NK Čelik

Truhlo

Re: NK Čelik

Post Postao/la Truhlo »

Cinvict35 je napisao/la: 18 ožu 2025, 23:59
Truhlo je napisao/la: 18 ožu 2025, 23:41
Cinvict35 je napisao/la: 18 ožu 2025, 21:55
Ma jest to malo rizicno Truhlo ali ima benefite ,da smo doveli 4 ili 5 igraca za 200 000km a to su top igraci kakvih mozda i nema u FL ,i da uvezes 2 ili 3 pobjede na domacim tekmama protiv Tuzle ,Stupcanice Travnika ,i npr Buducnosti ,da imas oko 4 ili 5milja a imao bi ako si gore u vrhu i igras lijep fudbal sve bi se vratilo na te 4 ili eto svih 7 utakmica.
Nemojte me ubjedzivat da nebi bilo raje et da smo dobili Girazde i Jedinstvo protiv Travnika bi bilo 5000 ljudi 1000%.
I BOLJE STO JE OVAJ TRENER OTISAO ,SJEBAO JE SVLACIONICU NEKI IGRACI NISU NI PRICALI SA NJIM ,SVADZALI SE ,NEKI SE NISU HTJELI NI TRUDIT JER JE FAVORIZOVAO SVOJE IGRACE I TOTALNO JE IMAO LOS ODNOS SA IGRACIMA ,I RADIO JE NEKE NELOGICBE POTEZE OD PRIPREMNI TEKMI PA SVE DO OVE ZADNJE,ATMOSFERA JE BILA O BODOVA,SAMO POPRICAJTE SA BILO KOJIM IGRACEM
Moj odgovor se odnosio u smislu da uzimaš neke pare a zec u šumi, taj kanton je totalno nesigurna priča, može vlada pasti sutra, pa da bude jedno veliko ništa a klub računao hipotetički na taj novac.

Slažem se i generalno sam mišljenja da smo morali na zimu ići do 50 000 KM u crveno za provjerenog stopera, veznjaka i napadača. Sad šta je tu je, život ide dalje :mrgreen: čuvamo fige i ibadetimo da Regoje napravi dobar burek od govana :mrgreen:
Nisam ni racunao mnogo da se vrati od tih para nego vise na neke rezultate ,zbog eto dovodzenja 4 igraca klasna za ovaj rang i uz ovo sto smo imali moglo se ganjat taj gornji dio tabele i malo popravljat prosjek domaci tekmi i sponzora i sl a od kanton grad kad i ako bude
Ma nije trenutak za to bio na ljeto, šta ćeš nešto ulagati, posuđivati, da lažeš sam sebe i navijače, licencu za PL ne možeš dobiti, mislim da se ne bi to vratilo kroz ulaznice, sponzore, možda nešto sitno, a puno dugogodišnjih problema, dugova. Misliš da bi ljudima kojima se duguje desetine hiljada maraka bilo svejedno, mislim na ove što imaju presude a nisu stavili blokade, neka odgođena plaćanja , itd, ko da bi njima bilo svejedno neke pare se vrte ulaže u neke igrače dok ovi godinama čekaju na svoj novac, možda bi samo u još veće probleme upali da i takvi primjeri stave blokade, pa zatraže kamate, itd.

Ovako kad si na rubu egzistencije i posluješ u svaku marku, nisi na meti, čekaju ljudi keš i bolja vremena za naplatu. Na zimu je druga priča, ako ništa bar tog solidnog Raševića da smo zadržali i nekog provjerenog špica doveli, bilo bi to tu negdje što se troška tiče, a malo stabilnija ekipa sa većim šansama za opstanak. Tu kad gori pod nogama, tu stvarno ne treba tražiti dlaku u jajetu i pozajmica u tom slučaju je opravdana.

Kako god, nije ni bitno u ovom trenutku, valjda će izdobriti na terenu, da krenemo osvajati bodove, džabe nam akademija, teren, kanton, grad ako ispadnemo jbt. 95% pažnje i interesa nosi prvi tim i on predstavlja klub i grad, akademija, infrastruktura, sve je to šlag na tortu kad prvi tim stoji solidno i pravi pristojne rezultate, plodovi toga dolaze tek za par godina.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Truhlo je napisao/la: 19 ožu 2025, 00:56
Cinvict35 je napisao/la: 18 ožu 2025, 23:59
Truhlo je napisao/la: 18 ožu 2025, 23:41
Moj odgovor se odnosio u smislu da uzimaš neke pare a zec u šumi, taj kanton je totalno nesigurna priča, može vlada pasti sutra, pa da bude jedno veliko ništa a klub računao hipotetički na taj novac.

