NK Čelik

Avenija

Re: NK Čelik

Post Postao/la Avenija »

Cinvict35 je napisao/la: 22 tra 2025, 11:29
KakhaKaladze je napisao/la: 22 tra 2025, 09:01
Cinvict35 je napisao/la: 21 tra 2025, 22:37

Manje je dobio i od Karalica Durmisa i sl a nije se proslavio normalno ali opet je bolji od Bajrica za klasu i nas je junior i bolji je a i brzi i mora se forsirat vise od Bajeica ,jedino nas handri sto ovaj ima u ugovoru da mora igrat odredzen broj utakmica a Ahmetspahic nema.
Mi nikad necemo imat igraca i doc pameti ,uvijek cemo nase kudit i stvarat veci pritisak i ubijat nasu djecu u pojam.
Meni je to sa prilakama šuplja priča i da se nasa djeca sputavaju. Imaš ocigledan primjer Smajlovića koji je kad su tek promovisani Hodzic Ahmetspahic i Smajlovic daleko najmanje šansi dobijao, a evo godinu dana poslije igra svaku i realno je kvalitetniji dosta od obojice. Spustiš glavu i treniraš i tvoje vrijeme će doći ako imaš kvalitet. Pričat da Ahmetspahić nije dobio šansu je meni besmisleno jer su se promijenila 3 trenera i kod nijednog ne igra. Ja sam to govorio i kad je tek dosao u seniore da momku svaka cast, znam ga i momak je fin vrijedan i sto bi se reklo na svom mjestu, ali on osim fizicke dominantnosti u juniorima nije nista spektakularno pokazao. Da se razumijem ne kazem ja da je on taraba bio u juniorima ali ako se fizicki nadmocan sve se pokrije i los prijem i slabiji udarac i izgubljena lopta. Sad je dosao u seniore gdje ne da nije nadmocan nego je vjerovatno inferioran u odnosu na dosta stopera i ne moze napraviti nista. Pitanje je da li ce ikada uspjet prevazic taj problem, ja iskreno sumnjam a nadam se da grijesim.
I ja sam za to da se uvijek da prilika nasem momku ako je bara bara s nekim ko mu je konkurent al to gubi smisao ako je slabiji i tjt. J*g ja bi volio da je on Haaland za Bajrica i Pucea ali nazalost nije i zato ni ne igra.
Bajric i Puce ti imaju u ugovoru da moraju igrat 70% ili cak i vise jer su menadzer i Zaimovic i kompanija tako potpisali.
E sad da znas da je to i narusilo atmosferu medzu igracima i odrazilo na neke lose partije i na kraju je i trener pobjegao ,neke se stvari neznaju i nebi trebale al et ovako kad povuces pa da ti i napisem.
E zato i ne igra Ahmtspahic a taj isti Bajric ti se dere na Regoju sad protiv Rahica ,ko je bio na toj strani zapada moga je jasno cut,ali on ce opet morat ulazit prije Ahmetspahica.
U najmanju ruku Ahmetspahic je bara ,bara sa Puceom i Bajricem jer kao i on nisu nista pokazali ,koje je kolo zajedno imaju jednu asistenciju a igrali su troduplo vise nego Ahmetspahic.
Šta sad ti kurtoni trebaju igrati bez obzira na rezultat i opstanak i BUDUĆNOST kluba? Ako je to istina za ugovore popisam se i poserem po istom. Budu li igrali u Tomislavu znaci da su menadžeri iznad kluba i opstanka i da je Čelik kurton za jednokratnu upotrebu.

Ni Ahmetspahić, Puce ni Bajric nisu prevaga ni za Nemilu u DLC!

Ima li ikakvih novosti o stanju Martinovića.?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Sve tri su trnokopi, ali čini mi se da Bajrić ima koliko toliko iskustva za razliku od prve dvojice i zbog toga bih Bajrića sad gurnuo od prve. Na kraju sezone nabiti nogom sve i jednog.

I da ovo je pod uslovom da nema Martinovića.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Truhlo je napisao/la: 22 tra 2025, 12:33 Sve tri su trnokopi, ali čini mi se da Bajrić ima koliko toliko iskustva za razliku od prve dvojice i zbog toga bih Bajrića sad gurnuo od prve. Na kraju sezone nabiti nogom sve i jednog.

