NK Čelik

Guest.1945

Re: Re:

Post Postao/la Guest.1945 »

BatistutA19 je napisao/la: 20 tra 2025, 15:34
Guest.1945 je napisao/la: 20 tra 2025, 10:28
BatistutA19 je napisao/la: 20 tra 2025, 00:12 Cestitke trenerima igracima i Robijasi odlicni,sasvim zasluzena cista pobjeda.
Nema se sta puno o utakmici nek smo dobili,ovde nije niko siguran nista jedan dva kiksa sa drugog mozes doci u borbu za opstanak .
Nadam se i u gostima uz Robiju da ce se otkinit taj bod i nakraju uspjet izborit opstanak to 9 mjesto.
Sad Tomislav fina sredina fin teren definitivno se moze igrati ali et vidjet cemo.
Ovo izgleda niko ne zeli uci.
Po čemu to zaključuješ,što je Stupčanica izgubila?Pa nije Real ne lete u po terenu.Mi da imamo veznjaka da zna igrat lopte, napadača i jednog stopera tukli bi se sa njima gore.Liga u par deka.
Po cemu sam zakljucio pa po posljednjim utakmicama u gostima glat gube a i kuci kiksaju .Ko kod udje nema on sta trazit u Win ligi BiH.
Da je nama opstat a nek udje ko god hoce a bice bgm zajebano ,koliko nam kiks dodje veliki sad protiv Hadzica i recimo Gorazda ili recimo protiv Lukavca ,3 teska kiksa,mada i ono u Hadzicima je bio kiks ali opet po meni korektno i bod,ali ova 3 su prava kiksa mi bi drugi bili.
To su klubovi Bati koji svaku marku zavise od vlasti i ko ce ti ga znati sta se dešaje u Olovu.Oni sa svojom posjetom ne mogu sakupit platu jednom igraču to su male sredine i kad ti 1/1 zavisiš od vlasti popišaj se sam.Zato smo mi Čelik.
FRLegioen

Re: NK Čelik

Post Postao/la FRLegioen »

FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

Spomenuti smo I mi ,vrijedi procitati!
Avenija

Post Postao/la Avenija »

https://www.instagram.com/p/DIrRJ3sCkWq ... 5oZjVmMmtj

Bogami već najava, izgleda shvaćeno gostovanje ozbiljno. Svaka čast. 12 igrača imamo u Tomislavu.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Ide pobjeda u Tomislavu i onda Delirijum na Bilinom.Moramo ići na pobjedu, ginuti za svaku loptu.Natopite dres imat ćete podršku ko niko u ligi.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Što se tiče Tomislava vrijeme je da Smajlović odmori ovu utakmicu jer je jedan od najlosijih i najistrošenijih igrača u drugoj polusezoni(izuzev Lukavca koji su amateri) a na njegovo mjesto bi stavio Dzankovića sa ulogom kao u Banja Luci.
Moj tim bi izgledao ovako.

............................Durmo .............
Jusić.....Hodzic............Horić.....Dzanković...
......................Vardo....Kadrić...................
Šero....................Medjuselac.............Popović
............................Martinović..................

Xll- Convicts ;)
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Avenija je napisao/la: 21 tra 2025, 15:13 Što se tiče Tomislava vrijeme je da Smajlović odmori ovu utakmicu jer je jedan od najlosijih i najistrošenijih igrača u drugoj polusezoni(izuzev Lukavca koji su amateri) a na njegovo mjesto bi stavio Dzankovića sa ulogom kao u Banja Luci.

Xll- Convicts ;)
Smajlovica mozda malo odmoriti, ali nikako zbog lose forme to je momak koji igra po meni standardno dobro iako se ove sezonr niko posebno ne istice
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

Kompletni smo pa nek strucni stab izabere najspremnije.

Kod Tomislava kalo vidim suspendovan onaj veznjak kanadjanin, inace drugi strijelac i prvi asistent ekipe sa 4 gola i 4 asistencije. Nadam se da ce nasi i to znati iskoristiti.
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Avenija je napisao/la: 21 tra 2025, 15:13 Što se tiče Tomislava vrijeme je da Smajlović odmori ovu utakmicu jer je jedan od najlosijih i najistrošenijih igrača u drugoj polusezoni(izuzev Lukavca koji su amateri) a na njegovo mjesto bi stavio Dzankovića sa ulogom kao u Banja Luci.

