Taj rez bi nam najvise odg od svih uz poraz Jedinstva
NK Čelik
Re: NK Čelik
Epska kradja u Tomislavu. Gledaj rezultata ovo do kraja nista nece biti regularno. Pitanje i sa 42 boda hoces li biti deveti.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
0-1 Vardo
Pravo domaćinsko sudjenje
Pravo domaćinsko sudjenje
Zadnja izmjena: crnocrvenaarmija, dana/u 21 svi 2025, 18:10, ukupno mijenjano 1 put.
Jedinstvo, koje ce vjerovatno upisati poraz danas, ima jos dvije utakmice odigrati i ako obe dobije imace 41 bod i zauzece u najgorem slucaju 10 mjesto. Mi kad bi imali 41 bod bolji nam je medjusobni u odnosu na Jedinstvo i vjerovatno bolju gol razliku. Dakle ...
EEEVOOO GAAAA
Samo Čelik zenički !!!
Treba li drugi na tabeli par kola do kraja strahovat za opstanak? 

Pa mi imamo vec 38 znaci i jedna pobjeda do kraja moze nam u nekim slucajevima osigurat opstanakphillies je napisao/la: ↑21 svi 2025, 18:10Jedinstvo, koje ce vjerovatno upisati poraz danas, ima jos dvije utakmice odigrati i ako obe dobije imace 41 bod i zauzece u najgorem slucaju 10 mjesto. Mi kad bi imali 41 bod bolji nam je medjusobni u odnosu na Jedinstvo i vjerovatno bolju gol razliku. Dakle ...
EEEVOOO GAAAA
Trenutno stanje na tabeli:
Stupcanica siguran putnik u visi rang, drugi Celik bori se za opstanak....al lijepo je ovo vidjeti

Stupcanica siguran putnik u visi rang, drugi Celik bori se za opstanak....al lijepo je ovo vidjeti

Samo Čelik zenički !!!
Vide ljudi kako se u PL krade bez vecih sankcija pa sto ne bi i u nizim ligama onda hehe. Jedinstvo ce u svemu tom na kraju da izvisi izgleda.
Mi sad moramo izdrzat pritisak na pocetku dr poluvremena i valjda ostanemo neporazeni na kraju.