinocnja desavanju su pokazala da Čelik to ne smije biti.
Ma seljacka posla, nije dosao, zato sto je pivic iz sda tu bio. Mozes mislit tog ogranicenja, a politicki bi se sutra sa istim slizao da mu zatreba.

Pored Veleza, Jedinstva, mislim da je jos samo Gosk cestitao, ostale nisam vidio. Ispravite me, ako sam pogrijesio.
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

Redbull je napisao/la: 16 lip 2025, 12:43
Avenija je napisao/la: 16 lip 2025, 12:33 Treba pamtiti ko je cestitao od klubova rodjendan da znas u buducnosti kome treba uzvratiti. Ja sto sam vidio to je jedino Velez Mostar.

Ma seljacka posla, nije dosao, zato sto je pivic iz sda tu bio. Mozes mislit tog ogranicenja, a politicki bi se sutra sa istim slizao da mu zatreba.

Pored Veleza, Jedinstva, mislim da je jos samo Gosk cestitao, ostale nisam vidio. Ispravite me, ako sam pogrijesio.
Čestitala je i Krivaja Zavidovići.
Respekt za Velež,i kad smo bili u nižoj ligi odigrali su sa nama prijateljsku,meni najdraži klub u Premijer ligi odsad.
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Ljudi ne treba vas čuditi za Fudu.Čovjek nije zeničanin niti išta osjeća prema klubu, nego sa govnetom moraš fino jer je gradonačelnik ovog grada.Čovjek je ograničen, hoće samo da kupi poene i da je on zaslužan za sve, tj. nema vam para ako je Pivić tu kao što on kaže "neću da se slikam sa njim" kao što je ucjenjivao savez i onda vidiš koja je to ograničena seljačina.Da nije kantona nebi hitne imali a na kostima bi nam još uvjek porezna bila.Uprava mudro lagaaa radi sa svima pomalo, gledaju sta da izvuku a svima ga hinjaka zavuče na kraju i kaže dokle je granica svakoj stranci.Tako se to radi, bujrum Piviću budi Vip član, bujrum Fudo budi Vip i ostali a kad izađete sa stadiona koljite se.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Kako sm ja cuo da je on na godisnjem ,vjerovatno i van drzave.Sa njim treba bit oprezan uviek najvljuje ,galami a ne ispostuje 50% obecnog ,momci ce to znat odradit ko i dosad ,svk im cast na svemu.Uvijek sam ovde pisao ako uspijemo grad kanton po 1milion i mi mozemo 100% odradit 2 miliona u PL kad bude sve profesionlno i bez dugova i mi mozemo igrat PL komotno i bit konkurntni osim Srjevo ,Borac Zrinjsi
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Cinvict35 je napisao/la: 16 lip 2025, 13:34

Kako sm ja cuo da je on na godisnjem ,vjerovatno i van drzave.Sa njim treba bit oprezan uviek najvljuje ,galami a ne ispostuje 50% obecnog ,momci ce to znat odradit ko i dosad ,svk im cast na svemu.Uvijek sam ovde pisao ako uspijemo grad kanton po 1milion i mi mozemo 100% odradit 2 miliona u PL kad bude sve profesionlno i bez dugova i mi mozemo igrat PL komotno i bit konkurntni osim Srjevo ,Borac Zrinjsi
Nije na godišnjem jutros se eno svadja cijelo jutro na sjednici jer je izgubio većinu i eno ga odmah otisao sela obilaziti a sa njim treba samo ovako kako i radi uprava, korektan odnos bez svadje ZBOG KORISTI ČELIKA I ZBOG INTERESA ČELIKA.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Odgovori