Taj rez bi nam najvise odg od svih uz poraz Jedinstva
NK Čelik
Re: NK Čelik
Epska kradja u Tomislavu. Gledaj rezultata ovo do kraja nista nece biti regularno. Pitanje i sa 42 boda hoces li biti deveti.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
0-1 Vardo
Pravo domaćinsko sudjenje
Pravo domaćinsko sudjenje
Zadnja izmjena: crnocrvenaarmija, dana/u 21 svi 2025, 18:10, ukupno mijenjano 1 put.
Jedinstvo, koje ce vjerovatno upisati poraz danas, ima jos dvije utakmice odigrati i ako obe dobije imace 41 bod i zauzece u najgorem slucaju 10 mjesto. Mi kad bi imali 41 bod bolji nam je medjusobni u odnosu na Jedinstvo i vjerovatno bolju gol razliku. Dakle ...
EEEVOOO GAAAA
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Treba li drugi na tabeli par kola do kraja strahovat za opstanak? 

Pa mi imamo vec 38 znaci i jedna pobjeda do kraja moze nam u nekim slucajevima osigurat opstanakphillies je napisao/la: ↑21 svi 2025, 18:10Jedinstvo, koje ce vjerovatno upisati poraz danas, ima jos dvije utakmice odigrati i ako obe dobije imace 41 bod i zauzece u najgorem slucaju 10 mjesto. Mi kad bi imali 41 bod bolji nam je medjusobni u odnosu na Jedinstvo i vjerovatno bolju gol razliku. Dakle ...
EEEVOOO GAAAA
Trenutno stanje na tabeli:
Stupcanica siguran putnik u visi rang, drugi Celik bori se za opstanak....al lijepo je ovo vidjeti

Stupcanica siguran putnik u visi rang, drugi Celik bori se za opstanak....al lijepo je ovo vidjeti

Samo Čelik zenički !!!
Vide ljudi kako se u PL krade bez vecih sankcija pa sto ne bi i u nizim ligama onda hehe. Jedinstvo ce u svemu tom na kraju da izvisi izgleda.
Mi sad moramo izdrzat pritisak na pocetku dr poluvremena i valjda ostanemo neporazeni na kraju.