NK Čelik

Guest.1945

Re: NK Čelik

Post Postao/la Guest.1945 »

Cinvict35 je napisao/la: 13 lip 2025, 12:52 A Nikola Turanjanin iz Laktasa bezni top za nas eno osipaju se treba upitat neko je spominjao da treba vezni iz Laktasa zaganjt
Sace Regoje zaganjat ako bude para.Ako ko poznaje igrače iz 1. RS to je on.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Cinvict35 je napisao/la: 13 lip 2025, 12:52 A Nikola Turanjanin iz Laktasa bezni top za nas eno osipaju se treba upitat neko je spominjao da treba vezni iz Laktasa zaganjt
Ja sam pisao, uzeo bi im sve sto je moguce pogotovo vezni red. Vjeruj da ima 4-5 igrača koji bi mogli igrati u PL iduce godine. Zrinjski im je uzeo npr napadača i vidjeces da će biti u top 3 strijelca lige iduce sezone. Zrinjski ima te kontakte čuvene i znaju na svakom pedlju BiH kao i Sarajevo ako se pojavi negdje neko ko odskače kvalitetom, uzimaju.

To što ostane će im sve razgrabiti ovi sto igraju PL, Rudar, Radnik, Sloga..ja ekipa, imena i kurca.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Ali45 je napisao/la: 13 lip 2025, 11:47
SenadBrkić je napisao/la: 13 lip 2025, 11:32 FK Željezničar i Azur Mahmić potpisali sporazumni raskid ugovora
Baš to htio napisat, valjalo bi ga zaganjat
Ko ga jebe, ne treba takve ni vracati. Ajde ode u zelju, al kako ljudi glupim izjavama da se dodvore nekome zatvaraju vrata sami sebi.

Lik 22 godine ima, ja mislio najmanje 28-29
laudrup

Post Postao/la laudrup »

Prvi sljedeci koji bude prizivo Mahmica u Celik ide blok :lol:

Da si Maldini jbo ti cmeljo sve “Zeljeznicar je najveci klub u drzavi”
MrAdislic

Post Postao/la MrAdislic »

Bukvalno, daleko mu Zenica..nek vidi sada kad je bez kluba kako se dodvoravat drugima.

Sto se tice Sivog nije ispao korektan, ali se opet izvinuo tako da puna podrska ako ga momci hoce vratit.
Jusic i on, Burek i Smajlovic, bekovi rijeseni idemo dalje.

Btw ovo za sutra odlicna ideja da se stavi momke na Bilino, samo se trebao jaci malo marketing odradit da se okupi sto vise ljudi.
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

Avenija je napisao/la: 13 lip 2025, 13:02
Ja sam pisao, uzeo bi im sve sto je moguce pogotovo vezni red. Vjeruj da ima 4-5 igrača koji bi mogli igrati u PL iduce godine. Zrinjski im je uzeo npr napadača i vidjeces da će biti u top 3 strijelca lige iduce sezone. Zrinjski ima te kontakte čuvene i znaju na svakom pedlju BiH kao i Sarajevo ako se pojavi negdje neko ko odskače kvalitetom, uzimaju.

To što ostane će im sve razgrabiti ovi sto igraju PL, Rudar, Radnik, Sloga..ja ekipa, imena i kurca.
Definitivno,Laktaši su prekucali ove godine ligu sa tim igračima,da je 1 eventualno 2 dovest,al prvotimaca i na konju smo.
Kontras'88

Post Postao/la Kontras'88 »

Za neupucene, Burek vec skoro pola godine trenira sa ekipom, imao je veliku povredu iz koje se hvala Bogu izvukao, nadam se da ce pokazati ono sto stvarno nosi i ima u sebi i nogama, jer je dobar momak i nase dijete.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

laudrup je napisao/la: 13 lip 2025, 13:27 Prvi sljedeci koji bude prizivo Mahmica u Celik ide blok :lol:

I manijaci najbolji navijaci u drzavi i to je izjavio
schalke 04

Post Postao/la schalke 04 »

Bio zaštićeno godište, pa ga trebali.

Sad "prestario" i odmah "tritt in arsch" 🤣
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Kontras'88 je napisao/la: 13 lip 2025, 14:11 Za neupucene, Burek vec skoro pola godine trenira sa ekipom, imao je veliku povredu iz koje se hvala Bogu izvukao, nadam se da ce pokazati ono sto stvarno nosi i ima u sebi i nogama, jer je dobar momak i nase dijete.
Nemoj sirit dezinformacije, Burek ne trenira s ekipom nego sam i sa trenerom nekim i Zenice. Burek je na zimu trebao da se vrati u Čelik, ali se oko finansija nisu dogovorili. Trebat ce njemu dosta pure da izbaci Smajlovica iz prvih 11 plus ovaj zasticeno godiste, ali neka ga radi širine
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Po slikama otprilike ima 7-8 kg viška ali za nekoga ko je profesionalac 10 godina ima citavo ljeto, ne bi trebalo da bude problem da skine kilazu. Ne znam kako je kod nas stanje ali u PL ekipa i svugdje vani igrači dobiju instrukcije kakve ih očekuju na pripremama, nakon okupljanja vrše se mjerenja od pluca, kilaze itd da ne bi dosli zapušteni da ih moras gledati na pripremama kako povraćaju zbog zapuštenosti tijela i organizma. U suštini danas je jako bitno koliko igrač ozbiljno misli na svoju fudbalsku karijeru i da li ima veće ambicije od trenutnih.
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

