Profi ugovor istice na ljeto. Jedina nam je nada sto je mladji od 23 godine.KakhaKaladze je napisao/la: ↑25 tra 2025, 12:40Ma brate realno takvu priliku ne treba propustit. Ja bih volio da on ostane al realno govoreci ako hoces da zivis od fudbala nema u Bosni hljeba. Da ostane u Celiku i da za dvije tri godine udje s Celikom u premier ligu opet je bolje u drugoj turskoj. Sad jel on ima kvalitet za to il nema jedini nacin da saznas je da odes i probas. S obzirom na profi ugovor, to bi bila po mom misljenju fina prilika i za Alija i za klub da nesto hajruju. Sve je ovo rekla kazala al ako bi se desilo da klub dobije neku lovu ja ne bih imao nista protiv.
https://www.youtube.com/watch?v=011muOrtFkQAllgunsblazing je napisao/la: ↑25 tra 2025, 13:53Profi ugovor istice na ljeto. Jedina nam je nada sto je mladji od 23 godine.KakhaKaladze je napisao/la: ↑25 tra 2025, 12:40Ma brate realno takvu priliku ne treba propustit. Ja bih volio da on ostane al realno govoreci ako hoces da zivis od fudbala nema u Bosni hljeba. Da ostane u Celiku i da za dvije tri godine udje s Celikom u premier ligu opet je bolje u drugoj turskoj. Sad jel on ima kvalitet za to il nema jedini nacin da saznas je da odes i probas. S obzirom na profi ugovor, to bi bila po mom misljenju fina prilika i za Alija i za klub da nesto hajruju. Sve je ovo rekla kazala al ako bi se desilo da klub dobije neku lovu ja ne bih imao nista protiv.
KakhaKaladze je napisao/la: ↑25 tra 2025, 14:11Upravo tako hahahahahahaha
Hoće, na YouTube kanalu HNK Tomislav Tomislavgrad.