NK Čelik

Truhlo

Re: NK Čelik

Post Postao/la Truhlo »

Avenija je napisao/la: 22 tra 2025, 21:34 Meni je i Marin zadnju utakmicu bio top i fizicki i ovako. Imam osjecaj da ima prevelik pritisak koji je sam sebi nametnuo znajuci da se puno ocekuje od njega zbog proslosti. Mislim da je konacno uhvatio formu i da bi mogao pogoditi protiv Tomislava. Samo da odigraju muski svi i daju maksimum.
I umjetna inteligencija kaze da se Čelik moze izvuci na dva nacina u kojim moze ostvariti prednost u odnosu na protivnika, podrska sa tribina koju drugi nemaju i zalaganje vece od protivnika :mrgreen:

@truhlo Radnik je danas skoro pa osigurao opstanak nazalost. Samo 9 mjesto je sigurno.
Nije nego tako trenunto izgleda na tabeli zbog rasporeda. Daleko je još Radnik od opstanka. Sve će se znati za vikend, ukoliko dobiju Igman u gostima, onda su ostali.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

strucnjak9 je napisao/la: 22 tra 2025, 21:07 Ovaj debil koji plasira dezinformacije ovdje da neki igraci imaju u ugovoru da moraju igrati nije tacno, jer sam to provjerio. Sto se tice Puceta, kako sam cuo on je hvala Bogu ocito zavrsio svoje i strucni stab vise nece racunati na njegove usluge, uz jos 3-4 igraca. I to je dokaz da ovaj kloc pise gluposti, cuj Zaimovic koji je bio trener potpisivao koliko ko mora igrati :mrgreen:

Ocito mu rodjak Ahmetspahic prenosi dezinformacije da opravda kolika je neznalica kad su Puce i Bajric ispred njega
Spomene ti kloc najmilije onako radi reda
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Avenija je napisao/la: 22 tra 2025, 21:34 Meni je i Marin zadnju utakmicu bio top i fizicki i ovako. Imam osjecaj da ima prevelik pritisak koji je sam sebi nametnuo znajuci da se puno ocekuje od njega zbog proslosti. Mislim da je konacno uhvatio formu i da bi mogao pogoditi protiv Tomislava. Samo da odigraju muski svi i daju maksimum.
I umjetna inteligencija kaze da se Čelik moze izvuci na dva nacina u kojim moze ostvariti prednost u odnosu na protivnika, podrska sa tribina koju drugi nemaju i zalaganje vece od protivnika :mrgreen:

@truhlo Radnik je danas skoro pa osigurao opstanak nazalost. Samo 9 mjesto je sigurno.

Znaci vise nevjerujemo @cinvicts35 ima pogresne insajderske :dislike:
Dosad sam rijetko fulao a nista nebi napisao onako beze a moze se i pogrijesit naravno ali nije zlonamjerno nista dok ima ovi debila koji ako nije kako oni misle odma bale i nesto jos kao vrijedza a veze nemaju u zivotu.
AeroMs33

Post Postao/la AeroMs33 »

Truhlo je napisao/la: 22 tra 2025, 13:20
Avenija je napisao/la: 22 tra 2025, 12:44
Truhlo je napisao/la: 22 tra 2025, 12:33 Sve tri su trnokopi, ali čini mi se da Bajrić ima koliko toliko iskustva za razliku od prve dvojice i zbog toga bih Bajrića sad gurnuo od prve. Na kraju sezone nabiti nogom sve i jednog.

I da ovo je pod uslovom da nema Martinovića.
Sloboda ti iduce sezone 90% neće nastupati u prvoj ligi FBiH.
Faktički ugašen klub.
:mrgreen:

Šta su govorili, neće gospodin Nalić tražit pare :lol: :lol:

Tuzla City će postati OFK Sloboda, a Gorki ide u mezar :srce:
Truhlo nahebi im se matere da prostis. Ko se zadnji smije...
Pisali smo im iz najbolje namjere al dzaba ,njima je cilj bio preminger liga. Sad bankrot. Robovi im nisu dusmani bili al glupani.
AeroMs33

I meni je drago sto je Martin zabio. Radi samopouzdanja. Volio bi da da maksimum do kraja. Samo nek izbore opstanak.
Ja zvjek kazem treba zahvaliti svakom igraču koji obuce dres u bori se za klub ne kao ovi sabani sto pljuju po igracima i trenerima a posebno momku iz naseg grada. Nwk se bori. Kvalitet cemo progledat kroz prste bitno je srce
S
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