Slažem se i generalno sam mišljenja da smo morali na zimu ići do 50 000 KM u crveno za provjerenog stopera, veznjaka i napadača. Sad šta je tu je, život ide dalje :mrgreen: čuvamo fige i ibadetimo da Regoje napravi dobar burek od govana :mrgreen:
Nisam ni racunao mnogo da se vrati od tih para nego vise na neke rezultate ,zbog eto dovodzenja 4 igraca klasna za ovaj rang i uz ovo sto smo imali moglo se ganjat taj gornji dio tabele i malo popravljat prosjek domaci tekmi i sponzora i sl a od kanton grad kad i ako bude
Ma nije trenutak za to bio na ljeto, šta ćeš nešto ulagati, posuđivati, da lažeš sam sebe i navijače, licencu za PL ne možeš dobiti, mislim da se ne bi to vratilo kroz ulaznice, sponzore, možda nešto sitno, a puno dugogodišnjih problema, dugova. Misliš da bi ljudima kojima se duguje desetine hiljada maraka bilo svejedno, mislim na ove što imaju presude a nisu stavili blokade, neka odgođena plaćanja , itd, ko da bi njima bilo svejedno neke pare se vrte ulaže u neke igrače dok ovi godinama čekaju na svoj novac, možda bi samo u još veće probleme upali da i takvi primjeri stave blokade, pa zatraže kamate, itd.

Ovako kad si na rubu egzistencije i posluješ u svaku marku, nisi na meti, čekaju ljudi keš i bolja vremena za naplatu. Na zimu je druga priča, ako ništa bar tog solidnog Raševića da smo zadržali i nekog provjerenog špica doveli, bilo bi to tu negdje što se troška tiče, a malo stabilnija ekipa sa većim šansama za opstanak. Tu kad gori pod nogama, tu stvarno ne treba tražiti dlaku u jajetu i pozajmica u tom slučaju je opravdana.

Kako god, nije ni bitno u ovom trenutku, valjda će izdobriti na terenu, da krenemo osvajati bodove, džabe nam akademija, teren, kanton, grad ako ispadnemo jbt. 95% pažnje i interesa nosi prvi tim i on predstavlja klub i grad, akademija, infrastruktura, sve je to šlag na tortu kad prvi tim stoji solidno i pravi pristojne rezultate, plodovi toga dolaze tek za par godina.
Slozicemo se da se ne slazemo haha ,ja sam mislio za sad posudba da nebi ispali ali i na ljeto da se uzelo i napravila ekipa za top 3,tada nebi kroolj imao argument da odbije za milion sto je obecao a meni su rekli u klubu da je rekao top 3 i bice pare ali mi nismo bili i to je to,al et i da si samo u top 3 imao bi od karti sve vraceno 100%.
Druga stvar je da bi se ti nekad borio za PL moras napravit 5 prelazni rokova u kojima ces dovest po 4 top igraca i da bi to poslozio i uigrao za tamo neke sezone 25/26 ili realnije 26/27 god.
Ev ti Stupcanica pogledaj vec par rokova slaze ekipu po 3 ili 4 igraca i jos joj ostaje ovaj ljetni dovedi 4 bas top i to je otpriliko to kako se radi.
A ti sto su cekali 20 godina pare, cekali bi jos jednu godinu sigurno ,ali garant bi i kanton a i grad dali prije i imali veci pritisak da smo mi u vrhu i da smo konkurentni za prva 2 mjesta nego ovako kad nam se citava BiH smije na rezultatima.Ovo je samo moje misljenje i napominjem da nemam nista protiv UO i podrzavam 100% pa kako bude jer rade momci posteno i sa velikom ljubavi prema klubu i oni bi ovo vise voljeli da je ovako nego ja ili ti.
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Jesu stigla ta dva katila sto ce duse da vade ?
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

laudrup je napisao/la: 18 ožu 2025, 22:35 Dva katila su od sutra na klupi prvog tima, pojedinim balerinama i šminkama će se smrknuti dan 19.03.2025. godine :D
Ja se nadam da će taj dželat sa kandžijom u ruci da iskoristi sve bonske ovlasti.
laudrup

