NK Čelik

BatistutA19

Re: NK Čelik

Post Postao/la BatistutA19 »

Cestitke upravi Robiji prvo na marketingu pa cestitke trenerima i igracima na pobijedi zasluzenoj mada mizda najrealnije po igri sansama nerijeseno.
Meni je vala preslatka pobijeda ovaj cist ponisteni gol je Gorazde gdje smo izgubili 2 boda a sad smo dobili a kiks Hadzici i Lukavac necu ni da spominjem imali bi 3 manje od Stupcanice mada realno Stupcanica je zasluzeno prva najbolja su ekipa.ovo ostalo u 5 grama osim Likavca i Rahica a sad je pala Gradina i Zvijezda u zadnjih par kola ovo ostalo slicno.
Sto se tice tekme svaka cast na borbi jer da se nisu borili mi bi glat izgubili i da nije bio dobar ambijent i fina posjeta.
U prvom smo bolji mada su i oni imali 2 fine situacije ,steta ono Talha slobodnjak i glavom Vardo i jos je bio a penal mogo je svirat kontak je bio,malo mi odbrana nekad nesigurna bila.
Drugo poluvrijeme Stupcanica puno bolja mi smo imali onaj volej Varde i Puce ono sa centra a njima cist ponisten gol i Durmo nas izvadio.
Kako god odlicno sad u Tesanj rastereceni pokusat bar bod uzet i sada smo u dobroj situaciji mada nista nije gotovo ,dosad 3 ispadaju Lukavac Rahic i Zvijezda a sutra cemo vidjet Radnik i Borac u Bijeljini bice jasnije mada i Sarajevo i Zeljeznicar mogu odlucit..
Jos jednom cestitke svima upravi,trenerima,igracima i navijacima🖤❤️
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

Sve 3 ekipe koje su sigurni putnici u nizi rang su nama uzeli po 3 boda hehe
carsija072

Post Postao/la carsija072 »

Jusić i Regoje rade odličan posao, ali mislim da je ovo više Jusićeva zasluga nego Bojanova, bit će teško upravi opet da donesu pravu odluku na kraju sezone da li krenuti sa Bojanom u novu sezonu ili se kockati sa novim trenerom.. Sve u svemu bit će zanimljivo ljeto i prelazni rok, gdje napokon možemo očekivat provjerene igrače i da imamo ekipu za vrh tabele.
Ludilooooo :srce: je zarobiloooo
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

Off topic:Prešli smo 10 hiljada postova,svaka čast ljudii :rock:
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

phillies je napisao/la: 17 svi 2025, 22:44 Ne bih o utakmici, samo cestitke igracima i strucnom stabu na prikazanoj igri i zalaganju. Isto tako nadam se da ce sudije zbog svojih gresaka biti kaznjene, kao i sve one koje nacine povredu pravila igre. Za clanove koji jedva cekaju da neki "nasi" caste sudije i da zbog toga imamo domacinsko sudjenje, nek se zapitaju jesu li se Robijasi zato borili za klub, da se vracamo "starim navikama"? Iskreno se nadam da je ovo samo mahalanje i da nema veze sa istinom.

Sad bih malo o Robijasima. Kao neko ko je davno otisao sa Juga, danasnja utakmica je bila vrijeme povratka na "mjesto zlocina" :D Nakon 90+ minuta navijanja, mogu samo apelirati na Robijase "spavace" na zapadnoj tribini kojih znam da ima dosta. Ako u vama ima jos imalo zara i zelje za navijanjem i da osjetite ponovo energiju Juga, neka vas nista ne sprijecava, jer ovi momci zasluzuju mnogo vecu podrsku. Stajali smo iza R.Ludila, Seje, Duleta, Hareta, Sabana, Vladana...(sorry ako sam nekog izostavio), trebamo stati i iza ovih momaka koji danonocno rade i za pokret i za klub. Robijasi :pray:

PS. mikrofoni MYTV nisu ni za qrac :D nista se navijanje ne cuje :D

PS2. Eventualnom pobjedom u Tesnju, i slabije igre Travnika u Gradačcu, jaki Čelik dolazi na drugo mjesto!!!!! :rock:
Svaka ti cast sto si dosao, nadam se da nece biti zadnji put.

Juzna tribina je nesto posebno. Price i furke se mijenjaju, kao sto dolaze i nove generacije, ali na Jugu uvijek ima mjesta za one koji su nekad isto tako donosili nove trendove i jacali ljubav prema Celiku na toj tribini.

Kao i svaka druga navijacka tribina, i nasa ima svojih musica, jednostavno su navijaci takvi, ali ono sto je bitno naglasiti da je Jug sada jedna prava radnicka tribina. Uopste nije klise ona zastava "radnicka klasa" jer bas ti ljudi i takvi ljudi vode tribinu. Momci koji imaju svoje poslove i pored toga odvajaju puno vremena za Robijase, Celik i Zenicu.
ZenickiČelik

Post Postao/la ZenickiČelik »

phillies je napisao/la: 17 svi 2025, 22:44 Ne bih o utakmici, samo cestitke igracima i strucnom stabu na prikazanoj igri i zalaganju. Isto tako nadam se da ce sudije zbog svojih gresaka biti kaznjene, kao i sve one koje nacine povredu pravila igre. Za clanove koji jedva cekaju da neki "nasi" caste sudije i da zbog toga imamo domacinsko sudjenje, nek se zapitaju jesu li se Robijasi zato borili za klub, da se vracamo "starim navikama"? Iskreno se nadam da je ovo samo mahalanje i da nema veze sa istinom.

