Šta sad ti kurtoni trebaju igrati bez obzira na rezultat i opstanak i BUDUĆNOST kluba? Ako je to istina za ugovore popisam se i poserem po istom. Budu li igrali u Tomislavu znaci da su menadžeri iznad kluba i opstanka i da je Čelik kurton za jednokratnu upotrebu.Cinvict35 je napisao/la: ↑22 tra 2025, 11:29Bajric i Puce ti imaju u ugovoru da moraju igrat 70% ili cak i vise jer su menadzer i Zaimovic i kompanija tako potpisali.KakhaKaladze je napisao/la: ↑22 tra 2025, 09:01Meni je to sa prilakama šuplja priča i da se nasa djeca sputavaju. Imaš ocigledan primjer Smajlovića koji je kad su tek promovisani Hodzic Ahmetspahic i Smajlovic daleko najmanje šansi dobijao, a evo godinu dana poslije igra svaku i realno je kvalitetniji dosta od obojice. Spustiš glavu i treniraš i tvoje vrijeme će doći ako imaš kvalitet. Pričat da Ahmetspahić nije dobio šansu je meni besmisleno jer su se promijenila 3 trenera i kod nijednog ne igra. Ja sam to govorio i kad je tek dosao u seniore da momku svaka cast, znam ga i momak je fin vrijedan i sto bi se reklo na svom mjestu, ali on osim fizicke dominantnosti u juniorima nije nista spektakularno pokazao. Da se razumijem ne kazem ja da je on taraba bio u juniorima ali ako se fizicki nadmocan sve se pokrije i los prijem i slabiji udarac i izgubljena lopta. Sad je dosao u seniore gdje ne da nije nadmocan nego je vjerovatno inferioran u odnosu na dosta stopera i ne moze napraviti nista. Pitanje je da li ce ikada uspjet prevazic taj problem, ja iskreno sumnjam a nadam se da grijesim.Cinvict35 je napisao/la: ↑21 tra 2025, 22:37
Manje je dobio i od Karalica Durmisa i sl a nije se proslavio normalno ali opet je bolji od Bajrica za klasu i nas je junior i bolji je a i brzi i mora se forsirat vise od Bajeica ,jedino nas handri sto ovaj ima u ugovoru da mora igrat odredzen broj utakmica a Ahmetspahic nema.
Mi nikad necemo imat igraca i doc pameti ,uvijek cemo nase kudit i stvarat veci pritisak i ubijat nasu djecu u pojam.
I ja sam za to da se uvijek da prilika nasem momku ako je bara bara s nekim ko mu je konkurent al to gubi smisao ako je slabiji i tjt. J*g ja bi volio da je on Haaland za Bajrica i Pucea ali nazalost nije i zato ni ne igra.
E sad da znas da je to i narusilo atmosferu medzu igracima i odrazilo na neke lose partije i na kraju je i trener pobjegao ,neke se stvari neznaju i nebi trebale al et ovako kad povuces pa da ti i napisem.
E zato i ne igra Ahmtspahic a taj isti Bajric ti se dere na Regoju sad protiv Rahica ,ko je bio na toj strani zapada moga je jasno cut,ali on ce opet morat ulazit prije Ahmetspahica.
U najmanju ruku Ahmetspahic je bara ,bara sa Puceom i Bajricem jer kao i on nisu nista pokazali ,koje je kolo zajedno imaju jednu asistenciju a igrali su troduplo vise nego Ahmetspahic.
Ni Ahmetspahić, Puce ni Bajric nisu prevaga ni za Nemilu u DLC!
Ima li ikakvih novosti o stanju Martinovića.?