NK Čelik
-
Re: NK Čelik
Nek poslusaju Zamorana i dovedu golmana iz Tomislava plus zasticeno godiste. Dovesti Ristica iz Radnika na posudbu iz Sarajeva i rijesio si u 21 na lagan nacin.
I zbog ovoga nam je prijeko potrebno da nam se omladinci plasiraju u PL, da imaju sto kvalitetnije utakmice i tamo nastoje ostati iz generacije u generaciju. A da bi to postigli, s njima bi trebali raditi skolovani treneri, koji su voljni da uce i razvijaju se zajedno s tim igracima, kao i da imaju prostor za nesmetan rad i trening. Dakle, jos jedan razlog koji daje projektu Plandilo na vaznosti. Jer uspjeh pojedine generacije nije toliko bitan koliko kontinuitet u stvaranju igraca, koji ce jednog dana zauzeti mjesto u prvom timu seniorskog pogona. Pa kad bi po jedan iz generacije dospjevao do prvog tima, to bi bio uspjeh.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
-
-
Dobro si. Al kako god trebaju 3-4 kvalitetna u-21 igraca.strucnjak9 je napisao/la: ↑12 lip 2025, 23:57Ne moraju. Tri moraju poceti i igrati cijelo prvo poluvrijeme, a jedan samo mora zavrsiti utakmicu. Clan 29.02.
![]()
Gdje civili tj obicni građani ili simpatizeri mogu nabaviti pirotehniku za ovaj spektakl nedeljom u ponoc ?
Sa svake zgrade u gradu po jedan ima da gori sve
Sa svake zgrade u gradu po jedan ima da gori sve
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
-
FK Željezničar i Azur Mahmić potpisali sporazumni raskid ugovora
Baš to htio napisat, valjalo bi ga zaganjatSenadBrkić je napisao/la: ↑13 lip 2025, 11:32 FK Željezničar i Azur Mahmić potpisali sporazumni raskid ugovora
c'mon likČe
Prvo par kola mu psovati zbog one izjave…Ali45 je napisao/la: ↑13 lip 2025, 11:47Baš to htio napisat, valjalo bi ga zaganjatSenadBrkić je napisao/la: ↑13 lip 2025, 11:32 FK Željezničar i Azur Mahmić potpisali sporazumni raskid ugovora
Ne bi ja to smeće u klub nema šanse.SenadBrkić je napisao/la: ↑13 lip 2025, 11:32 FK Željezničar i Azur Mahmić potpisali sporazumni raskid ugovora
-
Ahh to je onaj što mu je Željo najveći klub.Da je otišao kao Sivac samo na trening OK i nekako,svako gleda da napravi iskorak u karijeri,mlad, ne razmišlja pod uticajem menadzera i jest da se ne radi tako i opet smo Sivca na kolac dočekali, a ovaj dao ovakvu izjavu i sad kao trebalo bi nikom ništa.Mrš od kluba smrade, bio si miljenik Robijaša i svih navijača Čelika i ti tako, još si naše dijete.I Kad mi neko kaže naša djeca, gdje su naša djeca....prst u usta stavit i povratit.SenadBrkić je napisao/la: ↑13 lip 2025, 11:32 FK Željezničar i Azur Mahmić potpisali sporazumni raskid ugovora
Gdje god bio sutnut je pa i iz najveceg kluba za njega u BIH. Nije vise ni U21, zato MRS!
Jedan od rijetkih bas bas rijetkih koji nije pokazao mrvu respecta za Čelik iako mu je Čelik dao hljeb u ruke sa 16 godina u PREMIJER LIGI i promovisao ga na trziste.
Jedan od rijetkih bas bas rijetkih koji nije pokazao mrvu respecta za Čelik iako mu je Čelik dao hljeb u ruke sa 16 godina u PREMIJER LIGI i promovisao ga na trziste.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
Cuj mahmica bi neki u Čelik 

Ojj bože sta ovdje neću pročitati
Ojj bože sta ovdje neću pročitati
A Nikola Turanjanin iz Laktasa bezni top za nas eno osipaju se treba upitat neko je spominjao da treba vezni iz Laktasa zaganjt