Sloboda ti iduce sezone 90% neće nastupati u prvoj ligi FBiH.
Faktički ugašen klub.
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

Avenija je napisao/la: 22 tra 2025, 12:13
KakhaKaladze je napisao/la: 22 tra 2025, 09:01

Meni je to sa prilakama šuplja priča i da se nasa djeca sputavaju. Imaš ocigledan primjer Smajlovića koji je kad su tek promovisani Hodzic Ahmetspahic i Smajlovic daleko najmanje šansi dobijao, a evo godinu dana poslije igra svaku i realno je kvalitetniji dosta od obojice. Spustiš glavu i treniraš i tvoje vrijeme će doći ako imaš kvalitet. Pričat da Ahmetspahić nije dobio šansu je meni besmisleno jer su se promijenila 3 trenera i kod nijednog ne igra. Ja sam to govorio i kad je tek dosao u seniore da momku svaka cast, znam ga i momak je fin vrijedan i sto bi se reklo na svom mjestu, ali on osim fizicke dominantnosti u juniorima nije nista spektakularno pokazao. Da se razumijem ne kazem ja da je on taraba bio u juniorima ali ako se fizicki nadmocan sve se pokrije i los prijem i slabiji udarac i izgubljena lopta. Sad je dosao u seniore gdje ne da nije nadmocan nego je vjerovatno inferioran u odnosu na dosta stopera i ne moze napraviti nista. Pitanje je da li ce ikada uspjet prevazic taj problem, ja iskreno sumnjam a nadam se da grijesim.
I ja sam za to da se uvijek da prilika nasem momku ako je bara bara s nekim ko mu je konkurent al to gubi smisao ako je slabiji i tjt. J*g ja bi volio da je on Haaland za Bajrica i Pucea ali nazalost nije i zato ni ne igra.
Bajric i Puce ti imaju u ugovoru da moraju igrat 70% ili cak i vise jer su menadzer i Zaimovic i kompanija tako potpisali.
E sad da znas da je to i narusilo atmosferu medzu igracima i odrazilo na neke lose partije i na kraju je i trener pobjegao ,neke se stvari neznaju i nebi trebale al et ovako kad povuces pa da ti i napisem.
E zato i ne igra Ahmtspahic a taj isti Bajric ti se dere na Regoju sad protiv Rahica ,ko je bio na toj strani zapada moga je jasno cut,ali on ce opet morat ulazit prije Ahmetspahica.
U najmanju ruku Ahmetspahic je bara ,bara sa Puceom i Bajricem jer kao i on nisu nista pokazali ,koje je kolo zajedno imaju jednu asistenciju a igrali su troduplo vise nego Ahmetspahic.
Šta sad ti kurtoni trebaju igrati bez obzira na rezultat i opstanak i BUDUĆNOST kluba? Ako je to istina za ugovore popisam se i poserem po istom. Budu li igrali u Tomislavu znaci da su menadžeri iznad kluba i opstanka i da je Čelik kurton za jednokratnu upotrebu.

Ma ovo neko rodjak od Ahmetspahica pa ga hvali a ostale kudi. Jedino on do sad na ovom forumu vidio klasu i brzinu Ahmetspahica a ostali svi slijepi izgleda.
I ovo za ugovore ne vjerujem jer dolazi od lika koji lupa nebuloze pa treba i ovo s rezervom uzeti.

A evo sad zadnju tekmu nije nijedan od njih poceo nego Martinovic i da se nije povrijedio vjerovatno ni Bajric ne bi zaigrao.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Avenija je napisao/la: 22 tra 2025, 12:44
Truhlo je napisao/la: 22 tra 2025, 12:33 Sve tri su trnokopi, ali čini mi se da Bajrić ima koliko toliko iskustva za razliku od prve dvojice i zbog toga bih Bajrića sad gurnuo od prve. Na kraju sezone nabiti nogom sve i jednog.

Faktički ugašen klub.
:mrgreen:

Šta su govorili, neće gospodin Nalić tražit pare :lol: :lol:

Tuzla City će postati OFK Sloboda, a Gorki ide u mezar :srce:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Brotherze je napisao/la: 22 tra 2025, 13:16

Ma ovo neko rodjak od Ahmetspahica pa ga hvali a ostale kudi. Jedino on do sad na ovom forumu vidio klasu i brzinu Ahmetspahica a ostali svi slijepi izgleda.
I ovo za ugovore ne vjerujem jer dolazi od lika koji lupa nebuloze pa treba i ovo s rezervom uzeti.

A evo sad zadnju tekmu nije nijedan od njih poceo nego Martinovic i da se nije povrijedio vjerovatno ni Bajric ne bi zaigrao.

Malo si ogranicen i nisi niti jedan post moj skontao,prvo sam par puta napisao da nijedan nevaljaju nit su sta pokazali ali ovaj mora igrat i kosta i stan i veca plata a nista ne pokazuje.
Nije mi niko i nista ja sam gradsko djete i ta prezimena mi nisu def rodzaci ,a za ugovore malo izadzi popricaj pa ako ikoga poznajes ugradu ili nekog igraca nebitno to ti moze potvrdit.
Uostalom da imas pojma o zivotu znao bi da je to uobicajna praksa i da to menadzeri i klubovi rade i da to nije nista strano ni bauk
Zadnja izmjena: Cinvict35, dana/u 22 tra 2025, 13:59, ukupno mijenjano 1 put.
Cinvict35

Truhlo je napisao/la: 22 tra 2025, 13:20
Avenija je napisao/la: 22 tra 2025, 12:44

Faktički ugašen klub.
:mrgreen:

Šta su govorili, neće gospodin Nalić tražit pare :lol: :lol:

Tuzla City će postati OFK Sloboda, a Gorki ide u mezar :srce:
Molim te udzi ima na temu mali ih iz....bi ,ti to trebas definitivno uradit zasluzili su
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

Je li to onaj Ahmetspahic sto mu otac salje kojekakve mafijase ljudima na poslove jer ga kritikuju na zapadu?
Cinvict35

Allgunsblazing je napisao/la: 22 tra 2025, 14:18 Je li to onaj Ahmetspahic sto mu otac salje kojekakve mafijase ljudima na poslove jer ga kritikuju na zapadu?
To je dno ,dna jbt pa i ja sam mu psovao hahha ,dosta naroda sa zapada negoduje psuje redom ko god malo taj dan neigra dobro ,proslu smo Seri sa zapada grmili a on ipak izabran za igraca tekme,pa Aliju ,Pucetu svima se psovalo
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Nazalost bez Martinovica u Tomislavu. Trebalo bi izvuc kolko je on upiso nastupa ove sezone. Nadam se da nije bas toliko staklen igrac nego da je jednostavno peh al imam osjecaj da otkad je doso u Celik malo malo povreda
Brotherze

Cinvict35 je napisao/la: 22 tra 2025, 13:50
Brotherze je napisao/la: 22 tra 2025, 13:16

Malo si ogranicen i nisi niti jedan post moj skontao,prvo sam par puta napisao da nijedan nevaljaju nit su sta pokazali ali ovaj mora igrat i kosta i stan i veca plata a nista ne pokazuje.
Nije mi niko i nista ja sam gradsko djete i ta prezimena mi nisu def rodzaci ,a za ugovore malo izadzi popricaj pa ako ikoga poznajes ugradu ili nekog igraca nebitno to ti moze potvrdit.
Uostalom da imas pojma o zivotu znao bi da je to uobicajna praksa i da to menadzeri i klubovi rade i da to nije nista strano ni bauk

Procitan si druze, nemoj se sad vadit. Reci rodji ide na posudbu, nek tamo pokaze svoju brzinu i klasu koju spominjes, dokaze se pa nek onda dodje u Celik.
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Znaci bez slobodanke, jedno mjesto vise u federalnoj. Masala.
strucnjak9

Post Postao/la strucnjak9 »

Ovaj debil koji plasira dezinformacije ovdje da neki igraci imaju u ugovoru da moraju igrati nije tacno, jer sam to provjerio. Sto se tice Puceta, kako sam cuo on je hvala Bogu ocito zavrsio svoje i strucni stab vise nece racunati na njegove usluge, uz jos 3-4 igraca. I to je dokaz da ovaj kloc pise gluposti, cuj Zaimovic koji je bio trener potpisivao koliko ko mora igrati :mrgreen:

Ocito mu rodjak Ahmetspahic prenosi dezinformacije da opravda kolika je neznalica kad su Puce i Bajric ispred njega
Brotherze

strucnjak9 je napisao/la: 22 tra 2025, 21:07 Ovaj debil koji plasira dezinformacije ovdje da neki igraci imaju u ugovoru da moraju igrati nije tacno, jer sam to provjerio. Sto se tice Puceta, kako sam cuo on je hvala Bogu ocito zavrsio svoje i strucni stab vise nece racunati na njegove usluge, uz jos 3-4 igraca. I to je dokaz da ovaj kloc pise gluposti, cuj Zaimovic koji je bio trener potpisivao koliko ko mora igrati :mrgreen:

Ocito mu rodjak Ahmetspahic prenosi dezinformacije da opravda kolika je neznalica kad su Puce i Bajric ispred njega

Haha znaci ipak gradsko dijete, kako se predstavlja ovaj, ovdje valja gluposti kako sam i mislio.
Nahvalio Ahmetspahica kao da je Henry a ovi pojma nemaju.
Istina je da su svi tanki, Ahmetspahic je imao prilika i nista nije pokazao kao ni Puce. Treba i Bajricu dati koju priliku od prve minute, on je za razliku od ove dvojice imao nekih golova u ovoj ligi federacije.
To naravno ako ne bude Martinovica a kako stvari stoje on ce pauzirati bar jednu tekmu. Mozda bi i Dzankovic mogao na spica, i on ima brzinu, posebno ako povedemo pa da kontre trci al eto vidjecemo.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Meni je i Marin zadnju utakmicu bio top i fizicki i ovako. Imam osjecaj da ima prevelik pritisak koji je sam sebi nametnuo znajuci da se puno ocekuje od njega zbog proslosti. Mislim da je konacno uhvatio formu i da bi mogao pogoditi protiv Tomislava. Samo da odigraju muski svi i daju maksimum.
I umjetna inteligencija kaze da se Čelik moze izvuci na dva nacina u kojim moze ostvariti prednost u odnosu na protivnika, podrska sa tribina koju drugi nemaju i zalaganje vece od protivnika :mrgreen:

@truhlo Radnik je danas skoro pa osigurao opstanak nazalost. Samo 9 mjesto je sigurno.

Znaci vise nevjerujemo @cinvicts35 ima pogresne insajderske :dislike:
Odgovori