Post Postao/la laudrup »

Today is the day :sjekira:
MrAdislic

Post Postao/la MrAdislic »

Sta znaci ovaj otpis dugova pojedinim sporstkim kolektivima
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Guest.1945 je napisao/la: 19 ožu 2025, 11:20
laudrup je napisao/la: 18 ožu 2025, 22:35 Dva katila su od sutra na klupi prvog tima, pojedinim balerinama i šminkama će se smrknuti dan 19.03.2025. godine :D
Ja se nadam da će taj dželat sa kandžijom u ruci da iskoristi sve bonske ovlasti.
Ja sam ubijedzen da mi nemamo toliko losu ekipu koliko mi kukamo ,samo nam je disciplina losa kao i sam atmosfera u ekipi ,mislim da posten i strog trener bi to utegnuo da licimo na ekipu
Redbull

Post Postao/la Redbull »

MrAdislic je napisao/la: 19 ožu 2025, 12:43 Sta znaci ovaj otpis dugova pojedinim sporstkim kolektivima
Znaci da nas poticu da ne placamo poreze i doprinose. Ovo se odnosi samo na one sto europu izbore, pa zbog licence da im se oprasta. To znaci da uzmes najbolje igrace, ne placas im doprinose, izboris europu i oprosti ti se dug, a onaj ko je placao sve uredno, mora sve i dalje da placa. Toliko o tome.
MrAdislic

Post Postao/la MrAdislic »

Redbull je napisao/la: 19 ožu 2025, 13:18
MrAdislic je napisao/la: 19 ožu 2025, 12:43 Sta znaci ovaj otpis dugova pojedinim sporstkim kolektivima
Znaci da nas poticu da ne placamo poreze i doprinose. Ovo se odnosi samo na one sto europu izbore, pa zbog licence da im se oprasta. To znaci da uzmes najbolje igrace, ne placas im doprinose, izboris europu i oprosti ti se dug, a onaj ko je placao sve uredno, mora sve i dalje da placa. Toliko o tome.
Kontam neke koristi :roll:
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Dobro nam dosao Bojane, stap u ruku i dovedi u red ove manekene
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Katil potpisao :mrgreen:
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Dobro doso Bojane i sretno ti u radu i puna podrska 🖤❤️vidjet cemo sta ce nam donijeti novi trener i da li ce bit napredka u igri pogotovo u disiplini 🖤❤️
Zadnja izmjena: BatistutA19, dana/u 19 ožu 2025, 17:20, ukupno mijenjano 1 put.
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Tko ce voditi juniore u nastavku sezone?
goku

Post Postao/la goku »

Zamorano je napisao/la: 18 ožu 2025, 21:41 Trebali bi Robijaši napraviti iznimku za ovaj mec s Travnikom pa se preseliti na " zapad " da animiranje i ostale raje u navijanju bude 100% i da cijela tribina koliko god ljudi bilo " pokida i podere " podrskom samo da se dokopamo ta tri vazna boda!
A sta da se svi prebacino na jug, ionako nas ima 500, bar da jug posjeti na stare dane…
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

goku je napisao/la: 19 ožu 2025, 18:43
Zamorano je napisao/la: 18 ožu 2025, 21:41 Trebali bi Robijaši napraviti iznimku za ovaj mec s Travnikom pa se preseliti na " zapad " da animiranje i ostale raje u navijanju bude 100% i da cijela tribina koliko god ljudi bilo " pokida i podere " podrskom samo da se dokopamo ta tri vazna boda!
A sta da se svi prebacino na jug, ionako nas ima 500, bar da jug posjeti na stare dane…
Jbg ne mozemo mi sa zapada na jug nemamo clanske Robije ;) Ko su ba katili ovde? Regoje? Jusic? Jusic bio mlak i mlitav ko igrac, doduse kulturan i super lik van terena tesko da on bude katil :D
Odgovori