NK Čelik

Guest.1945

Re: Re:

Post Postao/la Guest.1945 »

BatistutA19 je napisao/la: 20 tra 2025, 15:34
Guest.1945 je napisao/la: 20 tra 2025, 10:28
BatistutA19 je napisao/la: 20 tra 2025, 00:12 Cestitke trenerima igracima i Robijasi odlicni,sasvim zasluzena cista pobjeda.
Nema se sta puno o utakmici nek smo dobili,ovde nije niko siguran nista jedan dva kiksa sa drugog mozes doci u borbu za opstanak .
Nadam se i u gostima uz Robiju da ce se otkinit taj bod i nakraju uspjet izborit opstanak to 9 mjesto.
Sad Tomislav fina sredina fin teren definitivno se moze igrati ali et vidjet cemo.
Ovo izgleda niko ne zeli uci.
Po čemu to zaključuješ,što je Stupčanica izgubila?Pa nije Real ne lete u po terenu.Mi da imamo veznjaka da zna igrat lopte, napadača i jednog stopera tukli bi se sa njima gore.Liga u par deka.
Po cemu sam zakljucio pa po posljednjim utakmicama u gostima glat gube a i kuci kiksaju .Ko kod udje nema on sta trazit u Win ligi BiH.
Da je nama opstat a nek udje ko god hoce a bice bgm zajebano ,koliko nam kiks dodje veliki sad protiv Hadzica i recimo Gorazda ili recimo protiv Lukavca ,3 teska kiksa,mada i ono u Hadzicima je bio kiks ali opet po meni korektno i bod,ali ova 3 su prava kiksa mi bi drugi bili.
To su klubovi Bati koji svaku marku zavise od vlasti i ko ce ti ga znati sta se dešaje u Olovu.Oni sa svojom posjetom ne mogu sakupit platu jednom igraču to su male sredine i kad ti 1/1 zavisiš od vlasti popišaj se sam.Zato smo mi Čelik.
FRLegioen

Re: NK Čelik

Post Postao/la FRLegioen »

FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

Spomenuti smo I mi ,vrijedi procitati!
Avenija

Post Postao/la Avenija »

https://www.instagram.com/p/DIrRJ3sCkWq ... 5oZjVmMmtj

Bogami već najava, izgleda shvaćeno gostovanje ozbiljno. Svaka čast. 12 igrača imamo u Tomislavu.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Odgovori