AeroMs33 je napisao/la: 23 tra 2025, 00:38

I meni je drago sto je Martin zabio. Radi samopouzdanja. Volio bi da da maksimum do kraja. Samo nek izbore opstanak.
Ja zvjek kazem treba zahvaliti svakom igraču koji obuce dres u bori se za klub ne kao ovi sabani sto pljuju po igracima i trenerima a posebno momku iz naseg grada. Nwk se bori. Kvalitet cemo progledat kroz prste bitno je srce
S
Ako je bitno srce a ne kvalitet onda mozemo ti i ja otic igrat u Celik hehe.
Hvala svakom, al ako neko trenutno nije dobar za ekipu ne treba na silu pokusavat. I struka i tribina i forum su rekli sta misle o Ahmetspahicu, imao je prilike al bas nista nije pokazao. Sad lagano posudba, nek uradi kao Sivac, dokazao se u Kaknju, napredovao i onda se vratio u Celik.
Puce isto tako, osim trke nista nije pokazao i treba ga se rijesit.
Bajric od njih jedini nesto pokazao u ovoj ligi, nek dobije sansu kao ova dvojica koju tekmu pa ako ne bude to onda i njega tjerat.
Al dodju ovi trolovi koji pljuju druge a hvale nase takozvane talente samo zato sto su iz Zenice, i jos sire dezinformacije o ugovorima, to se ne moze presutit.
strucnjak9

Post Postao/la strucnjak9 »

Cinvict35 je napisao/la: 22 tra 2025, 21:52
strucnjak9 je napisao/la: 22 tra 2025, 21:07 Ovaj debil koji plasira dezinformacije ovdje da neki igraci imaju u ugovoru da moraju igrati nije tacno, jer sam to provjerio. Sto se tice Puceta, kako sam cuo on je hvala Bogu ocito zavrsio svoje i strucni stab vise nece racunati na njegove usluge, uz jos 3-4 igraca. I to je dokaz da ovaj kloc pise gluposti, cuj Zaimovic koji je bio trener potpisivao koliko ko mora igrati :mrgreen:

Ocito mu rodjak Ahmetspahic prenosi dezinformacije da opravda kolika je neznalica kad su Puce i Bajric ispred njega
Spomene ti kloc najmilije onako radi reda
Zasto svoju mamu i sestru spominjes?
AeroMs33

Brotherze je napisao/la: 23 tra 2025, 10:20
AeroMs33 je napisao/la: 23 tra 2025, 00:38

S
Ako je bitno srce a ne kvalitet onda mozemo ti i ja otic igrat u Celik hehe.
Hvala svakom, al ako neko trenutno nije dobar za ekipu ne treba na silu pokusavat. I struka i tribina i forum su rekli sta misle o Ahmetspahicu, imao je prilike al bas nista nije pokazao. Sad lagano posudba, nek uradi kao Sivac, dokazao se u Kaknju, napredovao i onda se vratio u Celik.
Puce isto tako, osim trke nista nije pokazao i treba ga se rijesit.
Bajric od njih jedini nesto pokazao u ovoj ligi, nek dobije sansu kao ova dvojica koju tekmu pa ako ne bude to onda i njega tjerat.
Al dodju ovi trolovi koji pljuju druge a hvale nase takozvane talente samo zato sto su iz Zenice, i jos sire dezinformacije o ugovorima, to se ne moze presutit.
Ma drug ne moras bit iz Zenice da volis klub . Nismo tolike konzerve valjda. Nit ja sta dizem nekog iz Zenice. Bitno je da igrac ispostuje klub i ja cu njega postovati. To pricam za placenike koji dolaze i prolaze kroz klub. Al volim normalno kad igrac osjeti pripadnost klubu i da ga nesto veze za klub emocije,karijera ,mladost kao i nas navijace . Onda je to nesto vise i to posebno postujem posebno kod trenera koji se vrate u klub.
Pise se lose o igracu koji tu istrci na teren dadne srce ,trud i onda ga pljuju po forumu cim ga nece ili sta vec.
Malo postovanja prema svojim igracima kakvi su da su nose dres i bore se.
Slazem se za Ahmetspahica trenutno je opasan po protivnika ko leptir. Nista od njega. Ali zato treba imati u klubu struku koja ce ga savjetovati i iskreno sa njim popricati i s postovanjem jer mlad je momak ne treba nikad nikog otpisati potpuno posebno momke iz vlastitog grada jer po prirodi on gravitira ka Celiku .
Puce klupa sad za sad . Ako pokaze na treningu nesto opet pokusati a na kraju sezone takode negdje ga u filijalu ili raskud ugovora.
Mislim tako i za svakog . Ne pokazuje na terenu kvalitet klupa i dok ne pokazes nesto na treningu nema u igru.
Odgovori