Cinvict35 je napisao/la: 13 lip 2025, 14:11
laudrup je napisao/la: 13 lip 2025, 13:27 Prvi sljedeci koji bude prizivo Mahmica u Celik ide blok :lol:

I manijaci najbolji navijaci u drzavi i to je izjavio
Sam sebi u stomak skocio al nek mu je sretno, kad se sjetim Adilovica nekad, kofol nasa djeca a jedan gotivio Sarajevo a drugi Zelju
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Sve vise price oko igrackog kadra, ali mislim da se opet preskace stepenica, odnosno strucni stab. Mislim da na poziciju sportskog direktora necemo nikoga postavljati, vec ce to par ljudi pomalo i zajednicki obnasati. Regoje i Jusic ostaju, ali potrrebna su im pojacanja. To se prvenstveno odnosi na kondicionog trenera, pa cak i na trenera golmana. Nisam upucen u Besicev rad, ali cinjenica je da Durmo stagnira od odlaska Nurkovica. Velikim dijelom je to Durmina krivica, ali ima i do trenera. Ako se Buric vrati, on bi mogao biti trener- igrac prvu godinu. Ime kondicionog trenera nemam, hoce li biti iz Zenice ili sa strane, mlad ili star, ne znam, ali mora se dovesti i potreban je ekipi jednako kao i centarfor i zadnji vezni. Za analiticare, nutricioniste i ostale pomocnike jos nismo spremni. Sto se tice igrackog kadra, prvo se rjesavaju bekovske pozicije. Burek i Sivac su nam poznatiji igraci i vjerovatno je lakse s njima ispregovarati. Donijet ce kvalitet na svoje pozicije, ali ostatak tima mora to pratiti. Marin i Hora ce gotovo sigurno biti starteri iduce godine. Durmo je popravio formu, ali mora mu se dovesti konkurencija. Vardo je takodjer digao formu pred kraj prvenstva. Zbog privatnih obveza, mislim da bi bilo najbolje, ako i on pristane, da bude planiran kao zamjena. Talha varira od utakmice do utakmice, ali po meni i bolji i pozrtvovaniji od Alija. Bolje mu prija 6 od 10, ali mislim da je najbolji kao 8. Uz bolje suigrace moze eksplodirati. Pricali smo ljetos da mu je potrebna jos jedna sezona, a sada mislim da mu treba jos jedna sezona s boljim suigracima da bude najbolji igrac lige. Sero pokazao kvalitet, ali i zasto nije uspio u PLBiH. Ima kvalitet i mjesto u timu, ali mora opravdati. Hodzic i Smajlovic dobili dosta minuta, ali pokazali sve na cemu se mora raditi u nasoj omladinskoj skoli. Bit ce tu i naredne godine, ne kao sigurni starteri, ali barem u uzoj rotaciji odbrane, ali moraju raditi na sebi zele li zivjeti od fudbala. Kadric ima fin pas, pregled, radius kretanja, ali i mnogo gresaka u igri. Mora prvenstveno ojacati. Ostavio bih ga, ali ako zeli ibiti starter morat ce dosta napredovati. Od trenutnih juniora mislim da se prvom timu mogu prikljuciti samo Telalovic i Babic. Svakako cemo vise vidjeti sutra. Dakle, potrebni su nam: zadnji vezni, ofanzivni vezni, centarfor, sirina na krilima, stoper i golman. U21 bi trebao biti siguran Talha, a preostala dva bih pokusao rasporediti u odbrani i napadu. Smajlovic, Babic i Hodzic konkurisu u odbrani. Doveo bih jos jednog u21 stopera ako se na trzistu moze pronaci kvalitetan. Uz iskusniju odbranu mogao bi dosta napredovati, a takodjer pruziti ravnopravnu konkurenciju nasim stoperima. Dosta imena se spominje, ali moramo biti realni da je vecini igraca prvi cilj inostranstvo pa PLBiH, a tek onda Federacija. Turanjanin, o kojem se pise, zabio je 14 golova u RS-u. Prekucao je tu ligu i zasto ne bi zelio igrati u prvoj ligi ili u Srbiji i Hrvatskoj gdje su uslovi i financije puno bolji? Ista prica vrijedi i za Ristica i mnoge druge. Pisat ce se puno vise o igracima kada za to vrijeme dodje. Moraju se prvo znati uslovi, ambicije, posloziti tijek priprema i struka, a tek onda na red dolaze igraci.
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Almir2018 je napisao/la: 13 lip 2025, 12:38 Cuj mahmica bi neki u Čelik 🤣🤣🤣
Ojj bože sta ovdje neću pročitati
Bi pojedini debili. ebo ih Mahmic u paksu.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Ako neko nije vidio, evo ovdje da ne promakne. Nadam se da se nećemo svi nabiti oko centra i ovdje kod mene oko lamele. Blatuša, Crkvice, Travnička, Mokusnice, Radakovo, svi na krovove, ravnomjerno rasporedjeno :srce:

slika

🔥 NEKA SIJA ZENICA! 🔥

Naši vjerni Robijaši će u tačno ponoć s nedjelje na ponedjeljak – u čast 80. rođendana našeg voljenog Čelika – zapaliti stotine baklji širom grada!

🖤❤️ Pozivamo sve Čelikovce da se pridruže ovoj akciji: Sa svojih balkona, terasa, prozora i dvorišta, zapalite baklju ili vatromet i zajedno obasjajmo cijelu Zenicu!

🎉 Neka Zenica pamti 80. rođendan svoga kluba‼️

Zajedno najavljujemo sve ono pozitivno što nas čeka u skoroj budućnosti.

Čelik živi! 💪
Odgovori