Sad bih malo o Robijasima. Kao neko ko je davno otisao sa Juga, danasnja utakmica je bila vrijeme povratka na "mjesto zlocina" :D Nakon 90+ minuta navijanja, mogu samo apelirati na Robijase "spavace" na zapadnoj tribini kojih znam da ima dosta. Ako u vama ima jos imalo zara i zelje za navijanjem i da osjetite ponovo energiju Juga, neka vas nista ne sprijecava, jer ovi momci zasluzuju mnogo vecu podrsku. Stajali smo iza R.Ludila, Seje, Duleta, Hareta, Sabana, Vladana...(sorry ako sam nekog izostavio), trebamo stati i iza ovih momaka koji danonocno rade i za pokret i za klub. Robijasi :pray:

PS. mikrofoni MYTV nisu ni za qrac :D nista se navijanje ne cuje :D

PS2. Eventualnom pobjedom u Tesnju, i slabije igre Travnika u Gradačcu, jaki Čelik dolazi na drugo mjesto!!!!! :rock:
Meni samo nije jasno kako momci od 18, 20, 25, 30 godina sjede na zapadu i gledaju utakmicu...i onda komentarisu kao nema raje na jugu...navijaca na jugu ce biti sve vise i vise samo treba svako od sebe krenut..
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Jug je vrh, respekt za zapad, ali sto je dobra raja na istoku i sto ta tribina ozivljava iz utakmice u utakmicu necu vam reci. Svi zajedno kad se udruzimo dodje i pobjeda nad liderom
FliX

Post Postao/la FliX »

R0B1J4SH je napisao/la: 17 svi 2025, 21:27 Uz Jedinstvo u 2 kolu Klis u playoffu i danas protiv šumara su 3 najbolje utakmice sa najboljom atmosferom na kojim sam ikad bio (naravno utakmice Čelika).
Kol'ko ti je godina ili bolje pitanje od koje sezone pratis Celik? :)
Redbull

Post Postao/la Redbull »

FliX je napisao/la: 18 svi 2025, 01:18
R0B1J4SH je napisao/la: 17 svi 2025, 21:27 Uz Jedinstvo u 2 kolu Klis u playoffu i danas protiv šumara su 3 najbolje utakmice sa najboljom atmosferom na kojim sam ikad bio (naravno utakmice Čelika).
Kol'ko ti je godina ili bolje pitanje od koje sezone pratis Celik? :)
Ako je momak neko od novije generacije nije ni cudo sto su mu ove utakmice najbolje. Mi zaboravimo koliko smo vec godina u dubiozi, vrijeme brzo prolazi u ovom svemu 😄
phillies

Post Postao/la phillies »

Upravo tako. Neko ko je danas punoljetan ili sa svojih 20tak godina, najranija sjecanja ce mu dobaciti do utakmice Celik- Zrinjski kad su se Robijasi nakon bojkota vratili na Jug. Ako i toliko. Daleko je bila 2017. iz ugla navijaca.
Bas sinoc mi na yt izbaci "pregled golova sezone 14/15" Celika, i ono sto je bilo na tribinama je havarija (ako izuzmemo objektivne okolnosti bojkota). Naspram tog vremena, sinosnja utakmica je Liga prvaka :D
A oni sto se sjecaju atmosfera 1999-2003-2010 sad su na gerijatriji zapadne tribine, ili u papucama prate MyTV :D
Samo Čelik zenički !!!
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Svi u Tešanj !
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Jesu ljepsa jutra i dani kada Čelik pobjedjuje sve redom sta je ovo :grljenje:

Okupacija Tešnja.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

Avenija je napisao/la: 18 svi 2025, 10:05 Jesu ljepsa jutra i dani kada Čelik pobjedjuje sve redom sta je ovo :grljenje:

Okupacija Tešnja.
Srijeda je Tesanj ,vjerovatno 17.00 satnica.Radni je dan,ali i ovi koji rade prvu smjenu mogu stici na tekmu.Idemo na posljednje gostovanje ove sezone! SVi U TESANJ !
bihacusrcu

Post Postao/la bihacusrcu »

FRLegioen je napisao/la: 18 svi 2025, 10:15
Avenija je napisao/la: 18 svi 2025, 10:05 Jesu ljepsa jutra i dani kada Čelik pobjedjuje sve redom sta je ovo :grljenje:

Okupacija Tešnja.
Srijeda je Tesanj ,vjerovatno 17.00 satnica.Radni je dan,ali i ovi koji rade prvu smjenu mogu stici na tekmu.Idemo na posljednje gostovanje ove sezone! SVi U TESANJ !
Srijeda 17:30
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

slika

2000+ :pray:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Odgovori