Xll- Convicts ;)
Msm da od Martinovica nema nista, da je povreda obnovljena tako da ja ocekujem samo izmjenu Martinovic Dzankovic i tjt.
I ne bih se ni ja slozio da je Smajlovic jedan od najlosijih. S obzirom na godine i da igra svaku utakmicu ocekivan je umor a ja se ne sjecam neke sad kriminalne partije kao sto se za neke druge svi mozemo sjetit.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

E velika šteta ako smo ostali bez Martinovića, takav tip špica nam je falio sto se vidjelo protiv Rahića..i taman kad se vratio ostajes bez njega opet, nadam se ipak da nije tačno. Momak ima fiziku da raznosi odbrambene igrače ostalo sve traljavo.
Ja sam pomislio da je preventivno izasao protiv Rahića da se sačuva jer je utakmica bila rješena.
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Avenija je napisao/la: 21 tra 2025, 16:21 E velika šteta ako smo ostali bez Martinovića, takav tip špica nam je falio sto se vidjelo protiv Rahića..i taman kad se vratio ostajes bez njega opet, nadam se ipak da nije tačno. Momak ima fiziku da raznosi odbrambene igrače ostalo sve traljavo.
Ja sam pomislio da je preventivno izasao protiv Rahića da se sačuva jer je utakmica bila rješena.
Nadam se i ja da bi mogao biti spreman al s obzirom da je imao problema s lozom i da se opet uhvati za lozu ne obecava. Svakako da je prikazao za poluvrijeme vise nego Puce i Bajric do sad. Vise ima smisla davati Martinovicu loptu u prostor nego Puceu da je spusti i proslijedi dalje. Konceptualno je puno bolje normalno da kad dobijes 4 0 sve je dobro al mi djeluje da imamo vise sanse iz takve igre i protiv boljih ekipa jer ocigledno da Puce/Bajric ne bi se zagradili protiv tebe i mene kao stopera. Tako da bih ja probao nekog od krila ubacivati na poziciju devetke i da zadrzimo ovaj koncept igre.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Ja bih samo gurnuo Bajrića od prve minute, neka se potuče 60 minuta sa stoperima Tomislava, kasnije ubaciti Džankovića pa ih uzeti na svježinu.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Truhlo je napisao/la: 21 tra 2025, 17:09 Ja bih samo gurnuo Bajrića od prve minute, neka se potuče 60 minuta sa stoperima Tomislava, kasnije ubaciti Džankovića pa ih uzeti na svježinu.
Kakav Bajric ja bi prije forsirao Ahmetspahica na spica ipak je mnogo brzi i borbeniji ,mogao bi ako nista mozda koju kontru istrcat a i nase je djete pa mozda i igrac za iduce sezone
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Cinvict35 je napisao/la: 21 tra 2025, 17:34
Truhlo je napisao/la: 21 tra 2025, 17:09 Ja bih samo gurnuo Bajrića od prve minute, neka se potuče 60 minuta sa stoperima Tomislava, kasnije ubaciti Džankovića pa ih uzeti na svježinu.
Kakav Bajric ja bi prije forsirao Ahmetspahica na spica ipak je mnogo brzi i borbeniji ,mogao bi ako nista mozda koju kontru istrcat a i nase je djete pa mozda i igrac za iduce sezone
Nije Bajrić pravu priliku dobio, protiv Borca je bio ok, ostalo par utakmica po 20ak minuta nije dovoljno. Ahmetspahić dosta igrao na jesen, apsolutno ništa napravio nije.

Ne bi bilo loše ni dan ranije prije utakmice da odu na Kupres karantin, trening i onda pola sata vožnje. Ovo nam može biti prekretnica za opstanak u ligi, treba sve uraditi za pozitivan rezultat.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

Trebalo bi sto kazes dati Bajricu priliku od pocetka bar jednu tekmu, sve do sad sto je igrao je bilo zadnjih 15-20 min kad su tekme rijesene. Puce je svoje za sad ispucao pa neka ga na klupi. Ahmetspahic isto tako nije nesto pokazao ono sto je igrao.
Ali sva trojica su mladi pa ko zna, mozda i proigraju, i onaj Salkanovic kod nas nije nista pokazao a eno sad u Jedinstvu ovih 7 tekmi od pauze 4 gola i 2 asistencije.
Odgovori