Meni je vala preslatka pobijeda ovaj cist ponisteni gol je Gorazde gdje smo izgubili 2 boda a sad smo dobili a kiks Hadzici i Lukavac necu ni da spominjem imali bi 3 manje od Stupcanice mada realno Stupcanica je zasluzeno prva najbolja su ekipa.ovo ostalo u 5 grama osim Likavca i Rahica a sad je pala Gradina i Zvijezda u zadnjih par kola ovo ostalo slicno.
Sto se tice tekme svaka cast na borbi jer da se nisu borili mi bi glat izgubili i da nije bio dobar ambijent i fina posjeta.
U prvom smo bolji mada su i oni imali 2 fine situacije ,steta ono Talha slobodnjak i glavom Vardo i jos je bio a penal mogo je svirat kontak je bio,malo mi odbrana nekad nesigurna bila.
Drugo poluvrijeme Stupcanica puno bolja mi smo imali onaj volej Varde i Puce ono sa centra a njima cist ponisten gol i Durmo nas izvadio.
Kako god odlicno sad u Tesanj rastereceni pokusat bar bod uzet i sada smo u dobroj situaciji mada nista nije gotovo ,dosad 3 ispadaju Lukavac Rahic i Zvijezda a sutra cemo vidjet Radnik i Borac u Bijeljini bice jasnije mada i Sarajevo i Zeljeznicar mogu odlucit..
Jos jednom cestitke svima upravi,trenerima,igracima i navijacima