NK Čelik
Re: NK Čelik
Medjuseljac molim te nemoj ic,propast ćeš i po horizontali i po vertikali mlad si jos,ima jos puno vremena,mislim da bi to bio prevelik skok.
-
Ma brate realno takvu priliku ne treba propustit. Ja bih volio da on ostane al realno govoreci ako hoces da zivis od fudbala nema u Bosni hljeba. Da ostane u Celiku i da za dvije tri godine udje s Celikom u premier ligu opet je bolje u drugoj turskoj. Sad jel on ima kvalitet za to il nema jedini nacin da saznas je da odes i probas. S obzirom na profi ugovor, to bi bila po mom misljenju fina prilika i za Alija i za klub da nesto hajruju. Sve je ovo rekla kazala al ako bi se desilo da klub dobije neku lovu ja ne bih imao nista protiv.
Ja bih ga sad pustio da ide
Ne bi bila neka pljačka, ne pravi neku veliku razliku na terenu, naredne sezone nije viśe bonus U21 igrač, itd. Da hoće neko uzeti još Talhu i Vardu pa da se nakon 3 godine napravi kvalitetan vezni red 

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Ako je istina, nije lud da odbije.
Turci igračima plaćaju nenormalne cifre, pa čak i ovi drugoligaški kuracsporovi.
Turci igračima plaćaju nenormalne cifre, pa čak i ovi drugoligaški kuracsporovi.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Ma nemam ja ništa protiv da ode,neka momak napreduje dabogda mu Bog dao da bude bolji igrač od Messija,al veće su šanse realno da se nakon Turske vrati u Unis al eto.
Razumijem i vas forumase al ja bi ga pustio jedino za neke dobre pare za našu ligu,al teško.
Razumijem i vas forumase al ja bi ga pustio jedino za neke dobre pare za našu ligu,al teško.
- Allgunsblazing
Profi ugovor istice na ljeto. Jedina nam je nada sto je mladji od 23 godine.KakhaKaladze je napisao/la: ↑25 tra 2025, 12:40Ma brate realno takvu priliku ne treba propustit. Ja bih volio da on ostane al realno govoreci ako hoces da zivis od fudbala nema u Bosni hljeba. Da ostane u Celiku i da za dvije tri godine udje s Celikom u premier ligu opet je bolje u drugoj turskoj. Sad jel on ima kvalitet za to il nema jedini nacin da saznas je da odes i probas. S obzirom na profi ugovor, to bi bila po mom misljenju fina prilika i za Alija i za klub da nesto hajruju. Sve je ovo rekla kazala al ako bi se desilo da klub dobije neku lovu ja ne bih imao nista protiv.
-
https://www.youtube.com/watch?v=011muOrtFkQAllgunsblazing je napisao/la: ↑25 tra 2025, 13:53Profi ugovor istice na ljeto. Jedina nam je nada sto je mladji od 23 godine.KakhaKaladze je napisao/la: ↑25 tra 2025, 12:40Ma brate realno takvu priliku ne treba propustit. Ja bih volio da on ostane al realno govoreci ako hoces da zivis od fudbala nema u Bosni hljeba. Da ostane u Celiku i da za dvije tri godine udje s Celikom u premier ligu opet je bolje u drugoj turskoj. Sad jel on ima kvalitet za to il nema jedini nacin da saznas je da odes i probas. S obzirom na profi ugovor, to bi bila po mom misljenju fina prilika i za Alija i za klub da nesto hajruju. Sve je ovo rekla kazala al ako bi se desilo da klub dobije neku lovu ja ne bih imao nista protiv.
KakhaKaladze je napisao/la: ↑25 tra 2025, 14:11Upravo tako hahahahahahaha
LimVo likČe
Nek ide u Tursku. Bolje u Tursku, nego da naredne sezone ode u NK Vitez. Tamo ako ne uspije, uvijek se moze vratit u Celik, s tim sto bi dozivjeli kao da nam dolazi svojevremeni Medunjanina a ne Medjuseljac. Nalozili bi se da ce jesti vezni red, a ono qurac. 

- BatistutA19
Pozz vam svima nisam u toku slabo ista stignem i procitat imam nekih problema teskih privatnih nadam se uz boziju pomoc da ce to bit dobro sve ,nemojte se svadjat ,sad trebamo svi ko jedan za Celik po taj opstanak.
Gresaka je bilo to je svima jasno ,nesto iz neznanja nesto i zbog nedostatka novca,nesto i na terenu sami smo krivi negdje ali hajmo mi opstat u ligi a za probleme cemo kad se zavrsi sezona rijesavat akobogda kad izborimo opstanak.
Sutra hrabro i igraci i Robija idemo pokusat izvuc sto bolji rezultat

Gresaka je bilo to je svima jasno ,nesto iz neznanja nesto i zbog nedostatka novca,nesto i na terenu sami smo krivi negdje ali hajmo mi opstat u ligi a za probleme cemo kad se zavrsi sezona rijesavat akobogda kad izborimo opstanak.
Sutra hrabro i igraci i Robija idemo pokusat izvuc sto bolji rezultat
I ono ismijava jedinog igraca u trenutnom timu NK CELIK koji iole zna dat go,iako nije u nekoj formi ,nije igrao zbog povrede jedno vrijeme,nije bio standardan poslije povrede normalno i nije klasicni napadac i opet najbolji strijelac ekipe.
Toliko nam radosti i lijepi golova dao u DLC preko 18 cini mi se ali nas je daj ga popljuj daj ga omalovazavaj,jbt nas i nezasluzujemo bolje stanje
Toliko nam radosti i lijepi golova dao u DLC preko 18 cini mi se ali nas je daj ga popljuj daj ga omalovazavaj,jbt nas i nezasluzujemo bolje stanje
-
-
Hoće, na YouTube kanalu HNK Tomislav Tomislavgrad.
Kako bitna tekma danas. X bi bio OK, pobjeda fenomenalna a poraz bojim se kako bih se sve poslagalo onda i ogroman pritisak.